A.sbence gitmende fayda war görülebilir belkiS. A ben yirmiyedi kasım beta hcg 998,3 çıktı pazartesi gitsem kese görünürmü sizce
Canım bi kaç ay önce bende aynı senin belirtilerini yaşadım ama test yaptım yoktu malesef. Sanırım bu mevsim geçişlerinden kaynaklanan bi durum, adetleri yumurtlama gününü ve miktarını etkiliyor. Ama yine de içim rahat olsun dersen test yapmanda fayda varMrblar kızlar bana yardımcı olun normalde 28-29 günde bir adet olurum ve 7-8 gün sürer bu ay 10 gün geciktim ilk gün kahverengi leke geldi bir kere sonra ki iki gün kanamam oldu sonra lekeye döndü be 5 gün sürmedi hepsi hamile olabilir miyim sizce
hayir canim en az iliskiden 14 gun kadar gecmeli diye biliyorum benkızlar erken hamilelik belirtileri ilişkiden hemen sonra mı başlar?
Bende de var aynısını sebebini öğrenirsen yazar mısınİlişkiden 7 gün geçti göğüs uçlarımın çevresinde minik minik sivilceye benze şeyler çıktı. Bu belirti olabilir mi? Daha evvel hiç fark etmemiştim.
Yazarım tabii kiBende de var aynısını sebebini öğrenirsen yazar mısın
gebelik testi yaptınız mı ? Varsa orada çıkacaktır.Merhaba arkadaslar cok kotuyummmm cokkkk((((((( yarin adet gunum dun bide bugun kahverengi hem acik hemde koyu bir kac damlacik akintim oldu ama adet olmadim hala coooook kotuyum qaliba adet olucam ama dimi? Hamis diyilim?(((((((((((
Hayır aynı şekilde yaşayabilirsiniz. Ama göğüs ağrısının çok şiddetli olduğu söyleniyor. Şişkinlik ve dokununca acıdan değilde temas etmeden ağrıyı ve karıncalanmayı hissettiklerini söylüyorlar.Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende bebiş istiyorum. Merak ettiğim bir şey var. Benim her ay adettimden önce belim ve göğüslerim çok ağrır. Hamile kalirsam eğer bu belirtilerin olmaması mi gerekiyor. Çünkü ben adetten bir hafta önce belirtiler başlayınca bu ayda olmadi diyorum hep
Anladım. Benim dokununca oluo ağrı. 6 aydır istiyoruz bizde. İlk bebeğim olucak inşaallah. Geçen kış doktora gitmiştim bu sene hamilelik düşünüyorum dedim. muayene yaptı tahlil falan yaptı bir sorun yok dedi. Ama eşim daha gitmedi. Bir yıl olsun öyle giderim diyoHayır aynı şekilde yaşayabilirsiniz. Ama göğüs ağrısının çok şiddetli olduğu söyleniyor. Şişkinlik ve dokununca acıdan değilde temas etmeden ağrıyı ve karıncalanmayı hissettiklerini söylüyorlar.
ovulasyon testi kullanıyor musun canımAnladım. Benim dokununca oluo ağrı. 6 aydır istiyoruz bizde. İlk bebeğim olucak inşaallah. Geçen kış doktora gitmiştim bu sene hamilelik düşünüyorum dedim. muayene yaptı tahlil falan yaptı bir sorun yok dedi. Ama eşim daha gitmedi. Bir yıl olsun öyle giderim diyo
Yok hiç kullanmadım canim. Bilindik hesaplamalara göre kafamdan hesap yapıyorum sadece. Beyaz akintimin arttığı günlerde falan birliktelik yaşamaya çalışıyoruzovulasyon test
ovulasyon testi kullanıyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?