Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

mrb kızlar ya bu belirtiler bendede var ama pek umut yok,ama hayırlısı

idrar testi yap çizgilerden biri silik çıkıyosa kesin hamilesin bende şuan bile dirar tesinde silik çıyo.ama kan testi yaptırdım hamileyim yeni olduğu için silik çıkar haber ver doğru eczaneye

surrender hayırlı olsun canım, demek hamilesin
ne güzel, Rabbim tamamına erdirsin, kucağına alıp sevmeyi nasip etsin
sağlıklı bir bebek diliyorum sana ve hepimize

JANET.EVET 15 GÜN önce kan testimde sıfır çıkmıştı.şimdi ise 85.37 yani normale gidiyo gibi demi.inşşallah pazartesi kan testinde güzel sonuçlar alrım.bu değer bir kaç günlük olduğunumu gösteriyor.peki bi sorun çıkmaz demi ben knedime dikkat ettikten sonra

idrar testi yap çizgilerden biri silik çıkıyosa kesin hamilesin bende şuan bile dirar tesinde silik çıyo.ama kan testi yaptırdım hamileyim yeni olduğu için silik çıkar haber ver doğru eczaneye

ay yok alamam yapamam çok heycanlıyım valla sen dedinya hamilesin die ozaman bile kalbim çıkıcaktı yerinden napacam bilmiyorum ya çıkmadı testte. bazıalrın hemen çıkmıyomuşş ozaman çok üzülürüm..

Ya idrarda çikmayinca üzülme ama bak idrar testinde 5 dk bekle bence çikicak.çikmazsa bile çok yenidir anca kanda çikar

arkadaşlar gününüz geçtidemi idrar testi yaptınız?
belirtileriniz nelerki?
bu ay kendimden umutluyum biraz nedense, yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar gününüz geçtidemi idrar testi yaptınız?
belirtileriniz nelerki?
bu ay kendimden umutluyum biraz nedense, yardımcı olurmusunuz?

canım 10unda olmam gerekiyoduu olmadım
ama dün adet sancısı gibi sancılarım oldu ama yine olmadım birde 3gündür karnımda aşırı bi şişlik var gaz gibi. arkdaşımızdada bu belirtiler vardı hamile şuanda ama ben bilmiyom hamilemiyim deilmiyimm uff yaa

anladım canım, belli olmaz belki hamilesin ancak ben bekle 3 gün daha derim
öyle test yap en azından adetin 5 gün gecikmiş olsun varsa bebek hemen çıkar yoksa da üzülmek yok dimi Hayırlısıyla bir sonraki aya inşallah
İnşallah ahmilesindir canım

bu arada ne kadarlık evlisin, ilk mi olcak bebiş kısmetse?

kızlar ben burdaki hamile kalan arkadaşların belirtileini epey okudm ama kimsede bacak uyuşması ama kasılma değil uyuşma karıncalanma gibi birşey olmamış sanırım kasıklarımda ve belimdede hafif bir ağrı var ama göğüsleimde dolgunluk sızı hassasiyet gibi hiç bir şey yok birazda ama çok değil akıntım geliyor arada bunlar belirti olabilirmi daha 10 gün var regle olmama

inşallah yaaa inşallahhhhhh..6aylık evliyimm evlendimizden beri istiyorum ama inşallah bu aya nasip olurr..çokistiyorum çünküü allahım isteyen herkese nasip etsinn

serpil hiç belli olmuyor canım, bazılarının doğru düzgün bi belirtisi olmuyor ve günü geçince öğreniyorki hamile
inşallah bizde öyle oluruz :))) benimde reglime 8 gün var

canım senin bebişinle benim bebiş arka arkaya benimde 1.5 ayımdayım sende mide bulantıları varmı bende başlamadı hala seninle emsde görüşelimmi a.s.

inşallah yaaa inşallahhhhhh..6aylık evliyimm evlendimizden beri istiyorum ama inşallah bu aya nasip olurr..çokistiyorum çünküü allahım isteyen herkese nasip etsinn

inşallah canım
bak ben ağustos ayında 2,yılımı bitircem ve hala bebişimiz olmadı, Nasip kısmet herşey
Rabbim ne zaman takdir ederse o zaman olur
sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda geç olsun önemli değila.s.:1hug:

evet tabi orası öle allah hrşeyin hayırlısını nasip etsin herzaman böle dua ediyorum..

maşallah ne güzel, Allaha böyle teslim olunca inanıyorum ki bizde bir gün hamile olduğumuz haberini alıp sevinç naaraları atıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…