Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Varmı bısı?
Bende dün olmam gereklıydı olmadım ama belirtitlerim var yarın en geç olcam sanırım

Hala gelen giden yok. Hicbir belirti de yok anlamadim gitti valla ya. Ins olmayiz da guzel haberler veririz birbirimize en kisa zamanda :)

Doktora gittin mi hiç ?
1 yıldır korunmuyorsun ve olmuyor bi baktır canım acaba cokmu kafaya takıyorsun yada yumurtlama zamanınmı denk gelmiyor
gittim ama bu aya kadar hiç bu kadar iste memiştim bu ay içim ilk defa bu kadar çok kıpır kıpır bebeğe karşı belki ilk kez bi belirtisini yaşadım diye böyle

Bence kanda yoksa hamıle degılsındır beş gün kala kanda çıkar

Herhangı bi enfeksiyon olabilir

Hmm bence bekle canım . Hem günün gelmeden neden test yaptırıyorsun ki ?
Lekelenme bel ağrısı ve geçmeyen baş ağrım vardı ilaç içmek istedim ağrıdan ağlıyorum ve 2 gündürde kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrılarım var ama negatif sonucunda içimi rahatlatma ağrılardan ağlıyorum artık

Bazen tutunma kanaması olabiliyor gunun geçti ise bir kan testı yaptır derim

İnşallaj :) hadi bi test yap bizede yaz :)

Herkese merhaba, 20 martta regl oldum. 14 nisanda az miktarda kahverengi akinti gelmeye basladi. 2 gun surdu. Eşimle geri cekilme yöntemi ile korunuyoruz. Bu akintinin yerlesme kanamasi olma ihtimali var midir? Reglime birkac gun kaldi merakla bekliyorum ne olacagini simdiden tesekkur ederim.

Her zamankinden farklı belirtiler var mı peki hissettiğin? Hiç olmazdı böyle şeyler dediğin?

Her zamankinden farklı belirtiler var mı peki hissettiğin? Hiç olmazdı böyle şeyler dediğin?
Gercekten psikolojik ki mi bilmiyorum sonucta reglime de 3 gun kaldi ama gogus agrisi var. Karin ve kasikta zaman zaman siddetli olmayan agrilar yasiyorum. Hayatimda hic boyle kahverengi akinti yasayip kesildigi olmadi. Devamini bekledim belki regl olurum diye ama su anda akinti acik sari bir renge dondu. Kimseye soylemek istemiyorum ama cok istiyorum negatif olsun istemiyorum.

İnşallah vardır canım. Benim de 4 gün var. Ve adet öncesi yaşamadığım şeyler yaşıyorum. 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. Bende çok istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah vardır canım. Benim de 4 gün var. Ve adet öncesi yaşamadığım şeyler yaşıyorum. 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. Bende çok istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen cnm insallah heveslenince insan üzülüyor

Aynen cnm insallah heveslenince insan üzülüyor
Aynen öyle. Bu sefer sabredeceğim. Hep. Gecikmenin 5.günü test yaptım ikinci çizgi çıktı ama devam etmedi ilkinde de 10.gün dr a gittim ama gitmeden öncr mercimek büyüklüğünde birşey düştü sonra da hep ağrım oldu. Yani çok zor şeyler rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.

Cok zor duygusal yogunlugu sonuna kadar yasiyoruz

Evet canım yerleşme olablr geri çekilme en güvensiz korunma yontemi zevk suyundan bile hamile kalınma olasılığı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…