günaydın serdi.okadar yorgunumki dün 13 saat ayaktaydım ve şuanda heryerim zonkluyo ağrı kesici içtim
senin kaç gün keçti serdi?
benim 11 yada 12 sinde olmam lazım dı bakalım belirti uok ama umut sürüyor bu akşam test yapacağım
günaydın arkadaşlar yarın 1 hafta olacak hastalığım geçeli bende tık yok bakaım hayırlısı
bukadar erken idrar testinde çıkmaz canım.sen kesin bugün sonuç öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin.idrar testleri ancak 1hafta geçecekki kesin sonuç alasın.
ya nebilim ilk hamileliğimde tam adet olacağım gün yapmıştım çıkmıştı belki gene öyle olur diyorum bakalım eğer cumaya kadar olmazsam o zaman doktora giderim zaten bakalım ay cok heycanlıyım hayırlısı......:teytey:
bende heyecan falan kalmadı walla.çünkü bazı nednelerden dolayı çocuk yapmaktan vazgeçtik.kendimi okadar hazırlamıştımki o yüzden boşlukta hissediyorum kendimi.boşuna abartmışım diyorum şuanda(
canım üzme kendini herşeyin hayırlısı umarım önemli birşey değildir. Moralini bozma canım .... zaman herşeyin ilacıdır.
ya arkdaşlar ben bişiy sorcam size.kan testi yaptırınca değerler oluyoya ben onlardan pek anlamıyorum
yani bana sadece pozitifmi dicekler ne dicekler bi,raz bilgi verirmisiniz..?
işallah hamişsindir canım.teste hafta hafta hcg değer aralıkları yazıyo ve senin sonucuna göre hangi aralıktaysa değer okadarlık hamilesin canım.mesele 150 falan çıkarsa daha çok yeni hamileliğin.bu değer hergün katlanarak çoğalıyo.ablam öğrendiğinde 30000 lerdeydi ve 5 haftalık hamile çıktı.
nnilüfern aradın mı canım, sonuç neymiş?
Inşallah hamişsindir haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?