Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar iyi geceler... Adet ime 1 hafta var... Bel im cok agrıyor.pembe kanamam var.gögus hassasiyeti. . Bakalım corasprin kullanıyorum. Omu sebep oldu yoksa hamile miyim göreceğiz.

Kızlar iyi geceler... Adet ime 1 hafta var... Bel im cok agrıyor.pembe kanamam var.gögus hassasiyeti. . Bakalım corasprin kullanıyorum. Omu sebep oldu yoksa hamile miyim göreceğiz.
Benim de 2 hafta var ama benim de belim çok ağrıyo inşaAllah hamilelik belirtisidir her ay ümitlendim vve yorulmaya başladım

Benim de 2 hafta var ama benim de belim çok ağrıyo inşaAllah hamilelik belirtisidir her ay ümitlendim vve yorulmaya başladım
mihrimahhcım cnm ben 22 ay bekledim.hamile kaldım.ama 14.haftada yavrumun kalbi durdu.her seyin hayırlısını istemek lazım ben sürekli hamile kalıyım evladım olsun diye dua ederken yavrumun kalbi durdu üstelik cinsiyetini öğrendiğim gün.neyse 7 ay bitti Allahım sağlıkla sıhhatle hamile kalıyım diye dua ediyrumm....

Tabiiki öyle mübareği ile hamile kalayım hamileliğin güzel geçsinn sağlıklı sıhhatli doğumum olsun bebeğim sağlıklı sıhhatli olsun beraber uzun mutlu ömür geçirelim diye herşey için başta dua etmek lazım diye düşünüyorum.
İnşaAllah sizde isteyen herkeste en kısa en mübarek zamanda hamile.kalırsınız ve bebişlerinnizi sağlıklı sıhhatlı kuccağınıza alıp onlarında bebişlerinni kuccaklarına aldığı günleri ggörürsünüz
Aminn

Birde ben hamilelere yardımcı olacak bir konu açtım dualar yazıyor hhammiş olunca onları okuyabilirsiniz

Kızlar adetim e daha var sacımı boyayacaktım test yaptım. Bakın bi...

2. cizgi var birde hemen kan testi yaptir netlestir tatlim
Cunku idrar testleri guvenilir degil yanlis cikabiliyormus ondan soyledim
Hadi insallah hamileyizdir tatlim
İnşallah cnm.. Adet gunumü bekleyeceğim bakalım.. Bayram geçsin sonra...

Kızlar merhaba nasılsınız. Bi sıkıntım var yeni hamile arkadaşlar yada bunu yaşayanlar bi yardımcı olurlarmı. Bu ay hayıt tohumu içtim ve 12. Günümde ovualsyon testim pozitife yakındı ertesi gün negatif oldu silikti. Burda paylamıştım sizce çatlamış mı diye ,çatlamış dendi o arada yapışkan akıntım vardı hafif ağrıyla. Sonra o akıntı geçti beyaz kremsiye döndü. Şimdi 23. Günüm ve 3 gündür gün içinde 2 kez falan tuvalette peçeteye avuç dolusu şeffaf kaygan yumurta akı gibi bi akıntı geliyor çamaşırımda sürekli ıslanıyor su gibi. Bunu yaşayan varmı ve kasıklarımda ağrı arttı baskı var gibi. Döllenme olduysa bu akıntı oluyormu varmı bi bilginiz. Son adetimden sonra smear testi yaptırdım iltihap falan yok temiz çıktı ama bu akıntı nedir ilk kez oldu bukadar yoğun

Merhaba bayanlar.
Benim adetim 6 gün gecikti. Hamilelik şüphem yok diye test yapmadım eşim korunuyor kesinlikle çocuk istemiyor bense aksine belki kazayla olur diye her ay bekliyorum bi mucize olmasını. Adetim günü gününe olurdu bu ay gecikmem oldu. Göğüslerimde şişlik acı hiçbişey yok sadece sık idrara çıkma sürekli uyuma isteği var sanki bacak aramda bi top var darlatıyo beni yatamıyorum sanki 9 aylık hamileler gibi arada sıcak basıyo arada Üşüyorum duygusallık var bide. Sizce umut var mı hamile olabilir miyim ?

