Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın serdi.okadar yorgunumki dün 13 saat ayaktaydım ve şuanda heryerim zonkluyo ağrı kesici içtim
senin kaç gün keçti serdi?

benim 11 yada 12 sinde olmam lazım dı bakalım belirti uok ama umut sürüyor bu akşam test yapacağım

benim 11 yada 12 sinde olmam lazım dı bakalım belirti uok ama umut sürüyor bu akşam test yapacağım

bukadar erken idrar testinde çıkmaz canım.sen kesin bugün sonuç öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin.idrar testleri ancak 1hafta geçecekki kesin sonuç alasın.

bukadar erken idrar testinde çıkmaz canım.sen kesin bugün sonuç öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin.idrar testleri ancak 1hafta geçecekki kesin sonuç alasın.

ya nebilim ilk hamileliğimde tam adet olacağım gün yapmıştım çıkmıştı belki gene öyle olur diyorum bakalım eğer cumaya kadar olmazsam o zaman doktora giderim zaten bakalım ay cok heycanlıyım hayırlısı......:teytey:

bende heyecan falan kalmadı walla.çünkü bazı nednelerden dolayı çocuk yapmaktan vazgeçtik.kendimi okadar hazırlamıştımki o yüzden boşlukta hissediyorum kendimi.boşuna abartmışım diyorum şuanda (

canım üzme kendini herşeyin hayırlısı umarım önemli birşey değildir. Moralini bozma canım .... zaman herşeyin ilacıdır.

arkdaşlar bende gittim kan testi yaptrırdım sonucu 3de alıcakmışımm.. bugün adetim geçeli 4gün olduu inşallah ilk hamiş haberini bende alırsınız bugün

ya arkdaşlar ben bişiy sorcam size.kan testi yaptırınca değerler oluyoya ben onlardan pek anlamıyorum
yani bana sadece pozitifmi dicekler ne dicekler bi,raz bilgi verirmisiniz..?

canım üzme kendini herşeyin hayırlısı umarım önemli birşey değildir. Moralini bozma canım .... zaman herşeyin ilacıdır.

kötü bişey değil canım ya .eşim askere gidecek.bende onsuz bir gebelik ve doğum geçirmek istemiyorum.ama kendime kızyorum şimdi niye bukadar kaptırdm diye.herşey olacağına vaarır işallah.

ya arkdaşlar ben bişiy sorcam size.kan testi yaptırınca değerler oluyoya ben onlardan pek anlamıyorum
yani bana sadece pozitifmi dicekler ne dicekler bi,raz bilgi verirmisiniz..?

işallah hamişsindir canım.teste hafta hafta hcg değer aralıkları yazıyo ve senin sonucuna göre hangi aralıktaysa değer okadarlık hamilesin canım.mesele 150 falan çıkarsa daha çok yeni hamileliğin.bu değer hergün katlanarak çoğalıyo.ablam öğrendiğinde 30000 lerdeydi ve 5 haftalık hamile çıktı.

hım anladım e sonuçta bana diceklerdaaa hamilesin yada deilsinn telefonla örencemdee pkadar heycanlıyımki varya kalbim çıkıcak yerindenn

adetine bir hafta olan ve benim gibi kasık ağrısı çeken var mı? dr. tüp bebek yaptır dedi ama hala umut dünyası işte... umut olmadan yaşanmıyor ne yapalım.

bende şimdi senin cevap yazdığını görünce heyecanlandım
cevabı mutlaka yaz valla snein kadar en az bizde heyecanlıyız
belirtilerin neler di son 5 gün içinde
ve adetin gecikti de mi tahlil yaptırdın?

benim sat ım 24 haziran çok feci mide yanması,tansiyon düşmesi, kasık ağrısı ve gaz problemi yaşıyorum sizce hamile olabilirmiyim

arkadaşlar mide yanması çekiyorum afedersiniz aşırı gaz var ve göğüslerim sızlıo adetimede daha 10 gün var çok merak ediom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…