Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

aynen katılıyorum.belirtiler hiç belli olmuyo tam hamileyim tüm belirtilerini yaşıyorum diyosun ve 1 gün adetin geciktikten sonra.....işte fiyasko...oyüzden oluruna bıraktım allah nezaman kısmet ederse diyorum artık çünkü delirmek üzereydim...
allah tüm hamiş kalmak isteyenlerin yardımcısı olsun....

aynı şekilde kafayı o kadar takıyorum neredeyse her an aklımdan hiç çıkmıyor diyebilirim. Sabırlı olmak gerekiyor yoksa delirtecek hakikaten. Bu ay adetime 5 gün var. Ben her adet olacağım zman göğüslerim ağrır zaten yine aynı şekilde ama bu sefer baya çok ağrıdı önce sağ göğsüm başladı, sonra diğeri. Göğüslerimin iki yanında böyle koltuk altıma giden tarafa doğru bir ağrıydı. Kasıklarımda da aynı şekilde bir ağrı oluyor,hafiften bulantılar yaşıyorum vs... Ama işte bunları hamilelik belirtisi olarak göremiyorum çünkü her ay hayalkırıklığı oluyor. Sadece bu ay diğerlerinden farklı olarak sırtım feci şekilde ağrıyor, ama hiç bir bilgim yok bunun hamilelikle bir ilgisi alakası olabilir mi?

merhaba arkadaşlar bende 2 aydır bebek istiyorum.geçen ay başaramadık.1 hafta kala dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım ama fiyasko çıktı. şuan da daha 5 gün var adetime. yine çok sabırsızlanıyorum. kan testi yaptırsam mı diye. idrar testi yapsam çıkmaz dimi, testi aldım hazır bekliyor. napıcamı bilmiyorum. ne kadar zor böyle beklemek...

acele etme arkadasım biraz daha bekle belki vardır fakat testte çıkmaz sonra üzülürsün emin olmak için biraz dahabekle.bilirim bekle demek kolay ama mecburuz canımmm

Bende Bekliyorum Canim Senin Gibi Her Agriyi Acaba Hamilemiyim Diyorum Paron Ayak Olsum

Merhaba arkadaşlar,
Ben de aynı durumdayım ve bugün çok heyecanlıyım. Dün regli olmam gerekiyordu ama olmadım. Bugün de birşey yok. Bütün hamilelik belirtilerini ben de yaşıyorum. Heyecanlıyım çünkü birazdan hastaneye gidip kan testi yaptıracağım. İçimden bir ses bu sefer tamamdır diyor ama yine de emin olamıyorum. Eğer pozitif çıkarsa akşam eşime süpriz yapacağım çünkü ona regli olduğumu söyledim. Baya ümitliydi ama ben öyle deyince baya üzüldü. Allah'ım inşallah beklediğim gibi olur. Sonuç alınca haber veriririm.

Teşekkür ederim arkadaşım. Umarım hepimiz birgün çok beklediğimiz o günlere kavuşuruz. Benim sonuç bu arada 6'da çıkacakmış. O yüzden size yarın haber verebileceğim. Zaten haber gelmezse bilin ki olmamıştır. Hayırlısı bakalım..

İnşallah Allah hepimize tattırır bu duyguyu birgün. Bu arada ben yine dayanamayıp test yaptım. günüm geçmediği için tabiki negatif çıktı. Sonra da gidip kan tahlili yaptırdım. Malesef oda negatif. ama bu ay sanki gerçekten hamile gibi hissediyordum. Burada sayılan hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyordum. Hatta göğsümün ucunu sıkınca su geldi. En çokda o zaman ümitlendim. hamile bir arkadaşımdan duymuştum. onun da göğsünü sıkınca su gibi birşey geliyormuş. Galiba bendeki belirtiler psikolojik. Daha iki aydır istiyorum bebek. ama sanki yıllardır olmuyormuş gibi hissediyorum. adet günüm yaklaştıkça da merakım daha da artıyor. soluğu klinikte alıyorum. artık ordakilerde tanıycak beni, yine mi sen diyecekler :) neyapalım bu ayda beceremedik, inşallah bir dahaki ay müjde veririm.

Üzülme canım inşallah olur. Ancak göğüs sıkıldığında eğer süt gibi birşey geliyorsa bu süt hormonunun yüksek olduğunu gösteren bir bulgu. Ben bu şekilde okumuştum. Süt hormonu çok yüksek olan kişilerin göğsünden süte benzer şeffaf bir sıvı geliyormuş ve bu da hamile kalmaya engel oluyormuş. İstersen bir araştır netten canım. İnşallah böyle birşey yoktur ama varsa da doktora görünmeyi unutma. Ne olur ne olmaz yine de. Ya buarada kadın olmak ne zor şey be arkadaşlar..

