Benim de 2 hafta var ama benim de belim çok ağrıyo inşaAllah hamilelik belirtisidir her ay ümitlendim vve yorulmaya başladımKızlar iyi geceler... Adet ime 1 hafta var... Bel im cok agrıyor.pembe kanamam var.gögus hassasiyeti. . Bakalım corasprin kullanıyorum. Omu sebep oldu yoksa hamile miyim göreceğiz.
mihrimahhcım cnm ben 22 ay bekledim.hamile kaldım.ama 14.haftada yavrumun kalbi durdu.her seyin hayırlısını istemek lazım ben sürekli hamile kalıyım evladım olsun diye dua ederken yavrumun kalbi durdu üstelik cinsiyetini öğrendiğim gün.neyse 7 ay bitti Allahım sağlıkla sıhhatle hamile kalıyım diye dua ediyrumm....Benim de 2 hafta var ama benim de belim çok ağrıyo inşaAllah hamilelik belirtisidir her ay ümitlendim vve yorulmaya başladım
Birde ben hamilelere yardımcı olacak bir konu açtım dualar yazıyor hhammiş olunca onları okuyabilirsinizmihrimahhcım cnm ben 22 ay bekledim.hamile kaldım.ama 14.haftada yavrumun kalbi durdu.her seyin hayırlısını istemek lazım ben sürekli hamile kalıyım evladım olsun diye dua ederken yavrumun kalbi durdu üstelik cinsiyetini öğrendiğim gün.neyse 7 ay bitti Allahım sağlıkla sıhhatle hamile kalıyım diye dua ediyrumm....
Fotoğraf koymaya çalıştıysan yok tatlim fotoğrafKızlar adetim e daha var sacımı boyayacaktım test yaptım. Bakın bi...
2. cizgi var birde hemen kan testi yaptir netlestir tatlimAy yeni farkettim cnm hemen koyuyorum.. Eki Görüntüle 2039293
İnşallah cnm.. Adet gunumü bekleyeceğim bakalım.. Bayram geçsin sonra...2. cizgi var birde hemen kan testi yaptir netlestir tatlim
Cunku idrar testleri guvenilir degil yanlis cikabiliyormus ondan soyledim
Hadi insallah hamileyizdir tatlim
Slm bende günümü geçtim ve suan tiskinmeler var canm inşallah hamileyimdirhamilelik belirtilerini
Hamilesin canım senKızlar adetim e daha var sacımı boyayacaktım test yaptım. Bakın bi...
Hamilesin canım sen
Cnm düşük yaptım. Adet oldum tam gunumde.Hamilesin canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?