Kızlar merhaba benden 2 gündür açık kahverengi koyu sarı seklinde bazen jelimsi bazen akıskan akıntı geliyor ve şancı var ara ara orada. yumurtalama günü adetime göre 5 gün önceydi ve onu değerlendirdik sizce ne olabilir bu adetime şuan 9 gün var

Merhaba bende yeni üye oldum allah hepimizi kısa zamanda muradına erdirsin Bende durum daha değişik 6 yaşında bi kızım var ona hamileyken her ay gelen kahve rengi akıntım kızıma hamile olduğum ay gelmedi ve şimdi bu ayda yok gelmedi acaba diyorum hamilemiyim

Arkadaşlar merhabalar. Ben geçen ayın 22 ve 23ünde ilişkiye girdim fakat geri çekilme yöntemi kullandık. Son adetimin başlangıç tarihi 15 ağustostu. İlişkiden yaklaşık altı gün sonra sağ boşluğumda böbrek ağrısı gibi bi ağrı başladı. Boşluktan belime doğru yayılıyordu, ayağımı kaldırdıkça şiddetleniyordu. Bu ağrı 3 gün sürünce acile gittik orada bi iğne yaptılar ağrılarım geçti. Ağrılarım geçtikten yine yaklaşık 4 gün falan sonra bi gece yarısı karnımın sağ tarafında bi hareketlilik hissettim. Ayaktayken veya otururken bir şey yok ama özellikle geceleri yattığım zaman o kısımda bi gerginlik hissediyorum. Sağ kasık tarafımda da böyle sanki arada bi yumru oluyor elimi koyunca kayboluyor gibi fakat hep o sağ bölgede bi sertlik var. Karnımı içime çekiyorum, sol taraftaki kaburga kemiğim çok net fakat sağdaki sanki bir şeyden dolayı onun kadar net çıkmıyor. Bu sabah da kahvaltıdan sonra midem bulandı kustum, göğüslerimde falan bi değişiklik olmadı. Sizce hamile olabilir miyim? Aranızda böyle bi belirti yaşayan var mı? Reglime yaklaşık 4-5 gün var dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Lütfen yardımcı olun, başka bi problem varsa bir an önce gidip göstermem lazım fakat gittiğimde hamilelik çıkarsa diye korkuyorum

Arkadaşlar merhabalar. Ben geçen ayın 22 ve 23ünde ilişkiye girdim fakat geri çekilme yöntemi kullandık. Son adetimin başlangıç tarihi 15 ağustostu. İlişkiden yaklaşık altı gün sonra sağ boşluğumda böbrek ağrısı gibi bi ağrı başladı. Boşluktan belime doğru yayılıyordu, ayağımı kaldırdıkça şiddetleniyordu. Bu ağrı 3 gün sürünce acile gittik orada bi iğne yaptılar ağrılarım geçti. Ağrılarım geçtikten yine yaklaşık 4 gün falan sonra bi gece yarısı karnımın sağ tarafında bi hareketlilik hissettim. Ayaktayken veya otururken bir şey yok ama özellikle geceleri yattığım zaman o kısımda bi gerginlik hissediyorum. Sağ kasık tarafımda da böyle sanki arada bi yumru oluyor elimi koyunca kayboluyor gibi fakat hep o sağ bölgede bi sertlik var. Karnımı içime çekiyorum, sol taraftaki kaburga kemiğim çok net fakat sağdaki sanki bir şeyden dolayı onun kadar net çıkmıyor. Bu sabah da kahvaltıdan sonra midem bulandı kustum, göğüslerimde falan bi değişiklik olmadı. Sizce hamile olabilir miyim? Aranızda böyle bi belirti yaşayan var mı? Reglime yaklaşık 4-5 gün var dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Lütfen yardımcı olun, başka bi problem varsa bir an önce gidip göstermem lazım fakat gittiğimde hamilelik çıkarsa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…