Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben seni hamile diye biliyordum
İşte kimyasal gebelik geçirdim ben zaten bir kızım var 2. İçin uğraşıyorum korunmayı bırakalı 18 ay oldu evet bende hamileyim diyodum ama kimyasal olarak düşük ile sonuçlandı malesef

Göğüslerde mavi yeşil damarlar neden oluşur süt kanallarımı açılıyor yani
O yüzdenmi damarlar çıkıyor

Kızlar gecen hafta bugun asılama oldum. sebebsız ınfertılıtem var, 4 bucuk yıldır tedavı surecınde oldugumdan pek kendımı dınlemıyorum daha oncede ıkı kez asılama oldum pek umudum kalmamıstı asılamadan yana, ama sımdı adetıme bı hafta var ıkı gundur adet olacakmısım gıbı agrılar var, bel agrım var genelde yumurtlamadan snra goguslerım alabıldıgıne sıser yururken bıle acırdı ama bu defa pek sısmedı ve pek de acımıyor hatta hıc acımıyor :/ sızce bunlar belırtımıdır? Nrmalde bu adet agrısını adet gunu cekerım ve hemen adet olurum yanı bu durum ılk kez basıma gelıyor bugun de ucuncusu gunu okdugu ıcın ve asılamanın ıstınden bır hafta gectıgu ıcın yumurtlama agrısı degıldır dıye dusundum yasayanınız var mı byle olup da hamıle kalan var mı

Ben ilk hamileligimi 9 gun once kesik kesik bel agrisi oldugundan anlmistim benimde adet gunu belim agrir cunku insallah bebektir

Kızlar benim ilk hamileliğim Nisan'da kürtajla sonuçlandı ve o zamandan beri korunmuyorum çok istiyorum ama hala olmadı şimdi regleme 4 gün var karnımda ara ara batmalar oluyo kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyo ve karnımda şişlik oldu sizce bu bir belirti mi daha önce sadece hamileyken böyle olmuştu

Geçmiş olsun arkadaşım

Yıllardır takip ederdim ama Yen'i üye oldum ben bir kaç ay önce evlendim ve düğünüme bir hafta kalmıştıki annemin kanser olduğunu öğrendim .. şimdi hamile kalmak için uğraşıyorum annemin bebeğimi görmesini ona mutluluk şifa vermesini istiyorum bebeğim bir an önce gelsin ki canım anneme Can olsun. Ben 24 günde bir adet olurum batım 8 eylüldü bir hafta sonra ayın 15 kadın doktoruna muayeneye gittiğimde her ay adetime bir iki gün kala 16-17 olan yumurtalığım adetimin 7. Günü 21 olmuştu tek farksa adet olduğumda acıyla içtiğim 2 aspirin sonra burda aspirinin kanı sulandırdıpını öğrendim ve kan pıhtılaşması yaşayanlara iyi geldiğini (nikah için sağlık ocağından rapor aldığımızda dikkatimi çekmişti kan pıhtılaşma vardı) hatırladım. Çok uzattım galiba doktor 2 sonra eşimle birlikte olmamı ve yanına gelmemi istedi o ğün tekrar gittiğimde yumurtamın Yen'i çarladığını gördük ve o günde değerlendirmemi istedi şimdi beklediğim adet tarihim 2 ekim umarım hamileyimdir. Bide doktora gitmeden önce yürürken bile sol kasığım Çan'ımı yakıyordu topallıyordum

Birde göğüslerimdeki kaşıntının haricinde hiç bir şey Yok bu belirtimidir bilmiyorum.

Yıllardır takip ederdim ama Yen'i üye oldum ben bir kaç ay önce evlendim ve düğünüme bir hafta kalmıştıki annemin kanser olduğunu öğrendim .. şimdi hamile kalmak için uğraşıyorum annemin bebeğimi görmesini ona mutluluk şifa vermesini istiyorum bebeğim bir an önce gelsin ki canım anneme Can olsun. Ben 24 günde bir adet olurum batım 8 eylüldü bir hafta sonra ayın 15 kadın doktoruna muayeneye gittiğimde her ay adetime bir iki gün kala 16-17 olan yumurtalığım adetimin 7. Günü 21 olmuştu tek farksa adet olduğumda acıyla içtiğim 2 aspirin sonra burda aspirinin kanı sulandırdıpını öğrendim ve kan pıhtılaşması yaşayanlara iyi geldiğini (nikah için sağlık ocağından rapor aldığımızda dikkatimi çekmişti kan pıhtılaşma vardı) hatırladım. Çok uzattım galiba doktor 2 sonra eşimle birlikte olmamı ve yanına gelmemi istedi o ğün tekrar gittiğimde yumurtamın Yen'i çarladığını gördük ve o günde değerlendirmemi istedi şimdi beklediğim adet tarihim 2 ekim umarım hamileyimdir. Bide doktora gitmeden önce yürürken bile sol kasığım Çan'ımı yakıyordu topallıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…