Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bende kanı sulandırmak için verildiğini biliyorum annem ve babam hipertansiyon onlarda kullanıyorlar.ama arkadaşı panik etmek istemedim.zaten çıkan değerden dolayı bir tedirginlik yaşıyor.yinede teşekkür ederim verdiğin bilgi için

arkadaşlar adetime 5 gün var ama 12-13 gündür kasıklarım ağrıyor gögüslerim acayip dolgunlaştı,hiçbir şey yiyemiyorum acayip bir iştah kesilmesi.belimde çok ağrıyor.benim adet olmama 10 gün kala karnım şişerdi.ama bu kez beş gün kalmasına rağmen şişlik yok,midem çok fena yanıyor............sizce hamile olabilir miyim Ha bu arada inanılmaz gazım var lütfen yardım adin dayanamıyorum.beklemek çok zor

Kaç gündür kasıklarım, bugünde belim acayip ağrıdı! Hatta arkadaşımızın düğününden yeni geliyoruz, belki bişey vardır diye oynayamadım, ama içim gittiiiii:)) Ama bide regl olursam -5 gün kaldı- 10 gün sonra akrabamın düğünü var, onda bunun acısını çıkartıcam kızlar:)))

Canım aynen bendede kasık ağrısı var, hatta bugün belimede vurdu ve benimde 5 gün kaldı. Bakalım inşallah psikolojik değildir, ikimizde hamişizdir ve buradan mutlu haberi veririz güzelimcoksekeriremsu

merhaba arkadaslar.ben dun hamile oldugumu ogrendim evde yapilan idrar testiyle.bugunde kan tahlili yaptim emin olmak için ve sonuç pozitif çikti.çok mutluyum umarim isteyen herkese rabbim nasib eder.benim adetimin ustunden sadece 2 gun gecmisti ve testte cikti.bu ay ovulasyon testi kullandim ve hemen oldu sizlerede tavsiye ederim deneyin bence gercekten ise yariyor.

ya lutfen bırı bana cevap yazsın.
sımdı kızlar ben persembe gunu asılama oldum.fazla bı sıkayetım yoktu ama bu aksam epey sorun yasıyorum.kasıklarımda cok hafıf bı agrı var ama dert etmıyorum onu cok.asıl sorunum karnımın alt kısmında hemen hemen rahım gırısıne yakın bı bolgede epey agrım var.hele bazen sankı asagıya dogru bısı bastırıyo gıbı agrı oluyo.gogus uclarımdada karıncalanma ve acı var.neden bole seyler oluyor

canim tebrikler.Allah kucaginada almayi nasip etsin insaallah.

bende ovulasyon testi aldim bugun.Bende oyle denicem bu ay.ins senin gibi sonuclanir bendede.

anka kuşu ben dokotra migrenim var demiştim bide kasıklarım ağrıyo demiştim.ondan sonra cor aspin verdi.bide folik asit.of kafam karıştı.anka.ben şimdiçarşamba günü yaptırdığm kan testinde değer 85.37 çıktı pazartesi bi daha yaptırcam sence yükselmişmidir

arkadaşlar dayanamayıp kan testini erken yaptırıp ve benim gibi değeri düşük gelen arkadaş varmı 85.37 civarı.sonuç nasıl oldu normal bi gebelik oldumu çok merak ediyom

bide doktorum bana cor aspin diye bi ilaç verdi sence bi zararı olurmu ne işe yararki.

bişiy sorucam canim sana benimde adet günüm 10temmuzdu ama 2gün geçti olmadim benimde sanki adet olcakmişim gibi kasiklarimda karnimda bi sanci var ama olmuyorum. Birde aşiri gaz var kanim çok şiş acaba bden hamile olabilirmiyim.sanirim senin belirtilerinle aynii allahim inşallah hamileyimdir...

cnm mrhaba benim detlerim düzensiz bende ovulasyon testi kullanıyorum ama kaç gündür kırmızı çıkıyor çokmu kırmızı olcak belirgin bayağı ama hep böle çıkıyor internetten aldım senin nasıldı anlatırsan sevinirim

canım aynı belirtiler nilüfer kasıklarıma sanki bıçak saplanıyo.aşırı gaz var büyük tuvaletim çok sık oluyo.vede çok ağızdan gaz çıkarma oluyo afedersiniz.

yani nilüfer bence hamilesin ben hamileyim ama değe3r düşük çıkınca üzüldüm doktor üzülme yeni bi gebelik dedi ama nebileyim işte

bu degerler sıfırdan yükseliyor canım birde bebe aspirini kanı sıvılastırıp düsükleri önlemek icin folik asit erken dönem hamileliklerde kullanıyor ilk üc ay en azından senin degerlerin yükselmeye baslamıs insallah devam eder ve hamile kalırsın bebegin tutunur rahme birde kac günlükken yapıldı bu test

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar, gerçi öğlen olmak üzere :)
nasılsınız arkadaşlar?
son durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…