merhaba........ bende sizler gibi bekliyorum adetime 1 gün kaldı inşallah gelmez.
günaydın Bayanlar ;
benim adetime 6 gün var ama;
şimdiden belim , karnım ağrıyor, göğüs uclarım dokununca ağrıyor ; hastalanıcam herhalde diyorum.
bu sabahta kahvaltıdan sonra midem bulanır gibi oldu.
psikolojik mi nedir anlamadım.
benim gibi olan varmı aranızda ???
günaydın Bayanlar ;
benim adetime 6 gün var ama;
şimdiden belim , karnım ağrıyor, göğüs uclarım dokununca ağrıyor ; hastalanıcam herhalde diyorum.
bu sabahta kahvaltıdan sonra midem bulanır gibi oldu.
psikolojik mi nedir anlamadım.
benim gibi olan varmı aranızda ???
şirvancım merhaba gunaydın aynı belirtiler bende de var ya bende aadet mi yoksa gebelik için mi oldugunu bilmiyorum insallah hamileyizdir ne diyim
inşaallah bitanem ; allah gönlümüze verir inşaallah
bugun adet oldum bir umit bekiliyordum cuku 21 gunde bir adet oluyordum bu ay 8 inde gelmesi gerekiyordu gelmedi bende umitle bekliyordum bu ayin 28 ine kadar da bekliyecektim varsada dr ogrenirim daha iyi olur diyordum ama olmadi iste elden birsey gelmiyor cokk uzgunum uc yil bitiyor evliligimizde ikibucuk yildir tedavideyim ustelik hic bir sorun yokken ilac kullanmakdan iyne olmakda zor geliyor artik ne yapacagimi bilmiyorum yasda geciyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
bugun adet oldum bir umit bekiliyordum cuku 21 gunde bir adet oluyordum bu ay 8 inde gelmesi gerekiyordu gelmedi bende umitle bekliyordum bu ayin 28 ine kadar da bekliyecektim varsada dr ogrenirim daha iyi olur diyordum ama olmadi iste elden birsey gelmiyor cokk uzgunum uc yil bitiyor evliligimizde ikibucuk yildir tedavideyim ustelik hic bir sorun yokken ilac kullanmakdan iyne olmakda zor geliyor artik ne yapacagimi bilmiyorum yasda geciyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
hamile haberi varmı ....huuuuuuuuu umarım vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?