- 12 Ocak 2018
- 62
- 14
- 3
- 26
Canım bende dayanamayıp test yaptım sonuç hüsrandı şuan için bence yapma şimdi benim adetime 5 gün kaldı yapmıyorum sonuç hüsran olacak diye sende bence yapma erken çünküMrb... bende bu ay Allahın izniyle gebelik bekliyorum... kasiklarimda çok ağrı ve yanma var ve sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum... adetime 2 hafta var ama ben dayanamayıp 2 gün sonra test yapacam..... dua edin benim için
Bence cıkar yapKızlar iki gün kaldı yapsam çıkar mı ????
Dün ateş olctum 38.4 çıktı kizlarCanım bende dayanamayıp test yaptım sonuç hüsrandı şuan için bence yapma şimdi benim adetime 5 gün kaldı yapmıyorum sonuç hüsran olacak diye sende bence yapma erken çünkü
Ayyyy aynıyız senle bende 29 merakla bekliyorum bende de baş ağrısı çok var yaSelam kızlar benim de bat 29 Nisan. Ilk defa bu ay denedik Ayın 13ünden beri göğüs ucunda aci kasikta agri aci batma mide bulantısı ne ararsanız var Vücut isisi 36 bucuk 37ye dogru. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Cok erken diye yapmıyorum.
Ya bu ateş ölçer ne kadar nerden alınır bende alayım bariDün ateş olctum 38.4 çıktı kizlar
Eczaneden canımYa bu ateş ölçer ne kadar nerden alınır bende alayım bari
neyse bakayım ben bı araEczaneden canım
Daha bat a varmış canım. Hemen üzme kendini belki geç döllenme de olmuş olabilir biraz bekle bakalım.benimde bat 27 nisan bakalım ilk denememizdi çok ümitliyim de dün erken gebelik testi aldım negatif çıktı üzülmedim desem yalan olur, yorgunluk hali var üzerimde hep uyuyabilirmisim gibi sağ kaşığımda batmalar göğüslerde hassasiyet, ama adet öncesi pms de olabilir. Hayırlısı... hepinizi okadar iyi anlıyorum ki Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin, kucaklarımızı boş bırakmasın...
hayırlısı kuzum insallah öyledir bir ümit iste bekliyoruz :)Daha bat a varmış canım. Hemen üzme kendini belki geç döllenme de olmuş olabilir biraz bekle bakalım.
Rabbim nasip ederse hamilelik zaten bir bekleme süreci canım. Kese görmeyi bekle kalp atışı bekle ultrason bekle sağlıkla dünyaya gelmesini bekle... Yani hep bekleyeceğiz.hayırlısı kuzum insallah öyledir bir ümit iste bekliyoruz :)
Cıkmaz cnm yapma bekle cok ama cok zor bende cok dayandım gunum grcti cıkmadı ama sımdı hamıleyım ınsallah bısı olmazsa allahıma dua edıyorum hergün tüm anne olmak isteyenlere bu tarifsiz duyguyu yaşatsın inşallah en kısa sürede sizlerinde guzel haberlerinizi alırızBence cıkar yap
EVet cnm :)Aaaa hamile misin canim hadi gozun aydin ya cok sevindim
AMinnnnnn inşallah canımtebrik ederim cnm :) sen baya ugraştin seni okumuştum yrmlarini, darisi bizim başimize inşallah
AMinnnnnn inşallah canım
16 nisan 1.evlilik yıl dönümümüzdü aksam üzeri test ualtım hemfe o pahalı olandan preriktörmü me zıkkım negatif cıktı yemeğe gittik eşimle dedim sana bir cocuk hediye etmek isterdim ama bu ay olmadı üzüldük falan ertesi sabah uyandım bir tanede 5 tl lik olandan almıstım bunuda yapıyım durmasın bosa dedım tek cizgi cıktı dusa girdim 10 dk sonra bi cıktım 2.çizgi silik inanamadım hemen hastaneye gittim kan testi o 2 saat gecmedi zaten :) ama sonuc değdi rabbime şükür aksamda esıme kutu yaptım sana hediye aldım dedım emzik biberon koydum şoook ağlaştık falan cok ama cok güzek bir duygu rabbim sizlerede en kısa ve en hayırlı zamanda yaşatsın inşallah dua edin bana
Mrb benim adetime 2 hafta var ve akintim cok farklı kokuyo yani biyle kokmazdi birde cok yani boyle sulu gibi cok kotu kokuyo birde hic kasintim olmazdi cok kasiyo hamilelikten belki ama sizce neden olabilir tesekkurler...
Peynir kesigi gibide degilki akinti su bildigin su geliyo resmen kokuluMantar enfeksiyonu da olabilir, kaşınma ve koku mantarda oluyor. Peynir kesiği gibi akıntın oluyorsa da mantar olabilir. Tabi en iyi doktor bilir canım, eğer geçmezse bi doktora görün bence.
Aynıyız neredeyse senle bende ateş miğde bulantı migren var sende varmı böyle belirtiler hiç çıldırcam dün düğünde bile 1 2 oynadım oturdum hemen miğdem çok kötü oldubende beklemedeyim bat 29 nisan ara ara gelen bi kasık ağrısı var adet ağrısı kadar oluyor şiddeti üşüttüm belki de ama bilmiyorum kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?