Hayırlı olsın canım 100 ü gecınce kimyasal olmaz diye duymustum cunku beden saglıksız gebeliği reddermiş ve adetle cıkarmıs vucuttan ama sanırım gebesinHerkese selam kızlar en üstteki en son testim Bugün yaptım dünden beri hafif lekelenme oluyor Eğer adetse pozitif çıkmaz dedim ama pozitif çıktı . Pazartesi Hcg yaptırdım sonuç 53 çıktı cuma tekrar yaptırdım sonuç 124 çıktı . Kimyasal olabilir mi korkusu yaşıyorum çünkü düzenli bi artış yok hcg de . Benimle aynı durumu yaşamış olan vardır belki yada bir fikri olan varsa yazarsaniz sevinirim.. Bu arada kasiklarimda ağrı var ve ilk defa göğüslerim ağrıyor. Adetim 20 gün gecikti.
Malesef bu bilgi yanlış çünkü benim kimyasalda en son varıldığında 116 idi.ne yazıkki düştü. S Sudetastan canim umudunu kırmak istemem ama pazartesiden sonra çarşamba 120ler olmalıydı. Malesef seninki 4 günde anca 2 katı civarı olmuş. Inşallah son dk atağı olur ama hazırlıklı olmanda fayda var. Allah gönlüne göre versin canim . ..Hayırlı olsın canım 100 ü gecınce kimyasal olmaz diye duymustum cunku beden saglıksız gebeliği reddermiş ve adetle cıkarmıs vucuttan ama sanırım gebesin
Gecikirse en az 4 5 gün sonra tekrarlamakta fayda var inş hamilesindirKızlar selam sayenizde cok bilgi sahibi oldum şimdi sizlere bir sorum olacak yumurtlama günümde oncesinde ve sonrasında gerekeni yaptım :) 5 gün sonra normal sartlarda rngl olacagım ama dayanamadım bugun kan testı yaptırdım 1.20 cıktı normalde sıfır degerlerde cıkması gerekırdı dıye avuttum kendımı sonra dedım gunum gecerse tekrar yapacagım pazartesi gunu ilk evlilik yıl dönümümüz ve eşime böyle bir hediye vermek istiyorum acelem ondan :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Bir tanıdıgım 1.10 ken laboratuvar calısanı daha yenı tutunmus gunun gecınce yıne gel demıs ve hamıleymıs ümitlendim bende duyun sesimi kızçeler
İnşallah canımGecikirse en az 4 5 gün sonra tekrarlamakta fayda var inş hamilesindir
DUr daha canım senin yeni 1/2 haftalık falan oluyor ayrıca herkeste kımyasal olmuyor degerler gunde 2 katına cıkıyor gidip ara aea test yaptırman lazım yukselişi görmen lazım hayırlısı olsun:)Ozman benim kesin hamile olmam lazım ben kimyasalim diye dolaşıyorum ortada ama adet falan baslamadi daha yükselip yukselip öylemi dususe gecicek anlamadım sonucum 8.93 dün
Sağlıksız gebeliği vucut tutmuyor canım atıyormus o sırada rengl oluyosun biraz uzun sürüyor bazı durumlarda doktor müdahele edebiliyormuşKimyasal gebelik diye birşey ilk defa duydum nedir ki
Canım aceleni anlıyorum ama şuan çok erken bikaç gün sonra tekrar kan ver benceKızlarrrr duyun sesimi
Saol canım tekrar kan verdim sonuç 154 çıktı ama doktor sağlıklı yükselme yok Dedi pek ümitli değil bebek tutunmaya çalışıyormuşHayırlı olsın canım 100 ü gecınce kimyasal olmaz diye duymustum cunku beden saglıksız gebeliği reddermiş ve adetle cıkarmıs vucuttan ama sanırım gebesin
Korkma canım test yapmadan ogrenemezsin İnşallah olur hayırlısıMrb yeniyim burda adetmn 35. Günü oldu ki benm düzenli bi adet dönemim var test yapmaya korkuyorm çokta sancm var sanki olacakmşm gibi napmam lazm
Benimkide kimyasal sanırım önce 53 sonra 124 sonra 154 çıktı sonuç Allah hepimize sağlıklı bebisler versin İnşallahCanim.sevindim ama kac gun geçmişti . Geç dollenmedir belki
Malesef canım pek olumlu haber yok . İlk test 53 tu sonra 124 çıktı şimdi 154 olmuş . Doktor pek umutlu değil. Sağlıklı yükselme yok dediBence var canım geç döllenme olmuştur 2 günde bir tekrarlayan aynı yerde yaptır testi inşallah hayırlı haber veririsin
Sanırım sağlıklı gebelikte oran hergün 2 katına yukseliyormus hayırlısı olsun canımMalesef canım pek olumlu haber yok . İlk test 53 tu sonra 124 çıktı şimdi 154 olmuş . Doktor pek umutlu değil. Sağlıklı yükselme yok dedi
Yaa demeyin çok üzüldum inanın hamile haberleri çok mutlu ediyor beni . Belki düzelir ama hayırlısı inşallah . Bende sabah tekrar edicem idrar testini varsa çıkar yoksa da stres olmam belki adet gelir.Benimkide kimyasal sanırım önce 53 sonra 124 sonra 154 çıktı sonuç Allah hepimize sağlıklı bebisler versin İnşallah
İşte bende kimyasal oldu ama değerim düşüktü zaten biliyordum ben bu ay rahim filmi çektirdim onunla alakali bir durumda olabilir ama daha ince 4 sene önce yaşadım bunu çok takip eden anlıyor yoksa her kadın illaki 1 kez yaşamıştır normal bir durum insallh sıkıntısız sonralnir kimysalsa onumzdeki aylar yakalarz umarimMalesef canım pek olumlu haber yok . İlk test 53 tu sonra 124 çıktı şimdi 154 olmuş . Doktor pek umutlu değil. Sağlıklı yükselme yok dedi
Canım bende bugün itibariyle adet oldum ama gebeliğin ucundan döndüm oluştu fakat tutunamadı belirtilerim ovulasyondan bir hafta sonra göğüs ağrısı başladı 2 hafta geçti adet tarihine 3 4 gün kala meme ucu acısı başladı her gün çoğaldı hatta kanamam başladığı halde şuanda meme ucu ve gogus ağrısı var .normal gebeliklerde değerler adet bir hafta geçmişse eğer 1000 lerin üzerinde olur normal yumrtlayan bir bayan için nadir geç döllenme veya ovulasyön günü bilinmeme duzensiz adet görmeleri adete yakın gebe kalınırsa vs düşük değerler çıkıp yükselebilir.mesela ben 15.gün yumurtladigima emin sayılırım o nedenle benim degerimn gebelik için kötü bir değer olduğunu anladım ve adet gorucegimi kimyasal olduğuna emindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?