merhaba ben de seninle aynı durumdayım flapy.... bizim de 2. yaklaşık 1.5 senedir uğraşıyoruz....geçen yıl bir düşük yaşadım 8 haftalık ...Allah kurtardı diyorum çünkü demek hayırlı değilmiş....ben de hep bu ay düşünmeyecem diyorum ama olmuyor işte ....şimdi yumurtlama günlerim dün 12. günü pas geçtik çok yorgundum uyku daha ağır bastı....bakalım Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman nasip etsin hepimize.....a.s.
a.s. nalan.....dr.un söyledi mi tahmini kaçıncı gün çatlamış..yumurta takibi yaptırıyordun herhalde di mi tabii adetlerin düzenli miydi o da önemli di mi ...amma da soru sordum kusura bakma arkadaşım..sırnaşık şey
slm kızlar.ben dün doktora gittim yumurtam çok güzel çatlamış.bakalım olacakmı bu ay.gerçi biiraz tembellik yaptık bu ay ama hayırlısı.
Yiğit yağmur nerdesin hemşerim nereye kayboldun kaç yaşindasin
Kizlar diyolarki adet bitiminde ne kadar sik ilişkiye girersen okadar çok hamile kalma ihtimalin öylemi
Canım umarım duaların kabul olur ve senden sevinçli haberlerini alırız.
Flapy sen kaç yaşindasin arkadaşim
herkes takmamaya çalış oluruna bırak o zaman kalırsın diyor ama elde mi ya bebek istiyosun korunmuyosun ve takmaman gerek mümkün mü sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?