nilüfer benimde 10 temmuzdu hadi gözün aydın sanırım hamilesin
merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
idrar testi yap çizgilerden biri silik çıkıyosa kesin hamilesin bende şuan bile dirar tesinde silik çıyo.ama kan testi yaptırdım hamileyim yeni olduğu için silik çıkar haber ver doğru eczaneye
arkadaşlar gününüz geçtidemi idrar testi yaptınız?
belirtileriniz nelerki?
bu ay kendimden umutluyum biraz nedense, yardımcı olurmusunuz?
anladım canım, belli olmaz belki hamilesin ancak ben bekle 3 gün daha derim
öyle test yap en azından adetin 5 gün gecikmiş olsun varsa bebek hemen çıkar yoksa da üzülmek yok dimi Hayırlısıyla bir sonraki aya inşallah
İnşallah ahmilesindir canım
bu arada ne kadarlık evlisin, ilk mi olcak bebiş kısmetse?
canım gunaydınn..bende cok yıyorum mıgde bulantılarım yuzunden duzgun bısı yıyemıyorum gecen hafta nerdeyse her gun tost yedım baska bısı yıymıyordum yada doymuyor dum.sımdı tost tan ayrıldım ama helen yıyorum ekmek cok gıdıyı bogegım belım sıstı daha 2 aylık olmama karsın yemesem aclıktan mıgdem kazınıyor...allah yardımcımız olsun.:icecream:Kötü Kazen
inşallah yaaa inşallahhhhhh..6aylık evliyimm evlendimizden beri istiyorum ama inşallah bu aya nasip olurr..çokistiyorum çünküü allahım isteyen herkese nasip etsinn
inşallah canım
bak ben ağustos ayında 2,yılımı bitircem ve hala bebişimiz olmadı, Nasip kısmet herşey
Rabbim ne zaman takdir ederse o zaman olur
sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda geç olsun önemli değila.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?