Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım çokk geçmiş olsun.Aynı olayı bende 4 ay önce yaşadım. Kafaya takmadığım bir zaman içinde hamile kaldım.(Bizde 1.5 yıldır uğraşıyorduk).Hamile kaldığımı öğrendiğimde çok sevinmiştim. Ama 8 haftalıkken bende düşük yaptım. Bütün hayallerim suya düştü. Sonra güzel Allah'ım bildiği birşey vardır diyerek unutmaya çalışıyorum. Demek ki bizim için hayırlısı buymuş canım. Allah herkesin yüzünü güldürsün. Sakın üzülme ve kafaya takmamaya çalış.

dün ve bugün kasıklarımda kesik kesik bi ağrı var sanırım yumurtam sıcak gıt gıt gıdak.......çatlamak üzere.....ya da çatladı şu ovulasyon testlerinden alan var mı

ben bir hafta önce gitmiştim 16 mm olmuş yumurtan çok güzel dedi.bir hafta sonra gel çatlama oluyormu diye baklaım dedi olmuyosa ilaçlarla çatlatıveririz dedi:)dün bakıncada yeni çatlamış dedi kasıklarında çok şiddetli ağrı hissettiğin gün çatlıyomuş.pazar muhtemelen çatladı.

Kizlar diyolarki adet bitiminde ne kadar sik ilişkiye girersen okadar çok hamile kalma ihtimalin öylemi

Muhtemel yumurtlama tarihinden bir gün önce başlamak üzere spermler iyi ise gün aşırı 6 gün süre ile ilişkiye girin .Bu şekilde hamile kalma şansını en yüksek ihtimalle yakalarsınız.Son adet tarihinin ilk gününden itibaren 12-14-16. günlerde cinsel ilişkiye girmek gebe kalma olasılığınızı arttıracaktır deniliyor.

Canım umarım duaların kabul olur ve senden sevinçli haberlerini alırız.

teşekkür ederim canım.bu ay pek çaılşma yapamadık ama yinede olasılık var.önemli olan yumurtlamamda problem olmadığını öğrenmemdi.çok mutluyum.eski doktorum pco var ,yok guatr var.zor olur falan deedi ama allaha şükür hiç bişeyim yokmuş.para tuzağı.güvenilir doktor bulmak çok önemli.şimdiki doktorumdan çok memnunum çok şükür.

Yiğit -yagmur sen doktorundan memmunmusun hüma hastanasinde gönül özsipahi diye bi doktor var onu çok övüyolar istersen bide ona gidebilirsin ücretide çok ucuz sadece 10 ytl

evet nalancım inşallah denk gelen günlerdir ve tutmuştur diyorum hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini bekkiyoruz..flapy canım sana da çok geçmiş olsun ben Allah ın izniyle hiç takmadım çünkü Allah ın bi bildiği vardır elbet.....çocuğun kaç yaşında....Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bunu tüm kalbimle diliyorum ve buna inanıyorum......benim de dün kasıklarımda ve belimde acayip ağrı vardı...sanki adet olucakmışım gibi....bugün de hafif var.... ymurta sanırım 24 saat canlı kalabiliyomuş ve dün bi şi olmadı neyse artık biz önümüzdeki günlere bakalım di mi ya.... yaş kaç sizlerin

Bende 28 yaşindayim bak rabbim sana ne güzel bir evlat vermiş allah uzun ömür versin anneliği tatmissin inşallah güzel allahim bizede tatdirir hiç birşeyi kafana takmabiker olmuş muhakkak ikincidefada olur güzel allahim zamanini bekliyordur inan bana sen içini ferah tut

herkes takmamaya çalış oluruna bırak o zaman kalırsın diyor ama elde mi ya bebek istiyosun korunmuyosun ve takmaman gerek mümkün mü sizce...

:sm_confused:herkes takmamaya çalış oluruna bırak o zaman kalırsın diyor ama elde mi ya bebek istiyosun korunmuyosun ve takmaman gerek mümkün mü sizce...

Evet nilhan ne kadar bu düşünceden kendimizi uzaklaştirmaya çalişsakta adet günümüz yaklaştigi zaman herşeyi kendimize belirti olarak görüyoz içten içe ümitleniyuz ve hasta oldumuzdada yikiliyoz

herkes takmamaya çalış oluruna bırak o zaman kalırsın diyor ama elde mi ya bebek istiyosun korunmuyosun ve takmaman gerek mümkün mü sizce...

takmıyoruz dersek kendimizi kandırmış oluruz canım istediğimiz şeye gerçekten konsantre olup tamamen ona odaklanmamız lazım zaten ama bunu yaparken kaygısızca stressizce yapmalıyız.bir şeyi yürekten istersek o bize gelir bunu unutmayın.bu çekim yasasıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…