Arkadaşlar herkese günaydın,
Dün akşam sonuçlarımı aldım. Bhcg değerim 819,95 çıktı. Yani HAMİLEYİMMMMMMMM. Allah isteyen herkese bu duyuguyu yaşatsın. Ellerim ayaklarım titredi ne yapacağımı şaşırdım. Ağlasam mı gülsem mi..Akşam sonuç zarfını kapının üstüne sıkıştırdım. Eşim eve gelip zarfa baktığında ne yapacağını bilemedi. O kadar şaşkındı ki. Bir bana baktı bir zarfa baktı sonra "Ben baba mı oluyorum yani şimdi" dedi. Ve bana sıkı sıkı sarıldı. Sonra da bir sigara yaktı. Bütün gün sonuç zarfını elinden bırakmadı.Çok mutluyum arkadaşlar. Henüz hiç kimse bilmiyor. Bu hafta sonu doktora gideceğiz. Kesesini görmeden birşey söylemek istemedik. Bu arada bu forumun konusundan uzaklaşmayalım. Size belirtilerimi yazayım. Benim ilk belirtim göğüslerimin şişkinliği oldu. Koltuk altımdan başladı ve dokunduğumda süt bezelerini hissedebiliyordum. Göğüs uçlarım henüz kararmadı ama çok büyüdüler. Dokununca çok acıyorlar. Bir de damarları çok belli oluyor. Benim alnımda regliden önce bir sürü sivilce çıkardı ama bu sefer hiçbirşey bir tane bile çıkmadı. Sonra 14/02'da ufak kahverengi akıntım oldu. 2 gün sürdü ama çok az bir miktardı. Yani bebeğimiz 14/02'da döllendi. Bundan başka da pek bir belirtim olmadı. Bir de hem sol hem de sağ kasığıma giren iğne batması gibi sancılar vardı. Hiç akıntım olmadı. Ama bundan sonra olacak gibi görünüyor. Bu kadar arkadaşlar. Hepinizin aynı duyguları yaşamasını dilerim..

tebrik ederim arkadaşım evet en belirleyici bana görede gögüsler ben bakıyorum bakıyorum bi değişiklik yok nasip bakalım

Çok tebrik ederim canım inan çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin, benim adetime de 4 gün var inan geçmek bilmiyor günler ölücem sabırsızlıktan. Tuıvalete gitmek artık işkence gibi oldu, ya kan görürsem falan diye. Göğüslerimin şişkinliği neredeyse 5 gün oldu başlayalı benim de aynı şekilde koltuk altımdan başladı. Göğüs uçlarımda bir belirti yok henüz sadece yine 4-5 gündür ara ara birkaç saniye süren kaşıntı ya da arıncalanmalar olur. Kasıklarımdaki ağrılar tıpkı senin bahsettiğin gibi arada iğne batması gibi. Akıntım var benim oluyor. Aynı zamanda daha önceki aylarda hiç yaşamadığım bir sırt ağrısı yaşıyorum bunun hamilelikle bir alakası var mı bilmiyorum. Ama o da 4-5 gündür devam ediyor ve geçmek bilmiyor. Ne yapacağım bu haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum.

myangel canım benim. okadar sevindim ki anlatamam. Allah tamamına erdirsin.sağlıklı , hayırlı bir evlat olur inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatır inşallah. şuan okadar duygulandım ki gözümden yaşlar akıyor. zaten çok sulugözümdür. İnşallah bende bir gün böyle güzel haberler verebilirim sizlere. hepinizi öptüm.

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlarım. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Asıl sizin yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. Eminim ben de birgün sizleri tebrik edeceğim buradan. Hiç umudunuzu kaybetmeyin. İstemek yolun yarısıdır. Yılmak yok. Beyaz meleğim beklemek diyorsun ya dünkü durumumu sana anlatamam. Beklemek bir taraftan heyecan bir taraftan. Bu öyle bir duygu ki inşallah hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız. Kuzucum sen de hiç ağlama canım. Allah yeterki sağlık versin. Zamanı gelince herşey oluveriyor. Biz önceki aylarda neredeyse hergün denedik ve bu ay topu topu 5 kere birlikte olduk ama kısmet bu ayaymış demekki. Bir de arkadaşlar bence çok önemli yumurtlama tarihleri ile ilgili. İnternette hep adet süresi ikiye bölünerek yumurtlama günü bulunuyordu biz de hep ona göre yapmıştık ama meğerse ben regli olduktan hemen sonra yumurtluyormuşum. Bunun için ovulasyon kiti bile almıştım ama bir işe yaramadı. Çünkü kullanmaya geç başladım. Reglim bittikten 2 gün sonra birlikte olmuştuk. Meğerse tutmuş. O yüzden yumurtlama akıntınız olur olmaz bence hiç beklemeyin ve saldırın...İçten dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlarım. Dualarım hep sizinle...

myangel tebriklerr..:dance: allah sağlıklı hamilelik geçirmeni bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımızaaa.

yaşasınnnnnnnnnnnnnn teyze oluyoruz canım benim senin adına ne kadar sevindim bilemezsin darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey:

myangel tebrik ederim canım çok sevindim.hem eşine hem sana hayırlı bi evlat olur inşallah.hayatım ne kadar zamandır olmuyordu acaba?tedavi görüyormuydun canım?*bahsedermisin biraz lütfen..darısı isteyen bizlerin başına..allahım sen sesimizi duy ya rabbim...

slm hanımlar. ben daha once dusuk yasamıstım. belırtılerım gogus sıskınlıgı, sık ıdrara cıkma vardı. pekı ıkıncı hamılelık belırtılerıde aynı mı olur acaba?? su an bel agrım var.bu bel agrısı hamişlik belırtısı olabılırmı. var mı aramızda bu belırtıyı yasayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…