Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hamile olma ihtimalin war bende olmadı hiç lekelenme sadece sabahları regl olcakmisim gibi bi ağrı oluyo bazen

her hamile olanda lekelenme olmuyoki canim umudunu kaybetme bence. lekelenme olupta adet olanlar dolu mesela ikimizde 50/50 şu an

nasildi peki :) kac gun surdu
o zamanlar yerlesme kanamasi filan bilmiom tabi ben regl oldum sandım ama belirgingeldi die hatirliom sonra bekledim 2 gün devamini yok tam oldum saniom yok bisi, tam oldum saniom yok bisi,sanki yerlesme cumaydi ben pazartesi test yaptım ogrendim yanlış hatirlamiosam,ama regl ağrısı gibi olmuştu bildigin

anladim canim sanirim her seferinde bu kanamayi bekleme olmayada bilir :)

Benim 20 nisan ama yerleşme kanamam yok. Kaldı 2 gün. Göğüslerimde dolgunlaşma ve karıncalanma hissi var bir de şişkinlik ve açlık. Hep açım
benimde son 3 ,göğüslerimde bi aci hissetmiyorum,ama son 2 gundur adet sancı gibi bisey oluyo tamam oluom heralde diyorum,gidiyorum bisi yok,sende war mi sabah regl olcakmisim gibi his

benimde son 3 ,göğüslerimde bi aci hissetmiyorum,ama son 2 gundur adet sancı gibi bisey oluyo tamam oluom heralde diyorum,gidiyorum bisi yok,sende war mi sabah regl olcakmisim gibi his
Evet canım oluyor. Karnım ağrıyor ama geçiyor bir de şişkinlik var

canım peki gebelik tamamlanmısmıydı kimyasalmı oldu sonusda. adet sancısı çektinmi baya baya

Kizlar reglime 1 gun kaldi. Az az kahverengi akinti devam ediyor. Dayanamadim idrar testi yaptim negatif cikti. Yani bilemiyorum artik normal reglimi oluyum istiyorum en kotu cunku bu merakla beklemek cok kotu. Regl olamazsam 3 4 gun sonra testi yeniliycem sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…