Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

günaydın Bayanlar ;
benim adetime 6 gün var ama;
şimdiden belim , karnım ağrıyor, göğüs uclarım dokununca ağrıyor ; hastalanıcam herhalde diyorum.
bu sabahta kahvaltıdan sonra midem bulanır gibi oldu.
psikolojik mi nedir anlamadım.

benim gibi olan varmı aranızda ???

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum sonunda bende size katılmaya karar verdim ben 2 sene 2 aydır evliyim 11 aydır cocuk istiyorum ama allah izin vermedi takdir onun tabi son altı aydır dra gidiyorum ve prolaktin (süt hormonu) yuksek cıktı ve bu hem yumurtlama tembelliği bununla beraber adet olamama yaptı bende hep ilacla oluyordum ve dusursun diye uc aylık ilac verdi bitiminde baktırdım daha da cıkmıstı neyse bu sefer dostinex verdi ve ilk defa kendiliğimden adet oldum ve miktarıda normaldi inanın sanki ilk defa adet olmus gibiydim adetim 18 haziranda oldu ve benim gunum yaklasıyor adetim duzensiz oldugu icin ve gecen ay ilk defa kendiliğimden oldugu için ne zaman olacagımı bilmiyorum ama karnım şişti goguslerim agrıyor dolgunlastı ucu acıyor ve belirgin kasıklarımda uzun zamandır rahatsız edici degil ama farkettiren agrılar var ve ben bunun adet mi yoksa hamilelik için mi oldugunu bilmiyorum beklemek cok zor bunu cekmeyende bilmiyor buraya uye oldum ki sıkıntılarımızı ceken anlar biraz uzun oldu ama kendimi tanıtmak istedim inşallah allahım dileklerimi kabul eder saglıkla hayırlı evlatlar nasip eder eger adet olmazsam salı gunu test yapıcam inşallah hamileyimdir

şirvancım merhaba gunaydın aynı belirtiler bende de var ya bende aadet mi yoksa gebelik için mi oldugunu bilmiyorum insallah hamileyizdir ne diyim

canım benimde adetime 5 gün var bende sadece kasık ağrısı var.sağlı sollu her iki kasığımda ağrıyor.

inşaallah bitanem ; allah gönlümüze verir inşaallah

amiiiiiinnnnnnnnn canım cok zor birsey vallahi ya insan kafayı yiyor oldu mu olacak mı ben ilk defa bu ay birazcık umutluyum ama fazla da kaptırmıyorum cunku adet olmam hormonumun dustugune isaret allahım sen dualarımızı bos cevirme yarabbim..... amin bir kac gun var belli olmasına fakat catlıyorum ben ama bekleyecem

merhaba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum.

bende biraz önce hamilelik için idrar testi yaptırdım negatif çıktı.geçen ay adet oldum.bu ay ne olacak bilmiyorum.sadece biraz mide bulantısı ve halsizlik yaşadım.ama bu idrar testleri ne kadar güvenilir onu anlayamadım.adetin bitiminden 10 gün sonra ( üstüne görün görme diyorlar ya )yaptırdım.göğüslerde şişkinlik yok.adetime yakın kasık ağrılarım vardı.bu ay adet gününü bekliyorum..bakalım ne olacak..

bugun adet oldum bir umit bekiliyordum cuku 21 gunde bir adet oluyordum bu ay 8 inde gelmesi gerekiyordu gelmedi bende umitle bekliyordum bu ayin 28 ine kadar da bekliyecektim varsada dr ogrenirim daha iyi olur diyordum ama olmadi iste elden birsey gelmiyor cokk uzgunum uc yil bitiyor evliligimizde ikibucuk yildir tedavideyim ustelik hic bir sorun yokken ilac kullanmakdan iyne olmakda zor geliyor artik ne yapacagimi bilmiyorum yasda geciyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

canim benim sakin moralini bozma.birde 9 10 yil bekleyenleri dusun.bu kadar cok isterken Allah`im yuzumu guldurucek eminim ben.umidimizi yitirmek yok.ben 10 aydir bekliyorum ama seni cok iyi anliyorum.Artik insan test yapmaktan bile korkuyo gene cizgi cikmicak diye.birbirimize destek vericez ve hep umutlu olucaz.Endiseli olarak beklemekte cok etkiliyormus Sevgiyle ve umutla beklicez canim

cok iyi biliyorum deryam ne yapacaksın allhım takdiri işte sen yinede umudunu yitirme allah büyük bende 11 aydır ugrasıyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki canım insallah ben bu ay yıkılmam ve allah yuzumuze guler uzulme diyecem ama elde degil sadece allh sabırlar versin bize diyorum

Selam kizlar benimde reglima 5 gun kaldi bugun aşilamamin 9.gunu
kasik ve bel agrisi akintim var ihsallah hamisizdir hepimizi

inşallah esra seninde inşallah allah emeginin karsılıgını verir mevlam mutlu olursun

kızlar bende 2 aydır uğraşıyom.bu ay adetim bitti.5gün oldu biteli hemen ilişki oldu.2gündür gögüslerim çok agrıyo dokunamıyommmm.birde makattan dereceyle ölçünce 37,1 den fazla cıkarsa hamilesin diye duydum bilen varmı nasıl oluyoooooooooo

ben hiç duymamıştım dereceyle ölçmeyi ilginç geldi
benimde adetime 1 hafta var ve bir süredir bel ve kasık ağrısı var ben klomen kullandım ve 1,5 hafta önce iğne vurdurdum çok heyecanlıyım1,5 yıldır bekliyoz ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…