Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Selam arkadaşlar, aşılamayı narkoz altında mı yapıyorlar?? Canım çok geçmiş olsun, dilerim bu doktorun sayesinde hamiş kalırsın:lepi:

yok artık... senin eski doktorun hakkaten hem uyuz hem de ruhsuzmuş yani... inşallah bu sefer hem insan hem de doktor olan birine denk gelmişindir.. peki şimdi yumurta geliştirici ilaçlar mı kullanıcan ya da kendiliğinden olmasını mı bekliceksiniz??

aynen öyle bende ruhsuz diye bağırdım hep evet ilaç kullanıyorum klomen yumurtalıklarımı geliştiricek inşallah

Selam arkadaşlar, aşılamayı narkoz altında mı yapıyorlar?? Canım çok geçmiş olsun, dilerim bu doktorun sayesinde hamiş kalırsın:lepi:

canım çok sağol yok aşılama olurken anesteziye gerek yok o bana ait birşey cok basit bir ilemmiş zaten sendemi aşılama olucan

çünkü bildiğim kadarıyla bu klomen birden fazla yumurtayı da geliştirebiliyo di mi?

evet ilk doktor günde bir tane vermişti ama bu doktor günde ikikez verdi tek içtiğimde bile 3 yumurtam oluşmuştu şimdi daha yüksek bir performans bekliyorum yumurtalıklarımdan

size bisey sorsam normalde 21 gunde bir adet oluyorum bu ayin 8 inde adet olmam gerekiyodu olmadim sadece adet olacakmisim gibi karnim agriyo birde cok sik idrara cikiyorum bi belirti olabilirmi yardimci olusaniz sevinirim

evet ilk doktor günde bir tane vermişti ama bu doktor günde ikikez verdi tek içtiğimde bile 3 yumurtam oluşmuştu şimdi daha yüksek bir performans bekliyorum yumurtalıklarımdan

vaaaay, e ben de umutlandım bayaa şimdi. bu senin ikinci aşılaman mı olcak? bi de doktorlar asıl sorununla ilgili bi şeyler diyolar mı yani doğumdan sonra geçme ihtimali falan var mıymış

size bisey sorsam normalde 21 gunde bir adet oluyorum bu ayin 8 inde adet olmam gerekiyodu olmadim sadece adet olacakmisim gibi karnim agriyo birde cok sik idrara cikiyorum bi belirti olabilirmi yardimci olusaniz sevinirim

olabilir tabi madem sekizinde olcaktın nerdeyse 6 gün geçmiş bi test yapsana a.s inşallah hamişsindir canım:teytey:

canım inan aylardır bu konuyu araştırdım ve tam bir sonuç bulamadım demek istediğim inan herkeste farklılık gösteren bir durum fakat sen yine cok dikkatli ol bakarsın meleğin sana tutunmuştur canım:1hug:

insallah canim yaaa RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN ama biraz daha bekliyim diyorum test yapmak istemiyorum 28 inde randevum var beklicem kismet bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…