Arkadaşlar benim son adet tarihim 22 Ağustostu ve siklusum 26-27 gün sürer ve adetlerim düzenlidir
Bugün de adet olmam gerekiyordu olmadım ve son 7-8 gündür göğüslerim çok sertleşti ve dokunamayacak kadar acıyordu Yumurta akı kıvamında akıntılarım arttı
Bugün de ani baş dönmesi mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi her ıslaklığı adet sanıyorum ama değil
Sizce bunlar hamilelik belirtisi midir ? Testi ne zaman ve nasıl yapmalıyım?
Bir yada 2 gün bekle kan testi yaptır garanti olsun sonra üzülme çünkü beklentiler büyün belirtileri yasatiyo inşallah hamilesindir
Inşallah lekelenmedir benim bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar tecrübesi olanlar yazar insallahArkadaşlar 1 saat önce adet ağrısına benzer karamplar yaşadım ve biraz turuncu kahverengi benzeri akıntım oldu ama uzun sürmedi şimdi ise belirsiz lekelenme tarzında hafif akıntım var ve kramplarım da geçti acaba bu adet midir yoksa lekelenme midir? Bugün tam adet tarihim ama normal adet gibi olmadı
Benim de gebelik yönünde bütün belirtiler varken 1 gün gecikmeyle adet oldum en az 4-5 gün gecikme bekleyin derim sonra testi tekrarlarsanız daha sağlıklı sonuç elde edersinizHanımlar sabah test yaptım negatif gebelik testi negatif çıkıp kanda pozitif gören varmı oğlumu adetten 9 gün önce teste silikte olsa ciktigindan bundan umidimi lesicem diyorum ama adet olacakmis gibi bel agrisi sik wcye gidiyorum gelen kirmizi yok tecrubeli bayanlar basina gelenler yardim edinnnn
Bugün test yaptım negatif sağlık ocagindada kan verdim sonuç yarın belli olacak ayın 11 de kan değerim 2 cıktı enfeksiyon cikti dr ilaç yazdi almadım adet olursam alıp basliycam yarinda sonuc ciksinBenim de gebelik yönünde bütün belirtiler varken 1 gün gecikmeyle adet oldum en az 4-5 gün gecikme bekleyin derim sonra testi tekrarlarsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz
Rahim filmini ne kadar zaman sonra yaptırdınız benim bir yıldır çocuğum olmuyor rahim filmi dediler çektrimedim korkuyorum acaba onda mı sıkıntı varTavsiyeleriniz için teşekkür ederim.. Dediklerinizin hepsini aylardır uyguluyoruz, tüplerim de açık ama zamanı var demekki
11.ayımda çektirdim Şişli Echomar'da.. yeni nesil aletler kullanıldığından hiç o korkulan buralarda yazılan ağrı ve acıları yaşamadım çok hafif bir adet sancısı sadece..adet zamanı 10kat fazla ağrı çekiyorum ama problem tüplerde de değilmiş sebepsizRahim filmini ne kadar zaman sonra yaptırdınız benim bir yıldır çocuğum olmuyor rahim filmi dediler çektrimedim korkuyorum acaba onda mı sıkıntı var
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim Ben Adanada olduğumdan güvendiğim bir doktor bulamıyorum ya anestezi alıp yaptırayım diyorum aslında eşimde de bi problem çıktı ondan dolayı doktor ragim filmi istese de pek ısrar etmedi11.ayımda çektirdim Şişli Echomar'da.. yeni nesil aletler kullanıldığından hiç o korkulan buralarda yazılan ağrı ve acıları yaşamadım çok hafif bir adet sancısı sadece..adet zamanı 10kat fazla ağrı çekiyorum ama problem tüplerde de değilmiş sebepsizbence hiç ertelemeyin tüpleri tıkalı olduğundan hamile kalamayan çok kişi oluyor. Bazen tüpler açık da olsa ufak yapışıklıklar işlem sırasında açıldığından hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş doktorum bu sebeple benden film istemişti.
Ben de aynı şu anda durum 36. Gün olmadım hala bugün idrar test yaptım negatifsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Yerleşme ise kan tahlili bu kanamadan 3-4 gün sonra verilmeliymis öyle okudum intte.adetin ne zamanHanımlar sabah bir damla kan geldi baska gelen yok ve kan sonucumu aldim 5 den küçük yaziyo ayın 11 de 2den küçük çıkmıştı ve sağlık ocağından çıkınca eczanede hassas gebelik testi yaptım tek çizgi yerleşme kanaması diye ümit edebilirmiyim sizce dün akşam sol kasigimda sancılanmazlar vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?