Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ovulasyon adetin ilk gününden sayıp 14.günde olmuyor muydu ya? Ben mi yanlıs biliyorum acaba cünkü eğer öyleyse son adet tarihim 23 kasım. Bu durumda 6 aralık oluyor ovulasyonum
kac günde bir adet oluyorsun o önemli,adetten 14 gün sonra degil beklenen adet tarihinden 14 gün önce örnegin 30 günde bir adet olan kadında adetin ilk gününden 16. gün yumurtlama oluyor ama her ay yumurtlama tarihin degisebilir tabi ovulasyon testi yap bence

33 günde falan oluyorum genelde. Tamam canım sağol yardımın için

Selam kızlar. Ben uzun zamandır qlairista Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Geçen ay adetime 4 gün varken ilişki yaşadım normal adetimi oldum. Ardından bu Ay hiç ilişki yaşamadım ama adetim 1 gün geç geldi ve çok azdı kahverengi leke şeklinde geldi. Sadece ilk olduğum an kırmızı pihti geldi. Bende öyle olunca korktum acaba üstüne görme olabilir mi diye 3 tane Idrar testi yaptım ayrı ayrı günlerde hepsi negatif çıktı ama ikna edemedim kendimibir türlü . Gebelik olsa çıkardı değil mi?

canım anladıgım kadarıyla ilişkinin üzerinden de 1 ay gecmiş o zaman muhtemelen gebelik degildir bu kadar gec döllenme olmaz muhtemelen ama sen yinede bekle tekrar yap yine negatif olursa bi doktora görün adetinin az olmasıyla ilgili

Bu sabah uyanınca yaptım yine negatif galiba Doğum kontrol hapı azaltirmis adeti

Bu sabah yaptım yine negatif çıktı galiba Doğum kontrol hapı azaltiyormus artık gebelik olsa çıkardı sanirim

Kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım yarım saat sonra sonuç böyle çıktı yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• DC7CFE5E-18CA-4B32-97AB-18481D45CC0C.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 110
Nasıl yani canım anlamadım?
İlişki sonrası kasık ağrısı olan hafif hafif hissedenler olmuş o yüzden belirti olabilir demek istedim. Ama kendi tecrübe ettiğime göre kasık ağrısı belirti değil. Bende olmadı yani yumurtlama ağrım sol kasığımda ağrı ilişki sonrasında da devam etti hatta ben kendimi o yüzden hamile sandım. Ama değilmişim.

evet kasık agrısı ve sarımsı bir akıntı var hemde öyle böyle bir akıntı değil yani bende çözemedim.. kısmet bakalım bekliyorum adet günümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…