Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm kızlar bişey sorucam eğer kimse varsa tabi bu satte duygusal dan haberiniz varmı kan testi yaptıracaktı ne çıktı acaba

benimde adetime 11 gün var bakalım bu ay ne olacak biliyormusunuz artık umudumu kaybettim herhalde hiç anne olamayacağım her ay bekliyorum ama tık yok biliyorum bu ayda hamile kalamayacağım ne yapayım allahtan hayırlısı

slm iyi geceler zuhalperi selcansın .....benim de haberim yk duygusaldan sizden ne haber???

kesinlikle stres tam tersi etki yapıyo zuhal. beyne hamile kalmak istmiyorum mesajı gidiyoruş biliyo musunuz.. o yüzden takmıycaz kızlar Rabbim ne zaman hayırlıyss o zaman verecektir inanınyasakkelime

kızlar tekrar denemelere başladık bakalım hayırlısı... bu ay 2. denememiz... geçen ay çok sıkı bir çalışmamız olmamaıştı bakalım bu ay ne göstericek:)

günaydın kızlar; bu ay benimde ikinci denememiz geçen ay yumurtlama döneminden sonra denemiştik. pek umutlu değildimki zaten regli oldum. Bu ayda regli olmama 7 gün kaldı. çok heycanlanıyorum. İnsan hemen olsun istiyor beklemek istemiyor ama geçende bir arkadaşımla konuşurken bana dediki çok doğru Rabbim bir kulunu yaratırken sanamı sorucak. sen sadece aracısın o kulu yaratmakta. Rabbim ne zaman isterse o zaman vericek. bizlerede dua etmekten başka bişey düşmüyor. ama insanoğluyuz hepimiz heycanlanıyoruz. Allah inşallah hepimizin heveslerinin, heycanlarının dualarının karşılığını versin...

valla arkadaşın çok doğru söylemiş, biz elimizden geleni yapalım geresi Allah a kalıyor. ben tam 1,5 yıldır bekliyorum. hala sonuç alamadım vardır bunda da bir hayır diyorum. her ay sabırla bekliyorum yine olmuyor yine olmuyor. belkide hiç olmayacak ama yine buda Allahın takdiri yapacak birşey yok.

İnşallah en kısa zamanda sağlı sıhatli bir bebeğin olur canım. Ümidi kaybetme. herşeyin zamanı var az önceki değidiğim gibi.

kimse yok muuuuuu
nerdesiniz kızlar, çalışanlar öğle yemeğinde anladık da evhanımları nerdesiniz?
bir benmiyim tembel ((

ben ağustosda 2 yılımı bitircem yaklaış 21 aydır çalışıyoruz henüz Rabbim nasip etmedi
bütün tahlil ve filmler yapıldı sorun yok, Takdir Allahın
bu ay ümidim yerlere göklere sığmıyor nedense
her halimden şüpheleniyorum, ya çıldırıyorum yada bebiş varda annelik içgüdüsüyle anladım varlığını
adetime 3 gün var yani pazar günü belli olcak

sende durumlar nedir?

hoşgeldin canımcım
nasılsın?

hadi gel tanışalım :)

hosbuldum canım sagol ben 2 sene 2 aylık evliyim 11 aydır korunmuyor olmuyor canım ama benim prolaktin yani sut hormonum yuksekmiş o yuzden adet olamadım yumurtlamayı tembellestiriyor lekelenme oluyordu neyse işte ilac kullanıyorum ilk defa gecen ay kendiligimden adet oldum iste ama bu ay ne olur olur muyum olmaz mıyım bebek mi gelir ( inşallahhhh) bilemem canım işte boyle senin durumun nedir canımcım

inşallah kısmet bende bu ay umutluyum canım yada diger ay ama bilemiyorum beklemek cok sıkıcı ve zor ama senin durumunda kotu cunku bir sorununuz olsa tedaviye yonelirsin ama bisey cıkmamıs o daha da beter esinin spermiyogram oldu mu canım

innşallaaaah canım benimde ilk zamanlar prolaktin hormonum yüksekti
verdikleri ilaç 1 ayda düşürdü, şimdi doktor kafama çok taktığım için tekrar bakalım prolaktine dedi ama yaptırmadım, bakalım bu ayda hamiş değilsem o zaman bakarız artık

slm kızlar ben hala bekliyırum 6. gün bugün. salı test yaptım en son idrar testi çıkmadı

Selam kizlar benim bugun asilamamin 10.gunu idrar testi yapsam cikarmi

valla esra yanlıs bilgi vermek istemem ama cıkmaz gibime geliyor insandan insana degisir gerci bu durumlar ama kanda cıkarsa cıkar heralde o bile mechul yani ama sen cok merak ediyorsan ve de yapmadan once kendini cıkmayacagına kotusune hazır ederim diyorsan yap canım inşallah gebesindir canım

yaptık canım zar zor, elhamdülillah oda iyi çıktı
eşim diyo zaten eğer benim tahlil kötü çıksaydı başımın etini yerdin diye :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…