ya aşılamamı anlattım o bile şaşırdı en çokta bir vajinısmus hastası olarak uyandıgımda içimden kocaman bir tamponu bağırta bağırta çekmeleriydi ve daha bir sürü şey umarım bu sefer doğru kişidir bu doktorbu yeni doktorun ne dedi??
ya aşılamamı anlattım o bile şaşırdı en çokta bir vajinısmus hastası olarak uyandıgımda içimden kocaman bir tamponu bağırta bağırta çekmeleriydi ve daha bir sürü şey umarım bu sefer doğru kişidir bu doktor
yok artık... senin eski doktorun hakkaten hem uyuz hem de ruhsuzmuş yani... inşallah bu sefer hem insan hem de doktor olan birine denk gelmişindir.. peki şimdi yumurta geliştirici ilaçlar mı kullanıcan ya da kendiliğinden olmasını mı bekliceksiniz??
Selam arkadaşlar, aşılamayı narkoz altında mı yapıyorlar?? Canım çok geçmiş olsun, dilerim bu doktorun sayesinde hamiş kalırsın:lepi:
kuzum senin ikiz olma ihtimalin çok yüksek yaa, hadi inşallah hayırlısıyla...
çünkü bildiğim kadarıyla bu klomen birden fazla yumurtayı da geliştirebiliyo di mi?
evet ilk doktor günde bir tane vermişti ama bu doktor günde ikikez verdi tek içtiğimde bile 3 yumurtam oluşmuştu şimdi daha yüksek bir performans bekliyorum yumurtalıklarımdan
size bisey sorsam normalde 21 gunde bir adet oluyorum bu ayin 8 inde adet olmam gerekiyodu olmadim sadece adet olacakmisim gibi karnim agriyo birde cok sik idrara cikiyorum bi belirti olabilirmi yardimci olusaniz sevinirim
ay evet ya olsada ikiz üçüz fark etmez ama illa senide istiyorum bu ay çok çalı çabala ya :sm_cool:
canım inan aylardır bu konuyu araştırdım ve tam bir sonuç bulamadım demek istediğim inan herkeste farklılık gösteren bir durum fakat sen yine cok dikkatli ol bakarsın meleğin sana tutunmuştur canım:1hug:size bisey sorsam normalde 21 gunde bir adet oluyorum bu ayin 8 inde adet olmam gerekiyodu olmadim sadece adet olacakmisim gibi karnim agriyo birde cok sik idrara cikiyorum bi belirti olabilirmi yardimci olusaniz sevinirim
canım çok sağol yok aşılama olurken anesteziye gerek yok o bana ait birşey cok basit bir ilemmiş zaten sendemi aşılama olucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?