- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
İşte kimyasal gebelik geçirdim ben zaten bir kızım var 2. İçin uğraşıyorum korunmayı bırakalı 18 ay oldu evet bende hamileyim diyodum ama kimyasal olarak düşük ile sonuçlandı malesefBen seni hamile diye biliyordum
Sonucun kaç çıkmıştıİşte kimyasal gebelik geçirdim ben zaten bir kızım var 2. İçin uğraşıyorum korunmayı bırakalı 18 ay oldu evet bende hamileyim diyodum ama kimyasal olarak düşük ile sonuçlandı malesef
Duzenliydi 4 aydır seninki gibi olduYa misal ben her ay adet olurum ama bazen 2 ay üst üste 27 günde bir bazen 35 gunde bazen 32 günde oluyorum değişiyor ama her ay mutlaka olurum adet
Yok olursa ilk olcakSenin çocuğun varmı
İnşallah bi şey sorucamYok olursa ilk olcak
Var zaten belirginlesiyormus gebeykenGöğüslerde mavi yeşil damarlar neden oluşur süt kanallarımı açılıyor yani
O yüzdenmi damarlar çıkıyor
Anladım teşekkür ederimVar zaten belirginlesiyormus gebeyken
şimdiden besliyormus cocugu yani süt için de
110 gibi biseydiSonucun kaç çıkmıştı
İşte düzenli zaten bu adet gunleride düzenli doktorlar 35 günden fazla 21 günden kısa olan adetler düzensiz diyolar kimi var 3 ayda bir adet oluyo halimize sukurDuzenliydi 4 aydır seninki gibi oldu
Himmm bilmiyordumİşte düzenli zaten bu adet gunleride düzenli doktorlar 35 günden fazla 21 günden kısa olan adetler düzensiz diyolar kimi var 3 ayda bir adet oluyo halimize sukur
Evet ben geçen gün hatta you tubedan izledim doktor anlatıyor bizim için önemli olan 35 günü geçmemesi ve 21 günden az olmaması 21 gün ile 35 gün Arası hangi gün olursa normal kabul edilirHimmm bilmiyordum
Geçmiş olsun arkadaşımKızlar benim ilk hamileliğim Nisan'da kürtajla sonuçlandı ve o zamandan beri korunmuyorum çok istiyorum ama hala olmadı şimdi regleme 4 gün var karnımda ara ara batmalar oluyo kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyo ve karnımda şişlik oldu sizce bu bir belirti mi daha önce sadece hamileyken böyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?