Ya bende polikistik overler var ondan dolayı hamile kalamıyorm ki ya yine hamile olmazsamKorkma canım test yapmadan ogrenemezsin İnşallah olur hayırlısı
BEnımde kan teslim yine negatif 2 gun kldı zaten adetime pofff kafaya takınca olmuyormus gercektenEvet canim bende nette braz arastrdim da en fazla 2 gun fln surermis malesef. Yine de bi umit test yapiyim de :) eger negatifse ilk firsatta bi doktora goruncem
Evet doktorlar bile soyluyor kafaya takmamak gerektigini ama gel de bize sor. Takmadan olmuyoki her negatifi gordugumde daha da umutsuzlasiyorum.BEnımde kan teslim yine negatif 2 gun kldı zaten adetime pofff kafaya takınca olmuyormus gercekten
4 saat sıvı almadan idrarini tutarak denemeni öneririm. Yavaş yavaş koyulaşıyor. Birde ona gore ilişki yaşamak stresi artırıyormuş o yüzden haftada 3 kere düzenli ilişki öneriliyor :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canimKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben şu an labopuick ovulasyon testi kullanıyorum. Adetten itibaren tahmini 16. günde yumurtlama oluyor diye tahmin ediyorum. Bugün 13. gün, yaptığım ovu testinde varla yok arası çok silik bi çizgi çıktı. Biraz daha koyu çıkması gerekmez miydi? Sizlerde ne zaman koyulaşmaya başladı çizgi?
Dün kontrol için doktora
4 saat sıvı almadan idrarini tutarak denemeni öneririm. Yavaş yavaş koyulaşıyor. Birde ona gore ilişki yaşamak stresi artırıyormuş o yüzden haftada 3 kere düzenli ilişki öneriliyor :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canim
Kızlar bugün benim adet günün hala olmadım. Fakat ben ilşkiye tam giremiyorum vajinusmus fakatyarısına kadar giriyor sadece hanile kalma ihtimalim var mı sizce
Merhaba size tavsiyem önce rahatsızlığı yenmeniz sonra bebek için uğraşsaniz daha iyi hamile kalırsın tabi ama doğumda da zorlanırsın ayrıca eşin ile aranızda ki bağ kuvvetlenir kusura bakma ama cinsel hayatta karı koca için önemli . Nolur yanlış anlama kötü niyetim yok Allah inşallah bütün sıkıntılarını giderir bebeğini kucağına verir.Kızlar bugün benim adet günün hala olmadım. Fakat ben ilşkiye tam giremiyorum vajinusmus fakatyarısına kadar giriyor sadece hanile kalma ihtimalim var mı sizce
Varmı bısı?Eveet yine tahmn ettigim gibi negatif idrar testim. Bakalm lekelenmenin ustune adet olcak miyim.ama hicbir belirti yok sinir oldum
Doktora gittin mi hiç ?Yeni
Ben 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var bel ağrısı sol bacak ağrısı geçmeyen baş ağrısı var 1 yıllık evliyim hiç korunmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?