HoşgeldinBirde göğüslerimdeki kaşıntının haricinde hiç bir şey Yok bu belirtimidir bilmiyorum.
Hoşbulduk:)Hoşgeldin
Göğüs kaşıntısı belirti Değil canm
İnşallah hamlesindir de biraz cesaretlenirizMerhaba kızlar bende foruma yeni üye oldum.benim adetim düzensiz seyrediyor.bazen 25 gün.bazen 26.çoğunlukla 28 gün.en son 31 ağustosta adet oldum.26.gün yani.adetim 3 gün sürdü.10.gün akintı geldi.11 gün akşam sağ kasığıma ağrı girdi.esime yumurtluyorum gel bu fırsatı değerledirek dedim.sonra hergün calıştık.şimdi 25.günümdeyim.11.gün yumurtaldıysam eğer bugün adet olmam gerekiyordu diye düsünüyorum.isin garip tarafı 2 veya 3 gündür sağ kasiğıma ağrı giriyor.dün de belim kasiklarım adet olacakmısim gibi ağrıdi.1 haftadır karın bölgeme de sancı giriyor.dünden beri de sağ kasığımla birlikte sağ bacağım romatizma gibi sızlıyor.2 gündür de ayaklarım buz gibi.bana yardımcı olabilecek var mı kızlar.yani simdi adet olmazsam günüm gecmis mi oluyor.ne zaman test yapayım.hamile olabilir miyim?
Canim senin durumunu okudum.annene çok gecmis olsun.biliyormusun benim annem de yeni kanser oldu.seni çok iyi anliyorum.piskolojim nerdeyse bitti.inş annelerimiz iyilesir.en kısa zamanda hamile kalırızİnşallah hamlesindir de biraz cesaretleniriz
İnşallah arkadaşım sanada çok büyük geçmiş olsun... Benim annemin durumu ciddi inşallah erken safhada yakalamışsınızdır.:: umarım inşallah bekletmez aratmaz bizi yavrularımız ... senin adetin geçtimi yada yakınmı?Canim senin durumunu okudum.annene çok gecmis olsun.biliyormusun benim annem de yeni kanser oldu.seni çok iyi anliyorum.piskolojim nerdeyse bitti.inş annelerimiz iyilesir.en kısa zamanda hamile kalırız
Saol canım.benim annemin durumu da ciddi.akciğer kanseri 4.evre.geç farkettik.bu arada ben 11.gün yumurtaldim.ne zaman adet olmam gerekiyor.bugün 26.günüm.İnşallah arkadaşım sanada çok büyük geçmiş olsun... Benim annemin durumu ciddi inşallah erken safhada yakalamışsınızdır.:: umarım inşallah bekletmez aratmaz bizi yavrularımız ... senin adetin geçtimi yada yakınmı?
MerhabaArkadaslar merhaba
Bende yeni katildim araniza
Benimde adetime 4 gun var ve bir iki gun once sol kasigimda surekli agri batmalar oluyor hala ara ara karnim agriyor. Gogus uclarimda pek bir degisiklik yok. Acaba test yapsam mi hamile miyim cok merak ediyorum
MerhabaArkadaslar merhaba
Bende yeni katildim araniza
Benimde adetime 4 gun var ve bir iki gun once sol kasigimda surekli agri batmalar oluyor hala ara ara karnim agriyor. Gogus uclarimda pek bir degisiklik yok. Acaba test yapsam mi hamile miyim cok merak ediyorum
kızlar iyi akşamlar. merak ettiğim birşey var. göğüs ucu sızlaması ile beraber göğüs ucunda oluşan kabarcıklar da hamilelik belirtisi olabilir mi? bat a 2 gün var. 2-3 gündür ciddi anlamda kabartılar meydana geldi göğüs uçlarımda. ilk bebeğimde daha çok süt olan göğsümde daha fazla oluştu. bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba
Erken gebelik testi yapabilirsin 6 gün önceye kadar gösteriyor
o zaman doktora gidip muayene olmanı tavsiye ederim daha önce kürtaj falan oldun mu?Test te yapmak bir yandan korkutuyor belki degilimdir diye ama ilk defa batma yasiyorum. Bir de testte cikmayadabilir diyorlar korkuyorum canim anlayacagin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?