Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Slm hanımlar son bat 20 ağustos 30 ağustosta başladık çalışmalara 2 eyludede oldu benim düzenli bir adet donemim varyumurtlama akintisini oldum d2rken 6 agustosta sumuksu akintim oldu o gunude degerlendirdik. Benim akintilarim devam ediyo kasik agrisi vel agrisi uyku hali kafayi koydygum gibi uyuyorum kafam karisti sumuksu akıntıdan sonra birlikte okunuyo yoksa benim döllenme olduda bu kasik batmanları adet olacakmış hissi ondanmi yumurtlama günü kaçtı mı onuda anlamadim 16 gün yumurtladım ondan öncesi ilişki oldu hamileriyim sizce adet günün 18 eylul

Son düzenleme:
Hanımlar kaşıklarım ağrıyı bel agrım devam ediyo ve göğüslerim dolgunlasti ve göğüs ucunu sıktım sari sıvı geldi dün gebelik testi yaptım negatif cıktı umutluyum adete kadar bunlar adet belirtisi de olbilir ama göğüsten gelen sıvı beni daha çok umutlandırdı döllenmenin geç olduğunu düşünüyorum bir sari akintim var enfeksiyon var dedim ya ona bağlı olabilir ama hala umutluyum%50 yorumlayın lutfen

Bu arada adetim düzenlidir prolaktin yükselmesi adet düzensizliği yapıyormuş ondan yazdım hamilelik belirtisi göğsünden sıvı gelmesi başına gelen varmı erken belirti olarak

Selam ün aleyküm kızlar benim adetime 11 gün var ama kasıklarımda ağrı belimde ağrı var bulantı hafif akıntımda açık kahverengi açık pembe renk lekeler oluyor sizce bu hamilelik belirtisimi

Benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadim.biraz beyaz akintim var.goguslerim çok ağrıyor ama kasik ağrım yok.gecen ay adetten(16 Ağustos adet 30 Ağustos lekelenme) iki hafta sonra çok az kanamam oldu kahve ve açık kirmizi kan testi yaptik yoktu.bikac aydır 32 günde bir oluyorum korunmayı bırakınca adetlerim gecikti hep.isin Garibi göğüs ağrım var sadece başka adet belirtisi yok .olcak miyim acaba bilmiyorum kibenzer durum yaşayan var mı acaba.

Selam ün aleyküm kızlar benim adetime 11 gün var ama kasıklarımda ağrı belimde ağrı var bulantı hafif akıntımda açık kahverengi açık pembe renk lekeler oluyor sizce bu hamilelik belirtisimi
Inş öyledir canim bence pozitif

Reactions: 634
Aleykum selam canim ben ilk gebeliği adetten 9 gün önce öğrendim gebelik testinde kesik kesik bel ağrısı kasıklarda farklılık vardı ama adet gecikmesini beklemek en iyisi çünkü değerim düşüktü dış gebelik şüphesi kese geç gözükmesi gibi sorunlar yasadim

Arkadaşlar benim son adet tarihim 22 Ağustostu ve siklusum 26-27 gün sürer ve adetlerim düzenlidir
Bugün de adet olmam gerekiyordu olmadım ve son 7-8 gündür göğüslerim çok sertleşti ve dokunamayacak kadar acıyordu Yumurta akı kıvamında akıntılarım arttı
Bugün de ani baş dönmesi mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi her ıslaklığı adet sanıyorum ama değil
Sizce bunlar hamilelik belirtisi midir ? Testi ne zaman ve nasıl yapmalıyım?

Kızlar çoğu kişinin belirtisi olabin bu akıntı şart mıdır? Ben de yumurtlamadan beri azıcık da olsa beyaz akıntı geliyo günde bir kere ve nasıl desem çamaşırımda 1cm büyüklüğünde leke oluyor normalde pek böyle olmazdı umutlansam mı nilemedim bata 7 gün var

Başka varmi belirtincnm
Eşimde bende de hiçbi sorun olmamasına rağmen klomen +çatlatma iğnesi denedik bu ay.. 1haftadır hergün gaz sancım oluyo mutlaka ama çıkarınca rahatlıyorum karın ağrım oluyo arada ama iğnenin yan etkisidir belki diyorum umutlanmak istemiyorum bu 14.ayımız denemede

Klomen gaz yapıyor bende kullandım eşinizde varmi bir sorun ben kendimde sandım esimdeymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…