Varmı bısı?
Bende dün olmam gereklıydı olmadım ama belirtitlerim var yarın en geç olcam sanırım
gittim ama bu aya kadar hiç bu kadar iste memiştim bu ay içim ilk defa bu kadar çok kıpır kıpır bebeğe karşı belki ilk kez bi belirtisini yaşadım diye böyleDoktora gittin mi hiç ?
1 yıldır korunmuyorsun ve olmuyor bi baktır canım acaba cokmu kafaya takıyorsun yada yumurtlama zamanınmı denk gelmiyor
Bence kanda yoksa hamıle degılsındır beş gün kala kanda çıkarYeni
Ben 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var bel ağrısı sol bacak ağrısı geçmeyen baş ağrısı var 1 yıllık evliyim hiç korunmadım
Herhangı bi enfeksiyon olabilirbenim bat dündü ve dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor. sabah idrar testi yaptım ve negatif.
son ilişki 1 martta ve ovülasyon günüm de o gündü(test kullandım). ertesi gün doktor da yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi zaten.
sorum ise şu : eğer ki hamile değilsek bu lekelenmeler neden olur bilginiz var mı ? korunmayı bıraktığımızdan beri bu tarz lekelenmeler oluyor adet öncesi. ilk kez bu ay ovülasyon günü birlikteydik. (eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz) artık bu lekelenmeyi kafaya takmaya başladım. doktor fizyolojik hiç bir sorunun yok dedi üstelik.
Adetime 9 gün kala yaptırdım testi canımBence kanda yoksa hamıle degılsındır beş gün kala kanda çıkar
Hmm bence bekle canım . Hem günün gelmeden neden test yaptırıyorsun ki ?Adetime 9 gün kala yaptırdım testi canım
Lekelenme bel ağrısı ve geçmeyen baş ağrım vardı ilaç içmek istedim ağrıdan ağlıyorum ve 2 gündürde kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrılarım var ama negatif sonucunda içimi rahatlatma ağrılardan ağlıyorum artıkHmm bence bekle canım . Hem günün gelmeden neden test yaptırıyorsun ki ?
İnşallah canım :)Hala gelen giden yok. Hicbir belirti de yok anlamadim gitti valla ya. Ins olmayiz da guzel haberler veririz birbirimize en kisa zamanda :)
Bazen tutunma kanaması olabiliyor gunun geçti ise bir kan testı yaptır derimbenim bat dündü ve dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor. sabah idrar testi yaptım ve negatif.
son ilişki 1 martta ve ovülasyon günüm de o gündü(test kullandım). ertesi gün doktor da yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi zaten.
sorum ise şu : eğer ki hamile değilsek bu lekelenmeler neden olur bilginiz var mı ? korunmayı bıraktığımızdan beri bu tarz lekelenmeler oluyor adet öncesi. ilk kez bu ay ovülasyon günü birlikteydik. (eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz) artık bu lekelenmeyi kafaya takmaya başladım. doktor fizyolojik hiç bir sorunun yok dedi üstelik.
İnşallaj :) hadi bi test yap bizede yaz :)Merhabalar kızlar
Benim de reglim 8 gün geçti
Kasiklarimda bazen çok hafif batma ve sol kasıgimda böyle pit pit kelebek çarpıntısı gibi birşey hissediyorum ara ara goguslerim normalde siser ama bu ay hiç ağrı sizi ve şişlik yok vücudum su da tutmadı sanki acaba regl tarihim mi uzadı yoksa hamile olma ihtimalim var mi ?
Sabah olsun da hemen alıp yapayum haber veririm size deİnşallaj :) hadi bi test yap bizede yaz :)
Her zamankinden farklı belirtiler var mı peki hissettiğin? Hiç olmazdı böyle şeyler dediğin?Herkese merhaba, 20 martta regl oldum. 14 nisanda az miktarda kahverengi akinti gelmeye basladi. 2 gun surdu. Eşimle geri cekilme yöntemi ile korunuyoruz. Bu akintinin yerlesme kanamasi olma ihtimali var midir? Reglime birkac gun kaldi merakla bekliyorum ne olacagini simdiden tesekkur ederim.
Gercekten psikolojik ki mi bilmiyorum sonucta reglime de 3 gun kaldi ama gogus agrisi var. Karin ve kasikta zaman zaman siddetli olmayan agrilar yasiyorum. Hayatimda hic boyle kahverengi akinti yasayip kesildigi olmadi. Devamini bekledim belki regl olurum diye ama su anda akinti acik sari bir renge dondu. Kimseye soylemek istemiyorum ama cok istiyorum negatif olsun istemiyorum.Her zamankinden farklı belirtiler var mı peki hissettiğin? Hiç olmazdı böyle şeyler dediğin?
İnşallah vardır canım. Benim de 4 gün var. Ve adet öncesi yaşamadığım şeyler yaşıyorum. 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. Bende çok istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGercekten psikolojik ki mi bilmiyorum sonucta reglime de 3 gun kaldi ama gogus agrisi var. Karin ve kasikta zaman zaman siddetli olmayan agrilar yasiyorum. Hayatimda hic boyle kahverengi akinti yasayip kesildigi olmadi. Devamini bekledim belki regl olurum diye ama su anda akinti acik sari bir renge dondu. Kimseye soylemek istemiyorum ama cok istiyorum negatif olsun istemiyorum.
Aynen cnm insallah heveslenince insan üzülüyorİnşallah vardır canım. Benim de 4 gün var. Ve adet öncesi yaşamadığım şeyler yaşıyorum. 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. Bende çok istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aynen öyle. Bu sefer sabredeceğim. Hep. Gecikmenin 5.günü test yaptım ikinci çizgi çıktı ama devam etmedi ilkinde de 10.gün dr a gittim ama gitmeden öncr mercimek büyüklüğünde birşey düştü sonra da hep ağrım oldu. Yani çok zor şeyler rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.Aynen cnm insallah heveslenince insan üzülüyor
Cok zor duygusal yogunlugu sonuna kadar yasiyoruzAynen öyle. Bu sefer sabredeceğim. Hep. Gecikmenin 5.günü test yaptım ikinci çizgi çıktı ama devam etmedi ilkinde de 10.gün dr a gittim ama gitmeden öncr mercimek büyüklüğünde birşey düştü sonra da hep ağrım oldu. Yani çok zor şeyler rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.
Evet canım yerleşme olablr geri çekilme en güvensiz korunma yontemi zevk suyundan bile hamile kalınma olasılığı varHerkese merhaba, 20 martta regl oldum. 14 nisanda az miktarda kahverengi akinti gelmeye basladi. 2 gun surdu. Eşimle geri cekilme yöntemi ile korunuyoruz. Bu akintinin yerlesme kanamasi olma ihtimali var midir? Reglime birkac gun kaldi merakla bekliyorum ne olacagini simdiden tesekkur ederim.
Ay insallah canim gelecek ay denemeyi dusunuyorduk ama ben her an icin hazirimEvet canım yerleşme olablr geri çekilme en güvensiz korunma yontemi zevk suyundan bile hamile kalınma olasılığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?