- 26 Şubat 2015
- 135
- 45
- 28
- 39
Inşallah canimIns hepimizin istediği olur melekelerimiz gelir supriz yapip
Inş öyledir canim bence pozitifSelam ün aleyküm kızlar benim adetime 11 gün var ama kasıklarımda ağrı belimde ağrı var bulantı hafif akıntımda açık kahverengi açık pembe renk lekeler oluyor sizce bu hamilelik belirtisimi
Aleykum selam canim ben ilk gebeliği adetten 9 gün önce öğrendim gebelik testinde kesik kesik bel ağrısı kasıklarda farklılık vardı ama adet gecikmesini beklemek en iyisi çünkü değerim düşüktü dış gebelik şüphesi kese geç gözükmesi gibi sorunlar yasadimSelam ün aleyküm kızlar benim adetime 11 gün var ama kasıklarımda ağrı belimde ağrı var bulantı hafif akıntımda açık kahverengi açık pembe renk lekeler oluyor sizce bu hamilelik belirtisimi
Eşimde bende de hiçbi sorun olmamasına rağmen klomen +çatlatma iğnesi denedik bu ay.. 1haftadır hergün gaz sancım oluyo mutlaka ama çıkarınca rahatlıyorum karın ağrım oluyo arada ama iğnenin yan etkisidir belki diyorum umutlanmak istemiyorum bu 14.ayımız denemedeBaşka varmi belirtincnm
Sperm testi yapılmıştı Nisan ayında gayet iyi çıkmıştı bende de her ay yumurtlama da çatlama da oluyor ama kısmet olmadı heraldeKlomen gaz yapıyor bende kullandım eşinizde varmi bir sorun ben kendimde sandım esimdeymis
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.. Dediklerinizin hepsini aylardır uyguluyoruz, tüplerim de açık ama zamanı var demekkiYumurtlama günlerinde ilişki yaşayın uygulama indirin bilirsiniz gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?