Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba aynı durum bende de var son durumunuz nedir acaba

Kızlar benim regle 9-10 gün var dünden beti şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum bu kadar erken belirti verir mi sizce? Ve bel ağrısıyla öğrenen oldu mu?

Kızlar benim regle 9-10 gün var dünden beti şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum bu kadar erken belirti verir mi sizce? Ve bel ağrısıyla öğrenen oldu mu?
Benim de öyle oldu. Belim ağrıyordu. Hatta benimki adetten 10-15 gün önce başladı. Sürekli uykum geliyor kemiklerimin içi acıyordu. Adet olacakmis gibi garip bir his oluyordu karnimda. Ayağıma bir iki ağrı oldu. İşte adete yakın da afedersin idrarimin rengi daha koyu oldu. Sarı gibi. Çok şu içtiğimde rengi açılsa bile sabahları daha bir sarı oluyordu. Göğüslerim şişti ve acımaya başladı. Ben adet zamanında bile acimazdi. Az bi siserdi ama bu seferki farklıydı. Adetim 3 gün geçince 4. gün öğlen saatlerinde beta baktırdım kanda. 2054ü görünce şok geçirdim hatta. Umarım siz de hamilesinizdir

Yaaaa inşallah, bu sabah daha az bel ağrım. Bakalım umarım vardır bebiş

Benim belim ve bacak eklemlerim cok ağrıdı halende agriyor. Uzerine sol kasigim ağrımaya başladı ama hiçbiri regl ağrılarım kadar şiddetli olmamakla birlikte devamlı ve aralıksız olduğu için rahatsız ediciydi. Ardından da göğüs hassasiyeti. Hımm bide ayak tabanım yanıyordu ve uyuşma karincalanma oluyordu. En önemli ilk belirtim aslında vajinal akintim çoğaldı ve 2 gün kaşıntım oldu. Sonra geçti. Akıntı devam..

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 14 gün önce eşimle birliktelik yaşadık ondan sonra bir daha yaşamadık. Adet olmama şuan 8 gün var göğüslerimde ağrılar ve kasık ağrılarım var yaklaşık 1 haftadır bu şekilde. 3 gün önce beta hcg testi verdim 0.200 çıktı hamile değilmişim ama hala şüpheleniyorum bir umut acaba daha kana geçmemiş olabilir mi?

benim de öyleydi malesef bugün kan verdim sonuç "0" geldi

herkese merhaba burda bir çok arkadaşımız var bir soru sormak istiyorum aranızda belki yaşayan hamile olan arkadaşlar vardır. Prolaktin yüksek olup hamile olanlar var mı aranızda ?

progesteron testi adetin 2.yada 3 günü yapılıyor.doktora gidersen o sana ne zaman gelmen gerektiğini söyler ayrıca folicasit vitamini veriyor.buda iyi olur sanırım.ben 3 aydır kullanıyorum.
Folik asit vitamin mi ilk kez sizden duyuyorum

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba benim 3 marttaki ultrasonumda bir yumurtam 23mm digeri 18mm di ve 4 martta catlatma ignesi oldum bugun ayin 18i ve ben hamileyim yaklasik bi haftadir yasadiklarimi anlatayim . Ataklar halinde gelen rahim agrisi bazen kasiklar da agriyor, memelerde dokununca ağrı. 2 gundur toplam miktari yaklasik 1 yemek kasigi olan kahverengi lekelenmem oldu. Ha bu arada gecen gece rahim agrisindan uyandim ve kivrandim rahmimin agridigi zamanki hissi tam olarak adet sancisi vasifta oluyo

Ne zaman başladı belitileriniz regl kaç gün kala

Merhaba benim de alt karın kısmında yani aslında rahimin bulunduğu bölgede ara ara kesik kesik anlık sancı oluyor sizde de aynı şekilde miydi
Bat a 6 gün var

Merhaba benim de alt karın kısmında yani aslında rahimin bulunduğu bölgede ara ara kesik kesik anlık sancı oluyor sizde de aynı şekilde miydi
Bat a 6 gün var
Aynen ben de her türlü ağrı vardı ama adet oldum O ay bi de kist için ilaç kullanıyordum. Belki de ilacın yan etkisiydi bilemiyorum. Kistim geçmiş şimdi bakalım. İnşallah siz hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…