Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Mrb... bende bu ay Allahın izniyle gebelik bekliyorum... kasiklarimda çok ağrı ve yanma var ve sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum... adetime 2 hafta var ama ben dayanamayıp 2 gün sonra test yapacam..... dua edin benim için
Canım bende dayanamayıp test yaptım sonuç hüsrandı şuan için bence yapma şimdi benim adetime 5 gün kaldı yapmıyorum sonuç hüsran olacak diye sende bence yapma erken çünkü

Ayyyy aynıyız senle bende 29 merakla bekliyorum bende de baş ağrısı çok var ya birde vicud ısısı bizimde ilk denememiz

bende beklemedeyim bat 29 nisan ara ara gelen bi kasık ağrısı var adet ağrısı kadar oluyor şiddeti üşüttüm belki de ama bilmiyorum kafam karıştı

benimde bat 27 nisan bakalım ilk denememizdi çok ümitliyim de dün erken gebelik testi aldım negatif çıktı üzülmedim desem yalan olur, yorgunluk hali var üzerimde hep uyuyabilirmisim gibi sağ kaşığımda batmalar göğüslerde hassasiyet, ama adet öncesi pms de olabilir. Hayırlısı... hepinizi okadar iyi anlıyorum ki Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin, kucaklarımızı boş bırakmasın...

Daha bat a varmış canım. Hemen üzme kendini belki geç döllenme de olmuş olabilir biraz bekle bakalım.

Bence cıkar yap
Cıkmaz cnm yapma bekle cok ama cok zor bende cok dayandım gunum grcti cıkmadı ama sımdı hamıleyım ınsallah bısı olmazsa allahıma dua edıyorum hergün tüm anne olmak isteyenlere bu tarifsiz duyguyu yaşatsın inşallah en kısa sürede sizlerinde guzel haberlerinizi alırız

tebrik ederim cnm :) sen baya ugraştin seni okumuştum yrmlarini, darisi bizim başimize inşallah
AMinnnnnn inşallah canım
16 nisan 1.evlilik yıl dönümümüzdü aksam üzeri test ualtım hemfe o pahalı olandan preriktörmü me zıkkım negatif cıktı yemeğe gittik eşimle dedim sana bir cocuk hediye etmek isterdim ama bu ay olmadı üzüldük falan ertesi sabah uyandım bir tanede 5 tl lik olandan almıstım bunuda yapıyım durmasın bosa dedım tek cizgi cıktı dusa girdim 10 dk sonra bi cıktım 2.çizgi silik inanamadım hemen hastaneye gittim kan testi o 2 saat gecmedi zaten :) ama sonuc değdi rabbime şükür aksamda esıme kutu yaptım sana hediye aldım dedım emzik biberon koydum şoook ağlaştık falan cok ama cok güzek bir duygu rabbim sizlerede en kısa ve en hayırlı zamanda yaşatsın inşallah dua edin bana

ayy canim inşallah saglikli, uzun omurlu, saygili, guzel cocugunu hayirlisi ile kucagina alirsin, sevindim senin adina... nazar degmesin♡ darisi benim başima inşallah :)

Mrb benim adetime 2 hafta var ve akintim cok farklı kokuyo yani boyle kokmazdi birdeher zamankinden fazla akiyo yani boyle sulu gibi cok kotu kokuyo birde hic kasintim olmazdi cok kasiyo hamilelikten degil belki ama sizce neden olabilir tesekkurler...

Mrb benim adetime 2 hafta var ve akintim cok farklı kokuyo yani biyle kokmazdi birde cok yani boyle sulu gibi cok kotu kokuyo birde hic kasintim olmazdi cok kasiyo hamilelikten belki ama sizce neden olabilir tesekkurler...

Mantar enfeksiyonu da olabilir, kaşınma ve koku mantarda oluyor. Peynir kesiği gibi akıntın oluyorsa da mantar olabilir. Tabi en iyi doktor bilir canım, eğer geçmezse bi doktora görün bence.

bende beklemedeyim bat 29 nisan ara ara gelen bi kasık ağrısı var adet ağrısı kadar oluyor şiddeti üşüttüm belki de ama bilmiyorum kafam karıştı
Aynıyız neredeyse senle bende ateş miğde bulantı migren var sende varmı böyle belirtiler hiç çıldırcam dün düğünde bile 1 2 oynadım oturdum hemen miğdem çok kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…