Merhaba aynı durum bende de var son durumunuz nedir acabaMide yanması, akıntı, alt karında hafif ağrı gibi hamilelik belirtileri adet günü gelmeden önce birden adet ağrısı gibi bikaç saat süren ağrıdan sonra şak diye kesiliyorsa kimyasal gibi bişey mi olmuştur acaba? Belirtilerin kesilmesinden 2-3 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Bi gün öncesi de yaptım yine negatif. Zaten kistim için bu ay ilaç kullanıyordum belki de onlar yan etki yaptı.Merhaba aynı durum bende de var son durumunuz nedir acaba
Benim de öyle oldu. Belim ağrıyordu. Hatta benimki adetten 10-15 gün önce başladı. Sürekli uykum geliyor kemiklerimin içi acıyordu. Adet olacakmis gibi garip bir his oluyordu karnimda. Ayağıma bir iki ağrı oldu. İşte adete yakın da afedersin idrarimin rengi daha koyu oldu. Sarı gibi. Çok şu içtiğimde rengi açılsa bile sabahları daha bir sarı oluyordu. Göğüslerim şişti ve acımaya başladı. Ben adet zamanında bile acimazdi. Az bi siserdi ama bu seferki farklıydı. Adetim 3 gün geçince 4. gün öğlen saatlerinde beta baktırdım kanda. 2054ü görünce şok geçirdim hatta. Umarım siz de hamilesinizdirKızlar benim regle 9-10 gün var dünden beti şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum bu kadar erken belirti verir mi sizce? Ve bel ağrısıyla öğrenen oldu mu?
Yaaaa inşallah, bu sabah daha az bel ağrım. Bakalım umarım vardır bebişBenim de öyle oldu. Belim ağrıyordu. Hatta benimki adetten 10-15 gün önce başladı. Sürekli uykum geliyor kemiklerimin içi acıyordu. Adet olacakmis gibi garip bir his oluyordu karnimda. Ayağıma bir iki ağrı oldu. İşte adete yakın da afedersin idrarimin rengi daha koyu oldu. Sarı gibi. Çok şu içtiğimde rengi açılsa bile sabahları daha bir sarı oluyordu. Göğüslerim şişti ve acımaya başladı. Ben adet zamanında bile acimazdi. Az bi siserdi ama bu seferki farklıydı. Adetim 3 gün geçince 4. gün öğlen saatlerinde beta baktırdım kanda. 2054ü görünce şok geçirdim hatta. Umarım siz de hamilesinizdir
Benim belim ve bacak eklemlerim cok ağrıdı halende agriyor. Uzerine sol kasigim ağrımaya başladı ama hiçbiri regl ağrılarım kadar şiddetli olmamakla birlikte devamlı ve aralıksız olduğu için rahatsız ediciydi. Ardından da göğüs hassasiyeti. Hımm bide ayak tabanım yanıyordu ve uyuşma karincalanma oluyordu. En önemli ilk belirtim aslında vajinal akintim çoğaldı ve 2 gün kaşıntım oldu. Sonra geçti. Akıntı devam..Kızlar benim regle 9-10 gün var dünden beti şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum bu kadar erken belirti verir mi sizce? Ve bel ağrısıyla öğrenen oldu mu?
testinizin fotoğrafı var mı acabaReglime 6 gün var ama dün yaptım testi yani bir hafta kala silik çıktı
benim de öyleydi malesef bugün kan verdim sonuç "0" geldiMerhaba arkadaşlar, yaklaşık 14 gün önce eşimle birliktelik yaşadık ondan sonra bir daha yaşamadık. Adet olmama şuan 8 gün var göğüslerimde ağrılar ve kasık ağrılarım var yaklaşık 1 haftadır bu şekilde. 3 gün önce beta hcg testi verdim 0.200 çıktı hamile değilmişim ama hala şüpheleniyorum bir umut acaba daha kana geçmemiş olabilir mi?
Sizin kaç gün var adet gününebenim de öyleydi malesef bugün kan verdim sonuç "0" geldi
bugündü. hala olmadım.Sizin kaç gün var adet gününe
günüm geçmezdi hiç tam tersi erken oluyodum.bugündü. hala olmadım.
Bir umut belki teste çıkmadı erken dönemde testte çıkmayabiliyormuş hala umudumu kaybetmedim benbugündü. hala olmadım.
Canım test bozukmuş kan verdm gebe değilim testi attım baya belirgin siliktitestinizin fotoğrafı var mı acaba
Folik asit vitamin mi ilk kez sizden duyuyorumprogesteron testi adetin 2.yada 3 günü yapılıyor.doktora gidersen o sana ne zaman gelmen gerektiğini söyler ayrıca folicasit vitamini veriyor.buda iyi olur sanırım.ben 3 aydır kullanıyorum.
Merhaba benim 3 marttaki ultrasonumda bir yumurtam 23mm digeri 18mm di ve 4 martta catlatma ignesi oldum bugun ayin 18i ve ben hamileyim yaklasik bi haftadir yasadiklarimi anlatayim . Ataklar halinde gelen rahim agrisi bazen kasiklar da agriyor, memelerde dokununca ağrı. 2 gundur toplam miktari yaklasik 1 yemek kasigi olan kahverengi lekelenmem oldu. Ha bu arada gecen gece rahim agrisindan uyandim ve kivrandim rahmimin agridigi zamanki hissi tam olarak adet sancisi vasifta oluyoErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ne zaman başladı belitileriniz regl kaç gün kalaMerhaba benim 3 marttaki ultrasonumda bir yumurtam 23mm digeri 18mm di ve 4 martta catlatma ignesi oldum bugun ayin 18i ve ben hamileyim yaklasik bi haftadir yasadiklarimi anlatayim . Ataklar halinde gelen rahim agrisi bazen kasiklar da agriyor, memelerde dokununca ağrı. 2 gundur toplam miktari yaklasik 1 yemek kasigi olan kahverengi lekelenmem oldu. Ha bu arada gecen gece rahim agrisindan uyandim ve kivrandim rahmimin agridigi zamanki hissi tam olarak adet sancisi vasifta oluyo
Merhaba benim de alt karın kısmında yani aslında rahimin bulunduğu bölgede ara ara kesik kesik anlık sancı oluyor sizde de aynı şekilde miydiMide yanması, akıntı, alt karında hafif ağrı gibi hamilelik belirtileri adet günü gelmeden önce birden adet ağrısı gibi bikaç saat süren ağrıdan sonra şak diye kesiliyorsa kimyasal gibi bişey mi olmuştur acaba? Belirtilerin kesilmesinden 2-3 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Aynen ben de her türlü ağrı vardı ama adet oldumMerhaba benim de alt karın kısmında yani aslında rahimin bulunduğu bölgede ara ara kesik kesik anlık sancı oluyor sizde de aynı şekilde miydi
Bat a 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?