Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaslar merhaba. Ben en son 2 bucuk ay gecikmeli olarak 9 martta adet oldum ve 6 gun surdu. Bu ay da cumartesi gununden beri koyu kahverengi camurumsu bi akintim var. Bugun iyice azaldi ve rengide acildi iyice. Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba? Hic adet olcakmis gibi bi belirtim de yok sadece hafif bi karin agrisi:/

selam cankm
Yerleşme kanaması az olur diye okuyorum bir kadın doğuma gitsen belki başka birşeydir allah korusun ihmal etme

Evet canim bende nette braz arastrdim da en fazla 2 gun fln surermis malesef. Yine de bi umit test yapiyim de :) eger negatifse ilk firsatta bi doktora goruncem

Evet canim bende nette braz arastrdim da en fazla 2 gun fln surermis malesef. Yine de bi umit test yapiyim de :) eger negatifse ilk firsatta bi doktora goruncem
BEnımde kan teslim yine negatif 2 gun kldı zaten adetime pofff kafaya takınca olmuyormus gercekten

Kızlar uzun süre gebe kaalmamış arkadaşlar doktorun yönlendirmesini beklemeden en kisa surede rahim filmi cektirin Derim.hem teşhis hem tedavi yöntemi esinizede baktrin mutlaka anne qdayinkadar baba adaylarida tedavi olmasını gerektiren durumlar fazlaca artık. Kimyasal gebelik ozallikle bizim gibi hamilelik bekleyip takip eden anneler şans eseri öğreniyor fakat adet gecikmesi yaşayıp farketmeden geçiren fe çok fazla ve kromozom bozuklujlari rahimde perde vs gibı durumlar kimyasal veya gebe kalamama gibi durumlar yaratıyor ve rahim filmi yontemiyle bir kısmı tedavi ediliyor eğer ciddi bir durum söz konusiysa laparoskopik yöntemle giderilmesi gereken durumlar ogreniliyör. Dicem oki erken davranmak gerek benim bir kızım var 5 senedir 2.bebek için uğraşıyorum tabi benim durumum birazdaha farklı 2 dış gebelik geçirdim tek tüp ve yumurtalık zayıf durumda.fakat rahim filmi cekildigim bu ay kimysalda olsa yaşadım bir gebelik şimdi eşime baktiricaz ve kendimede pıhtılaşma testi yaptırcm doktorlar uzun vadede bunların userin gidiyor ama o surede olan bize oluyor yipraniyoruz.uzun oldu kusura bakmayin sevgiler

BEnımde kan teslim yine negatif 2 gun kldı zaten adetime pofff kafaya takınca olmuyormus gercekten
Evet doktorlar bile soyluyor kafaya takmamak gerektigini ama gel de bize sor. Takmadan olmuyoki her negatifi gordugumde daha da umutsuzlasiyorum.

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Ben şu an labopuick ovulasyon testi kullanıyorum. Adetten itibaren tahmini 16. günde yumurtlama oluyor diye tahmin ediyorum. Bugün 13. gün, yaptığım ovu testinde varla yok arası çok silik bi çizgi çıktı. Biraz daha koyu çıkması gerekmez miydi? Sizlerde ne zaman koyulaşmaya başladı çizgi?

Dün kontrol için doktora
4 saat sıvı almadan idrarini tutarak denemeni öneririm. Yavaş yavaş koyulaşıyor. Birde ona gore ilişki yaşamak stresi artırıyormuş o yüzden haftada 3 kere düzenli ilişki öneriliyor :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canim

Teşekkür ederim canım cevabın için.

Kızlar bugün benim adet günün hala olmadım. Fakat ben ilşkiye tam giremiyorum vajinusmus fakatyarısına kadar giriyor sadece hanile kalma ihtimalim var mı sizce

Kızlar bugün benim adet günün hala olmadım. Fakat ben ilşkiye tam giremiyorum vajinusmus fakatyarısına kadar giriyor sadece hanile kalma ihtimalim var mı sizce
Merhaba size tavsiyem önce rahatsızlığı yenmeniz sonra bebek için uğraşsaniz daha iyi hamile kalırsın tabi ama doğumda da zorlanırsın ayrıca eşin ile aranızda ki bağ kuvvetlenir kusura bakma ama cinsel hayatta karı koca için önemli . Nolur yanlış anlama kötü niyetim yok Allah inşallah bütün sıkıntılarını giderir bebeğini kucağına verir.

Eveet yine tahmn ettigim gibi negatif idrar testim. Bakalm lekelenmenin ustune adet olcak miyim.ama hicbir belirti yok sinir oldum

Yeni
Ben 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var bel ağrısı sol bacak ağrısı geçmeyen baş ağrısı var 1 yıllık evliyim hiç korunmadım

Eveet yine tahmn ettigim gibi negatif idrar testim. Bakalm lekelenmenin ustune adet olcak miyim.ama hicbir belirti yok sinir oldum
Varmı bısı?
Bende dün olmam gereklıydı olmadım ama belirtitlerim var yarın en geç olcam sanırım

Doktora gittin mi hiç ?
1 yıldır korunmuyorsun ve olmuyor bi baktır canım acaba cokmu kafaya takıyorsun yada yumurtlama zamanınmı denk gelmiyor

Merhabalar kızlar
Benim de reglim 8 gün geçti
Kasiklarimda bazen çok hafif batma ve sol kasıgimda böyle pit pit kelebek çarpıntısı gibi birşey hissediyorum ara ara goguslerim normalde siser ama bu ay hiç ağrı sizi ve şişlik yok vücudum su da tutmadı sanki acaba regl tarihim mi uzadı yoksa hamile olma ihtimalim var mi ?

benim bat dündü ve dünden beri kahverengi lekelenmem oluyor. sabah idrar testi yaptım ve negatif.
son ilişki 1 martta ve ovülasyon günüm de o gündü(test kullandım). ertesi gün doktor da yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi zaten.
sorum ise şu : eğer ki hamile değilsek bu lekelenmeler neden olur bilginiz var mı ? korunmayı bıraktığımızdan beri bu tarz lekelenmeler oluyor adet öncesi. ilk kez bu ay ovülasyon günü birlikteydik. (eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz) artık bu lekelenmeyi kafaya takmaya başladım. doktor fizyolojik hiç bir sorunun yok dedi üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…