Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hayırlı olsın canım 100 ü gecınce kimyasal olmaz diye duymustum cunku beden saglıksız gebeliği reddermiş ve adetle cıkarmıs vucuttan ama sanırım gebesin

Hayırlı olsın canım 100 ü gecınce kimyasal olmaz diye duymustum cunku beden saglıksız gebeliği reddermiş ve adetle cıkarmıs vucuttan ama sanırım gebesin
Malesef bu bilgi yanlış çünkü benim kimyasalda en son varıldığında 116 idi.ne yazıkki düştü. S Sudetastan canim umudunu kırmak istemem ama pazartesiden sonra çarşamba 120ler olmalıydı. Malesef seninki 4 günde anca 2 katı civarı olmuş. Inşallah son dk atağı olur ama hazırlıklı olmanda fayda var. Allah gönlüne göre versin canim . ..

Gecikirse en az 4 5 gün sonra tekrarlamakta fayda var inş hamilesindir

Ozman benim kesin hamile olmam lazım ben kimyasalim diye dolaşıyorum ortada ama adet falan baslamadi daha yükselip yukselip öylemi dususe gecicek anlamadım sonucum 8.93 dün

Ozman benim kesin hamile olmam lazım ben kimyasalim diye dolaşıyorum ortada ama adet falan baslamadi daha yükselip yukselip öylemi dususe gecicek anlamadım sonucum 8.93 dün
DUr daha canım senin yeni 1/2 haftalık falan oluyor ayrıca herkeste kımyasal olmuyor degerler gunde 2 katına cıkıyor gidip ara aea test yaptırman lazım yukselişi görmen lazım hayırlısı olsun:)

Saol canım tekrar kan verdim sonuç 154 çıktı ama doktor sağlıklı yükselme yok Dedi pek ümitli değil bebek tutunmaya çalışıyormuş

Yani sımdı gebe olmayan insanların oranı kaç cıkıyor ben onu merak ettim

Benimkide kimyasal sanırım önce 53 sonra 124 sonra 154 çıktı sonuç Allah hepimize sağlıklı bebisler versin İnşallah
Yaa demeyin çok üzüldum inanın hamile haberleri çok mutlu ediyor beni . Belki düzelir ama hayırlısı inşallah . Bende sabah tekrar edicem idrar testini varsa çıkar yoksa da stres olmam belki adet gelir.

Canım bende bugün itibariyle adet oldum ama gebeliğin ucundan döndüm oluştu fakat tutunamadı belirtilerim ovulasyondan bir hafta sonra göğüs ağrısı başladı 2 hafta geçti adet tarihine 3 4 gün kala meme ucu acısı başladı her gün çoğaldı hatta kanamam başladığı halde şuanda meme ucu ve gogus ağrısı var .normal gebeliklerde değerler adet bir hafta geçmişse eğer 1000 lerin üzerinde olur normal yumrtlayan bir bayan için nadir geç döllenme veya ovulasyön günü bilinmeme duzensiz adet görmeleri adete yakın gebe kalınırsa vs düşük değerler çıkıp yükselebilir.mesela ben 15.gün yumurtladigima emin sayılırım o nedenle benim degerimn gebelik için kötü bir değer olduğunu anladım ve adet gorucegimi kimyasal olduğuna emindim

Malesef canım pek olumlu haber yok . İlk test 53 tu sonra 124 çıktı şimdi 154 olmuş . Doktor pek umutlu değil. Sağlıklı yükselme yok dedi
İşte bende kimyasal oldu ama değerim düşüktü zaten biliyordum ben bu ay rahim filmi çektirdim onunla alakali bir durumda olabilir ama daha ince 4 sene önce yaşadım bunu çok takip eden anlıyor yoksa her kadın illaki 1 kez yaşamıştır normal bir durum insallh sıkıntısız sonralnir kimysalsa onumzdeki aylar yakalarz umarim

İnşallah en kısa sürede bebek haberi gelir . Ama vücut arıyor demek ki olabiliyor yani bu açıdan bakmalı Allah inşallah sağlıklı bebeğini orada simsıkı tutacaktır . Bence birkaç aya hamile kalırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…