Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım az kalmış

O zaman da yarında yine aynı saatlerde yapayım iyice koyu mu olması gerek, bugün değildir demi bu testi akşam 5 gibi yaptım

evet canım yarın bence pik olur siz çalışmaları aksatmayın :)

Arkadaslar benim adetime 10 gün var. Kasıklarımda batma ve bel ağrısı oluyor. Bir de sürekli uyku halim. Psikolojik olma ihtimali yüksek tabi ama bir umut işte. Kasık batması hamilelikte ne zaman başlıyor arkadaşlar? Sizce belirti midir? Bir de vücut ısım yüksek ateş basıyor bazen

Genellikle adet gecikmesinden sonra olduğunu okuyorum kasık batmalarının , belki yumurtlama geç olmuştur yumurtlamadan dolayı ağrı vardır, daha çok erken belirtiler için, aylardır bende sürekli umut edip sürekli belirti arayıp negatif sonuç görüyorum, bu şekilde belirti aradıkça hep bekledikçe yumurtlama tarihlerimi de etkilemeye başladı, bence hiç Yok gibi adet gününü bekle varsa da zaten hiçbir hayal kırıklığı olmaz

Arkadaşlar merhaba daha önce de çok kez yazdım biliyorum ama son ilişkinin üstünden 40 gün geçti ben reglde oldum ama reglden sonra kasık bel sırt göğüs ağrılarım arttı doktora gittim kondomla geri çekilme yaptığımız için ihtimal vermedi hamile değilsindir dedi kan testi yapmadı idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı lökosit4 epitel62 çıktı 3 antibiyotik kullandım ağrılarım hafifledi ama göğüs sızlamam arttı aralıklı olarak 40 gündür regl olduğum halde test yaptım hep negatif ama bugün silik çıktı böyle bir şeyin ihtimali var mı sizce yine çok uzun yazdım afedersiniz testi tekrarlayacağım doktor idrarda pozitif görürsen gel kan testi yaparız dedi ama 5-6 gün evde görümcem falan olacak bu 5-6 gün kafayı yememem için yardımcı olur musunuz ve yumurtlama döneminde ben afedersiniz tuvalette taharetlenirken 2 kez 4 gün arayla yumurta akı gibi akıntım olurdu hiç böyle akıntım olmamıştı hamilelikle bi alakası var mıdır yaşım 20 en son testi ilişkiden 33 gün sonra yani 1 hafta önce iki test yapmıştım ve negatifti

Canım geç gördüm biraz ama, 33 gün sonra ise pozitif ise çıkardı bence, ama yumurtlama zamanında önemli belki geç döllenme oldu o yüzden 33 de negatif çıktı , ama silikte olsa ikinci çizgiyi görmüşsen mutlaka bugünlerde testi tekrar etmen gerek, eğer hala negatif çıkıyorsa hiçbirşey yoktur ama hala silik bi kan testi yaptır derim ben

O silik testi yaptığımda 40 gün geçmişti 42.gün tekrar yaptım negatif silik derkende çoook hafif ışıkta belli oluyordu . Yani korunduğum ve azda olsa regl olduğum için kan testi yaptırmadım yaptırmaya gittiğimde de doktor yapmadı yoktur gebelik dedi ama benim hafif belirtilerim olduğu için salı günü kesin gidicem acilde yaptırıcam

gecen ay kimyasal gebelik gecirdim batim 13 aralik ama son 3 gundur sag kasık agrisi cekiyorum diye bugun sicak su torbasi koydum 1-2 damla kanli akinti olmus camasirimda sizce yumurtlama kanamasi mi yoksa yerlesme falan mi

Merhaba arkadaşlar mide bulantısı ve midemde ekşimeler oluyo adetime de 2 hafta var sizce nedir

Arkadaşlar iyi geceler adetime iki gün var ara ara kaşıklarıma bi sağ bi sol agrı giriyo yorgun hissediyorum kendimi beş gündür bir hafta önce de yoğun bi akıntım oldu iki gün sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi

Bir haftadır da midem de ekşime var psikolojik de olabilir bilmiyorum akıl verin

Bugün ovü testi yaptım çıkmadı ve yaklaşık 4 5 gündür bulantı ekşime var
eger erken yumurtlamadıysan hamilelik belirtisi olamaz canm bi takip et bakalım olmazsa mideni bi göster üşütmüş olabilirsin

Merhaba arkadaşlar bende 2 senedir ewli ve çocuk isteyip ilk günden itibaren korunmayanlardanım 21 eylülde adet oldum 25 ekimde hamile olduğumu öğrendim 6 kasımda da düşük yaptım kendiliğinden düştüğü için kürtaja gerek kalmadı doktorum aralık ayının 6 yada 7sinde adet olacağımı söyledi ama henüz olmadım 3 4 gündür göğüslerim şişti acıma ve ağrı war bu günde kasıklarıma hafif hafif ağrı vuruyo dün sağ bacağım çok ağrıdı ilkinde de böyle olmuştum adet dönemimde göğüslerimde acı ve büyüme olmaz normalde acaba düşükten hemen sonra hamile kalan warmı ve acaba ben hamile olabilirmiyim test yapmaya korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…