- 9 Temmuz 2017
- 173
- 35
- 18
- 38
Goguslerinde damarlar belirginlesti miHiç çocuğum yok
İnşallah canm insallahHadi bakalım inşallah bebişin sana tutunur
Evet belirginleştiGoguslerinde damarlar belirginlesti mi
Senin kaç gün geçti adettenEvet belirginleşti
Yaşasın tey tey hadi bakalımEvet belirginleşti
13 gün geçtiSenin kaç gün geçti adetten
NoldukiYaşasın tey tey hadi bakalım
13 geçmişSenin kaç gün geçti adetten
E bu iyi bir belirtiNolduki
Ooooo baya geçmiş canm benim kizimdada martta adet olmuştum ama 3 gün ve az oldum Nisanın 24 ünde ultrason ve teste yapıldı negatifi ama ben hala adet olmamıştım mayıs 15 te artık kusmalarim basladiginda iyice suphelenmistim ve doktora gittiğimde 7 hafta 5 gunliktu bebeğim suan8 yaşında 2.ci için uğraşıyoruz13 gün geçti
Normalde adet döngün kaç günOoooo baya geçmiş canm benim kizimdada martta adet olmuştum ama 3 gün ve az oldum Nisanın 24 ünde ultrason ve teste yapıldı negatifi ama ben hala adet olmamıştım mayıs 15 te artık kusmalarim basladiginda iyice suphelenmistim ve doktora gittiğimde 7 hafta 5 gunliktu bebeğim suan8 yaşında 2.ci için uğraşıyoruz
Belirti mi oluyor ben bilmiyordumE bu iyi bir belirti
Geçti bir hafta ama gelen giden yokM mavi-yesil2147 canm senin adete varmı yoksa gectimi
Geç döllenme olmuş o zamanOoooo baya geçmiş canm benim kizimdada martta adet olmuştum ama 3 gün ve az oldum Nisanın 24 ünde ultrason ve teste yapıldı negatifi ama ben hala adet olmamıştım mayıs 15 te artık kusmalarim basladiginda iyice suphelenmistim ve doktora gittiğimde 7 hafta 5 gunliktu bebeğim suan8 yaşında 2.ci için uğraşıyoruz
Senin çocuğun varmıGeçti bir hafta ama gelen giden yok
Evet büyük ihtimal öyle canmGeç döllenme olmuş o zaman
Benimde geç döllenme o zaman
Hımmm duzenlimidir pekiGeçti bir hafta ama gelen giden yok
Ben seni hamile diye biliyordumHımmm duzenlimidir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?