cnm mrhaba benim detlerim düzensiz bende ovulasyon testi kullanıyorum ama kaç gündür kırmızı çıkıyor çokmu kırmızı olcak belirgin bayağı ama hep böle çıkıyor internetten aldım senin nasıldı anlatırsan sevinirim
beatrise kan testinde değer kaç çıktı
canım kütahyada oturuyormuşun.aslen kütahyalımısın.ben kütahyalıyım..bende öğretmenim..cevabını bekliyorum..
LÜTFEEEN CEVAAAAP
MERHABA arkadaşlar, bir süredir yoktum. size sormak istediğim birşey var. evlendiğimden beri korunuyorduk. iki aydır çocuk istiyorum zaten önceki mesajlarımda belirtmiştim.ancak daha önce akıntım yok denecek kadar azdı. şimdi yani korunmayı bırakalı ki eşim korunuyordu çok fazla akıntım oluyor öyle ki nerdeyse çamaşırımı geçip pijamam ıslanıyor.bu normal mi.yoksa nasıl söylesem afedersiniz ama eşim boşaldıktan sonra vücudum onu dışarı mı atıyor. sizde böyle birşey oluyor mu
canım eğer ilişki sonrası ıslaklık oluyorsa normal benım yattığım yatağa bıle gecıyor zaten bebek olabılmesı için 3000 sperm rahıme gıdermıs ama bubun çok az bı kısmı canlı kalabılıyormus ve bu 3000 sperden sadece bı tanesı yumurtayı dölleyebılıyor dığerlerı kabul edılmıyor ve dısarı atılıyor tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?