Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canim ben buaynin 23 de 2 yili tamamliyorum yani 2 yillik evliyim yanliz 5 aydir bebek istiyoruz ama malesef her ay beklentimiz hüsranla sonuçlaniyor

Daha hiç doktora falanda gitmedim eşim daha çok erken gitmeye gerek yok daha diyor ama bende aslinda gitmek istiyorum belki bi sorun vardir en azindan onu öğrenmek isterim

eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var o yüzden olmuyo daha erken aslında ama yinede siz bilirsiniz gitmenizde sizin için iyi olabilir kafanızdaki soru işaretleri gider

Canim ben buaynin 23 de 2 yili tamamliyorum yani 2 yillik evliyim yanliz 5 aydir bebek istiyoruz ama malesef her ay beklentimiz hüsranla sonuçlaniyor

Canım bizde 2. çocuk için yaklaşık olark 9 ay uğraşıyoruz.Her seferinde hüsranla sonuçlanıyor.Neden hamile kalamıyorum yada bu aya acaba hamile kalacakmıyım diye düşünürken bir türlü hamile kalamıyoruz. Bu da çok büyük etken. Kesinlikle kafaya takılmaması gerekiyormuş..Bundan sonra kafaya takmamaya karar verdim bakalım nezaman hamile kalacağım. Allah sanada bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Ben intente araştirdiğima göre yumurtlama dönemini hesaplayip birlikte olursan daha garanti oluyor diyolar sizce öylemi

Ben intente araştirdiğima göre yumurtlama dönemini hesaplayip birlikte olursan daha garanti oluyor diyolar sizce öylemi

Valla çoğu arkadaşımız bu sayede hamile kaldığını söylüyor. Ben 1-2 kere denedim. Biraz öncede dediğim gibi sürekli acaba bu ay tuttu mu? hamile kalırmıyım diye düşünürken spermleri öldürüyormuşuz. O yumurtlama gününü takip ederken hiç birşey düşünmemen gerekiyor. Ben bu zamana kadar valla beceremedim. Umarım sen becerirsin.

slm kızlar.ben dün doktora gittim yumurtam çok güzel çatlamış.bakalım olacakmı bu ay.gerçi biiraz tembellik yaptık bu ay ama hayırlısı.

merhaba ben de seninle aynı durumdayım flapy.... bizim de 2. yaklaşık 1.5 senedir uğraşıyoruz....geçen yıl bir düşük yaşadım 8 haftalık ...Allah kurtardı diyorum çünkü demek hayırlı değilmiş....ben de hep bu ay düşünmeyecem diyorum ama olmuyor işte ....şimdi yumurtlama günlerim dün 12. günü pas geçtik çok yorgundum uyku daha ağır bastı....bakalım Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman nasip etsin hepimize.....a.s.

slm kızlar.ben dün doktora gittim yumurtam çok güzel çatlamış.bakalım olacakmı bu ay.gerçi biiraz tembellik yaptık bu ay ama hayırlısı.

a.s. nalan.....dr.un söyledi mi tahmini kaçıncı gün çatlamış..yumurta takibi yaptırıyordun herhalde di mi tabii adetlerin düzenli miydi o da önemli di mi ...amma da soru sordum kusura bakma arkadaşım..sırnaşık şey

arkadaşlar mesaj yazmadan yazılan mesajları göremiyosunuz onun için eğer mesaj yazmadan bakmak istiyorsanız F5 yapın gelen mesajları görebiliyorsunuz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…