canım adete 11 gün kala daha yeni yumurtlamıs oluyorsun ve daha hcg hormonu salgılanmaya baslamadı o yuzden cok mumkun degilKızlar adete 11 gün kala belirti yaşamak normal midir?
Şiddetli kasık ağrıları, akıntılar yumurtlama belirtileri mi yanicanım adete 11 gün kala daha yeni yumurtlamıs oluyorsun ve daha hcg hormonu salgılanmaya baslamadı o yuzden cok mumkun degil
muhtemelen canım,sen degerlendir bugunleriniŞiddetli kasık ağrıları, akıntılar yumurtlama belirtileri mi yani
Ovulasyon adetin ilk gününden sayıp 14.günde olmuyor muydu ya? Ben mi yanlıs biliyorum acabamuhtemelen canım,sen degerlendir bugunlerini
kac günde bir adet oluyorsun o önemli,adetten 14 gün sonra degil beklenen adet tarihinden 14 gün önce örnegin 30 günde bir adet olan kadında adetin ilk gününden 16. gün yumurtlama oluyor ama her ay yumurtlama tarihin degisebilir tabi ovulasyon testi yap benceOvulasyon adetin ilk gününden sayıp 14.günde olmuyor muydu ya? Ben mi yanlıs biliyorum acabacünkü eğer öyleyse son adet tarihim 23 kasım. Bu durumda 6 aralık oluyor ovulasyonum
33 günde falan oluyorum genelde. Tamam canım sağol yardımın içinkac günde bir adet oluyorsun o önemli,adetten 14 gün sonra degil beklenen adet tarihinden 14 gün önce örnegin 30 günde bir adet olan kadında adetin ilk gününden 16. gün yumurtlama oluyor ama her ay yumurtlama tarihin degisebilir tabi ovulasyon testi yap bence
o zamn muhtemelen 19. gün yumurtlaman yani tamda bu aralar,rica ederim canım Allah gönlüne göre versin33 günde falan oluyorum genelde. Tamam canım sağol yardımın için
Amin canım inşallah hepimizeo zamn muhtemelen 19. gün yumurtlaman yani tamda bu aralar,rica ederim canım Allah gönlüne göre versin
canım anladıgım kadarıyla ilişkinin üzerinden de 1 ay gecmiş o zaman muhtemelen gebelik degildir bu kadar gec döllenme olmaz muhtemelen ama sen yinede bekle tekrar yap yine negatif olursa bi doktora görün adetinin az olmasıyla ilgiliSelam kızlar. Ben uzun zamandır qlairista Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Geçen ay adetime 4 gün varken ilişki yaşadım normal adetimi oldum. Ardından bu Ay hiç ilişki yaşamadım ama adetim 1 gün geç geldi ve çok azdı kahverengi leke şeklinde geldi. Sadece ilk olduğum an kırmızı pihti geldi. Bende öyle olunca korktum acaba üstüne görme olabilir mi diye 3 tane Idrar testi yaptım ayrı ayrı günlerde hepsi negatif çıktı ama ikna edemedim kendimibir türlü . Gebelik olsa çıkardı değil mi?
kasık ağrsı belkiKızlar adete 11 gün kala belirti yaşamak normal midir?
Bu sabah uyanınca yaptım yine negatif galiba Doğum kontrol hapı azaltirmis adeticanım anladıgım kadarıyla ilişkinin üzerinden de 1 ay gecmiş o zaman muhtemelen gebelik degildir bu kadar gec döllenme olmaz muhtemelen ama sen yinede bekle tekrar yap yine negatif olursa bi doktora görün adetinin az olmasıyla ilgili
Bu sabah yaptım yine negatif çıktı galiba Doğum kontrol hapı azaltiyormus artık gebelik olsa çıkardı sanirimcanım anladıgım kadarıyla ilişkinin üzerinden de 1 ay gecmiş o zaman muhtemelen gebelik degildir bu kadar gec döllenme olmaz muhtemelen ama sen yinede bekle tekrar yap yine negatif olursa bi doktora görün adetinin az olmasıyla ilgili
bence cıkardı şimdiye kadar ama sen yinede takip et bakalımBu sabah yaptım yine negatif çıktı galiba Doğum kontrol hapı azaltiyormus artık gebelik olsa çıkardı sanirim
Nasıl yani canım anlamadım?kasık ağrsı belki
Test bozuk yenile canımKızlar merhaba adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım yarım saat sonra sonuç böyle çıktı yardımcı olur musunuz?
İlişki sonrası kasık ağrısı olan hafif hafif hissedenler olmuş o yüzden belirti olabilir demek istedim. Ama kendi tecrübe ettiğime göre kasık ağrısı belirti değil. Bende olmadı yani yumurtlama ağrım sol kasığımda ağrı ilişki sonrasında da devam etti hatta ben kendimi o yüzden hamile sandım. Ama değilmişim.Nasıl yani canım anlamadım?
evet kasık agrısı ve sarımsı bir akıntı var hemde öyle böyle bir akıntı değil yani bende çözemedim.. kısmet bakalım bekliyorum adet günümüİlişki sonrası kasık ağrısı olan hafif hafif hissedenler olmuş o yüzden belirti olabilir demek istedim. Ama kendi tecrübe ettiğime göre kasık ağrısı belirti değil. Bende olmadı yani yumurtlama ağrım sol kasığımda ağrı ilişki sonrasında da devam etti hatta ben kendimi o yüzden hamile sandım. Ama değilmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?