karın ağrısı isi bozuyor ya.benimde 1 hafta var bata ama ağrı başladı yineBenimde bu sabah sanki regl olucakmışım gibi ağrım oldu ama geçti şuan hiç belirtim yok beklemedeyim son 3
karın ağrısı isi bozuyor ya.benimde 1 hafta var bata ama ağrı başladı yine(((((((((((((((
İNSALLAH CANIM.HEPİMİZE HAYIRLI HABERLER OLUR.umudunu kaybetme canım gebelikte de aynı adet olucakmışsın gibi ağrılar oluyor çünkü adet olucam sanıyorsun o yüzden sabret belki mutlu haber alırsın
yok kimyasal değil di ama gebeligin ortalarında bebegin gelişiminde sorun olducanım peki gebelik tamamlanmısmıydı kimyasalmı oldu sonusda. adet sancısı çektinmi baya baya
bat 21 nişan benimde bugün akşama doğru bi leke geldi ama ben adet olacağını düşünüyorum yerlesme şimdi olmaz diyorumKızlar sağ ve sol kasıgımda batmalar var ovülasyondan bir hafta sonra bi kahverengi akıntım gelmişti oğlum da böyle olduğunu tam hatırlamıyorum sizde ne var ne yok ne gibi belirtiler var Bat 21 Nisan
Belli olmaz canım geç döllenme olabilir yani belki sonradan geri gelebilir akıntı sonradan dışarı çıkmış olabilir kaç günde bir oluyorsun adetbat 21 nişan benimde bugün akşama doğru bi leke geldi ama ben adet olacağını düşünüyorum yerlesme şimdi olmaz diyorum
Benim de bat 20 nisan. Ama adet olacakmışım gibi agrım var. Normalde adet olmadan ağrım olmaz. Çok acıkıyorum ve çok uykum var. Bakalım nasip. Bir de biraz sivilcelenme var.Kızlar sağ ve sol kasıgımda batmalar var ovülasyondan bir hafta sonra bi kahverengi akıntım gelmişti oğlum da böyle olduğunu tam hatırlamıyorum sizde ne var ne yok ne gibi belirtiler var Bat 21 Nisan
Mrb... bende bu ay Allahın izniyle gebelik bekliyorum... kasiklarimda çok ağrı ve yanma var ve sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum... adetime 2 hafta var ama ben dayanamayıp 2 gün sonra test yapacam..... dua edin benim içinErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Benim de 36.9 şimdi ölçtüm. 20 nisan bat. İnşallah vardır bebişlerEşim yanıyosun sen ateşin var didi daha bi umutlu oldum şimcik
Bosa test yapma cıkmazMrb... bende bu ay Allahın izniyle gebelik bekliyorum... kasiklarimda çok ağrı ve yanma var ve sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum... adetime 2 hafta var ama ben dayanamayıp 2 gün sonra test yapacam..... dua edin benim için
YAPma ben adetim 2 gun gecti yaptım nefatif cıktı ertesı gun yaptım pozıtif cıktı bekle yoksa yıkım oluyor senın ıcınMrb... bende bu ay Allahın izniyle gebelik bekliyorum... kasiklarimda çok ağrı ve yanma var ve sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum... adetime 2 hafta var ama ben dayanamayıp 2 gün sonra test yapacam..... dua edin benim için
YAPma ben adetim 2 gun gecti yaptım nefatif cıktı ertesı gun yaptım pozıtif cıktı bekle yoksa yıkım oluyor senın ıcın
YAPma ben adetim 2 gun gecti yaptım nefatif cıktı ertesı gun yaptım pozıtif cıktı bekle yoksa yıkım oluyor senın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?