suzi genelde coraspini kanı sulandırmak için veriyolar. annem de kroner arter hastalığı var. kalbe giden damarlar tıkanmasın die kullanıyor. daha önce düşük sorunu yaşadıysan ya da kanında çabuk pıhtılaşma varsa ya da sadece önlem olsun die vermiş olabilir. çünkü gebeliğin ilk başlarında kanda pıhtılaşma fazla olursa bebeğin tutunabilmesi mi ne zorlaşıyormuş. ama tabi bu tamamen benim yorumum. sadece cahilce sallıyorum. forumlarda dolaşırsan bu kan pıhtılaşması konusunda bi sürü şikayet olmuş da. belki doktor da ona önlem olsun die vermiştir diyorum..fisfisfis
arkadaşlar adetime 5 gün var ama 12-13 gündür kasıklarım ağrıyor gögüslerim acayip dolgunlaştı,hiçbir şey yiyemiyorum acayip bir iştah kesilmesi.belimde çok ağrıyor.benim adet olmama 10 gün kala karnım şişerdi.ama bu kez beş gün kalmasına rağmen şişlik yok,midem çok fena yanıyor............sizce hamile olabilir miyim Ha bu arada inanılmaz gazım var lütfen yardım adin dayanamıyorum.beklemek çok zor
merhaba arkadaslar.ben dun hamile oldugumu ogrendim evde yapilan idrar testiyle.bugunde kan tahlili yaptim emin olmak için ve sonuç pozitif çikti.çok mutluyum umarim isteyen herkese rabbim nasib eder.benim adetimin ustunden sadece 2 gun gecmisti ve testte cikti.bu ay ovulasyon testi kullandim ve hemen oldu sizlerede tavsiye ederim deneyin bence gercekten ise yariyor.
bide doktorum bana cor aspin diye bi ilaç verdi sence bi zararı olurmu ne işe yararki.
merhaba arkadaslar.ben dun hamile oldugumu ogrendim evde yapilan idrar testiyle.bugunde kan tahlili yaptim emin olmak için ve sonuç pozitif çikti.çok mutluyum umarim isteyen herkese rabbim nasib eder.benim adetimin ustunden sadece 2 gun gecmisti ve testte cikti.bu ay ovulasyon testi kullandim ve hemen oldu sizlerede tavsiye ederim deneyin bence gercekten ise yariyor.
bu degerler sıfırdan yükseliyor canım birde bebe aspirini kanı sıvılastırıp düsükleri önlemek icin folik asit erken dönem hamileliklerde kullanıyor ilk üc ay en azından senin degerlerin yükselmeye baslamıs insallah devam eder ve hamile kalırsın bebegin tutunur rahme birde kac günlükken yapıldı bu testanka kuşu ben dokotra migrenim var demiştim bide kasıklarım ağrıyo demiştim.ondan sonra cor aspin verdi.bide folik asit.of kafam karıştı.anka.ben şimdiçarşamba günü yaptırdığm kan testinde değer 85.37 çıktı pazartesi bi daha yaptırcam sence yükselmişmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?