:sm_confused:herkes takmamaya çalış oluruna bırak o zaman kalırsın diyor ama elde mi ya bebek istiyosun korunmuyosun ve takmaman gerek mümkün mü sizce...
Arkadaşlar ben size güzel bir dua yazacam onu evinizde çok sik gördünüz bir yere yazin koyun ve sürekli okuyun
Canımm bende sürekli aynı şeyleri söylüyorum. Bu ay kesinlikle kafaya takmayacağım diye. Nezaman adet günü yaklaşmaya başlasa beni stres basıyor. Çok şükür bir oğlum var 9 yaşında Allah hiç tatmayanlara da nasip etsin. Fakat oğlum sürekli yaklaşık 1,5 yıldır niye benim kardeşim olmuyor. Herkesin kardeşi var neden bana kardeş yapmıyorsunuz gibi dürekli sorular soruyor. Her ne kadar anlatmaya çalışsanda işte çocuk nihayetinde anlamıyor. Kendi kendime uğraş bulmaya çalışıyorum belki unuturum diye. umarım böyle yaparak tutar.
Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin
anlami;rabbim beni tek başina birakma sen varislerin en hayirlisisin
bu dua zekeriye peygamberimizin duasidir.bir müslüman için en büyük nimettir soyundan imanli ve ahlaklinesiller gelmesikendine yapilan hayirlarinve dualarin kesintisiz şekilde devam etmesidir.insanin yeryüzünde tek başina yapayanliz kalmasi,ardindankendine dua edecek nesillerin kesilmesi büyük bir talihsizliktir işte zekeriya peygamberimizböyle bir duruma düşmemek için allahtan hayirli varisler istemiş kendisine karisinin ilerlemiş yaşina ragmen hz yahya yi hayirli bir evlat olarak vermiştir.
çocuk sahibi olmayanlar kendilerinden sonra hayirli nesillerin yetimesini isteyenler bu duayi çokça okumalidirlar
Yiğit yamur yazdiklarimi göremiyormusun yoksa[/QUOTE
okuyorum yazdıklarını ama bilgisayarım çok yavaş 25 yaşındayım doktorumdan memnunum çok doktor gezmek istemiyorum 3 denemeyide bu doktorda yaptırmak istiyorum eğer olmazda tüp bebeğe geçeceğiz ama ben hemen tüp bebeğe geçmek istemiyorum bitkisel ilaçla ve rabbime yalvararak beklemeyi istiyorum
evet aynen flapy... benim de kızım 8 yaşında . Okulda arkadaşlarının kardeşleri var ..Artık o da benim ne zaman kardeşim olucak anne diyor.Ama yine de falpy Rabbimize çok şükürler olsun Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin. Eğer hakkımızda 2. ler hayırlı değilse Rabbim hiç olmayanlara versin eğer hayırlıysa da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım zaten aralarında çok yaş farkı olucak olursa pek anlaşamzlar herhalde ya da tam tersi olur
Yiğit yamur tamam arkadaşim sen öyle diyosan bide ben keçi boynuzu bekmezi duydum erkek sperlerini güçlendiriyor diye bide deneyin bence
evet keçi boynuzu pekmezi sperm sayısını ve hareketliliğini artırıyormuş bugün bu site deli etti beni ya durmadan düşüyorum ve çok yavaş:roflol:
kızlar ben çıkıyorum birazdan kocişim gelir >Allah a emanet olun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah hayırı haberler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?