Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

lemis kullandığın ilaçlarla ilgili olduğunu zanetmiyorum. varsa vardır, yoksa yoktur. umarım yeni hamiş olduğun için siliktir.

lemis bencede ilaçla ilgisi yoktur canım, sen sabahtan bi test daha yap bakalım, inş bebişin gelmiştiiirrrr!!!

Kızlar biliyorum bu belirtimi diye sorunca kızıyorsunuz bu kadar incelemeyin diye ama merak işte!:icecream:
Bişey sorucam, benim normalde reglden önce göğüslerim çok ağrır ama etrafı ağrır, bu sefer ise 1 gün kaldı regl olmama ve sadece uçları acıyor ikisininde. Yani nasıl diyeyim nohutlar acıyor elimi sürüncesırnaşık şey ay çok iğrencimsırnaşık şey Göğüsleri acıyarak hamiş kalanlara soruyorum, sizin nasıl olmuştuuuu:uhm:

benim gögüslerim acayip şişti ama acı yok hamilelikte acıyı duymuştum inşallah canımhamişsindir

iyiyim canım ne olsun işte biliyorsun test yaptım 3 gün varken 2. çizgi çok silikti hem de çok..............of ya korkudan bir daha test yapamadım sonu kötü olacak diye

iyiyim canım ne olsun işte biliyorsun test yaptım 3 gün varken 2. çizgi çok silikti hem de çok..............of ya korkudan bir daha test yapamadım sonu kötü olacak diye

Güzelim Allaha şükür niye korkuyorsun, ben dün çok sevindim okuyunca seni. Ama sonra bulamadım bi türlü, hiç korkma bence reglin geçincede inşallah kan testi yaparsın pekiştirirsin haberi. Temmuzun ikinci hamişi sen olursun inşallaaaahhh:sm_cool:

sen de nasıl belirtiler var canım bu değişik bişeyler var mı

lemis bencede ilaçla ilgisi yoktur canım, sen sabahtan bi test daha yap bakalım, inş bebişin gelmiştiiirrrr!!!

ama adet tarıhıme daha cok var.asılama yapalı daha 5-6 gun oluyor.ıdrar testınde cıkması ıcın erken dılmı bu sonuc

eşime de söyledim keşke söylemeseydim bana hamileymişim gibi davranıyor bu da daha çok sinirlerimi bozuyor

Sorma ben sabah test yaptım tek çizgi çıktı, eşimede söyledim ümidi kırılsında beklemesin diye. Yine de bi ümit ben bekliyorum işte. Ben senin yerinde olsam testi tekrarlayıp rahat ederdim, sıkma canını güzelim. Allah büyük inş tahmin ettiğimiz gibidir de seninle birlikte bende sevinirimcoksekeriremsu

ama adet tarıhıme daha cok var.asılama yapalı daha 5-6 gun oluyor.ıdrar testınde cıkması ıcın erken dılmı bu sonuc

Aslında erken tabii, benim bildiğim 12-13 gün sonra idrarda çıkıyor. belki çoğul gebeliktir ne biliim ondan fazla hormon üretmiştir vücut:uhm: Yani sadece tahminler yürütmeye çalışıyorum, tam bilemiycem:uhm:

eğer hamileysem uçları acımadı sadece şiştiler ve aşırı hassaslar ama bunlara takılıp kalma hiç belirtisi olmayıp da hamile kalanları ya da çok az belirtisi olup da hamile kalanları biliyorum.17 sinde mi adet olacaksın

Kızlar hepinize Allah rahatlık versin, pıkır pıkır uyuyun inşallaaah! Hayırlı geceler!! Ben gidiyorummmmmmm..

Benim de şiştiler ama çok değil ve uçları acıyor, bide karnım şişti. Evet aslında 17side, 19 da olabilir. Bi iki gün önce arkaya kayabiliyor benimkisi. Hadi Allaha emanet ol canım, ii geceler!!

ümidini kaybetme adet olmadığın sürece hamile olma olasılığın devam ediyor hamilelik hormonu önce kanda emiliyor sonra idrara atılıyor idrara atılma süresi uzarsa erken dönemde evde yapılan testlerde bazen çıkmayabiliyor canım kaç yıllık evlisin hiç doktora gittin mi

yok daha hiç gitmedim doktora, 2,5 seneyi geçti ama daha 7 aydır bebek istiyoruz, bide iki ay antibiyotik kullandığım için korunduk 5 ay oldu yani. Birde işlerimiz baya yoğun ondan zamanımız olmuyor doktora falan. Sadece ateş ölçümü yapıyorum o kadar. Ama bu ayda klimalar sıcaklar şaşırdım ateşimde yalan oldu yani! Bakalım 6. ay da olmazsa kontrole gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…