Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hanımlar ben adet oldum sonunda sokuldum enfeksiyon ilaçlarını içmeye başladım ve netten 3 aylık periyodu 29 gün olarak hesaplarım ama ben 31 günde olurum ona gore de 16 günde yumurtlamam oluyo demem o ki kendiniz hesap tutun bu ay gitti tedavi olup hayırlısıyla ekliycem bakalım bebek olacakmi

Bat son 8 gün dün gece sol kasığımdan ayağıma hafif ağrılarım oldu sabah tansiyon düşüklüğü umarım psikolojik değildir .. eğer önümüzdeki maça kalırsam hayıt otu şurubu , kuru incir ve birleşme olduktan sonra eşine ayaklarını sallaytırmayı yapıcam bu yöntem garanti diolar Yen'i duydum..artık Allah be verdiyse

Merhaba kızlar bende foruma yeni üye oldum.benim adetim düzensiz seyrediyor.bazen 25 gün.bazen 26.çoğunlukla 28 gün.en son 31 ağustosta adet oldum.26.gün yani.adetim 3 gün sürdü.10.gün akintı geldi.11 gün akşam sağ kasığıma ağrı girdi.esime yumurtluyorum gel bu fırsatı değerledirek dedim.sonra hergün calıştık.şimdi 25.günümdeyim.11.gün yumurtaldıysam eğer bugün adet olmam gerekiyordu diye düsünüyorum.isin garip tarafı 2 veya 3 gündür sağ kasiğıma ağrı giriyor.dün de belim kasiklarım adet olacakmısim gibi ağrıdi.1 haftadır karın bölgeme de sancı giriyor.dünden beri de sağ kasığımla birlikte sağ bacağım romatizma gibi sızlıyor.2 gündür de ayaklarım buz gibi.bana yardımcı olabilecek var mı kızlar.yani simdi adet olmazsam günüm gecmis mi oluyor.ne zaman test yapayım.hamile olabilir miyim?

İnşallah hamlesindir de biraz cesaretleniriz

Canim senin durumunu okudum.annene çok gecmis olsun.biliyormusun benim annem de yeni kanser oldu.seni çok iyi anliyorum.piskolojim nerdeyse bitti.inş annelerimiz iyilesir.en kısa zamanda hamile kalırız
İnşallah arkadaşım sanada çok büyük geçmiş olsun... Benim annemin durumu ciddi inşallah erken safhada yakalamışsınızdır.:: umarım inşallah bekletmez aratmaz bizi yavrularımız ... senin adetin geçtimi yada yakınmı?

Saol canım.benim annemin durumu da ciddi.akciğer kanseri 4.evre.geç farkettik.bu arada ben 11.gün yumurtaldim.ne zaman adet olmam gerekiyor.bugün 26.günüm.

kızlar iyi akşamlar. merak ettiğim birşey var. göğüs ucu sızlaması ile beraber göğüs ucunda oluşan kabarcıklar da hamilelik belirtisi olabilir mi? bat a 2 gün var. 2-3 gündür ciddi anlamda kabartılar meydana geldi göğüs uçlarımda. ilk bebeğimde daha çok süt olan göğsümde daha fazla oluştu. bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba b-hcg ve hcg arasında fark var mıdır ? Bilen var mı. İki farklı hastanede test yaptırdım. Birinde hcg birinde b-hcg yazıyor. Nolur yardımcı olun

kızlar adetim 5 gün gecikti göğüs hassasiyeti var ve kendimi hep yorgun hissediyorum üç idrar testi yaptım evde negatif yine de hamile olabilir miyim?

Kızlar merhaba adet düzensizliğim var nezamna olcağımı ınanın bilmiyorum ayın ilk haftaları oluyor genelce neyse
bu ayın 11 ınde ılk denemeyi yaptık 3 gun önce hafif pembemsi kan geldı sonra hep kahverengi akıntılarım oldu göğüslerim şiş ağrıyor kasıklarım ağrıyor.Akşamları aşırı gazım var karnım kocaman oluyorr test yapmak ıstemıyorum hüsrana ugramamak için.

Arkadaslar merhaba
Bende yeni katildim araniza
Benimde adetime 4 gun var ve bir iki gun once sol kasigimda surekli agri batmalar oluyor hala ara ara karnim agriyor. Gogus uclarimda pek bir degisiklik yok. Acaba test yapsam mi hamile miyim cok merak ediyorum

Merhaba
Erken gebelik testi yapabilirsin 6 gün önceye kadar gösteriyor

Arkadaslar merhaba
Bende yeni katildim araniza
Benimde adetime 4 gun var ve bir iki gun once sol kasigimda surekli agri batmalar oluyor hala ara ara karnim agriyor. Gogus uclarimda pek bir degisiklik yok. Acaba test yapsam mi hamile miyim cok merak ediyorum

Merhaba
Erken gebelik testi yapabilirsin 6 gün önceye kadar gösteriyor

kızlar ben çift çizgiyi gördüm :) kendi sorumu kendim cevaplayayım, evet belirtiler doğruymuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…