Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar lütfen bakın. Çok uzun zamandır bu anı bekliyorum. Bir kez bile idrarda pozitif göremedim. Bugün ilk kez BATa 2 gün kala silik goruyorum. Ama psikolojik mi siz de görüyor musunuz lütfen yanıtlayın

Eklentiler

• 1000115739.webp
    1000115739.webp
    33 KB · Görüntüleme: 271
  • 1000115753.webp
    1000115753.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 269
O testi predictor ile çok karıştırıyorum inşAllah doğru sonuç veriyordur ama bence bata 2 gün kala doğru verir yaa 🤩 Bence yarın sabah tekrarlaa ve yine silikse kan testini düşün 🤩🤩 Allah ın izniyle güzel haberler alırız sendenn bizi unutma haber et mutlaka Rabbim sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik müjdesi almanı nasip etsin arkadaşımm bizlere de dua et 🥰🥰🩷🩷

Kızlar lütfen bakın. Çok uzun zamandır bu anı bekliyorum. Bir kez bile idrarda pozitif göremedim. Bugün ilk kez BATa 2 gün kala silik goruyorum. Ama psikolojik mi siz de görüyor musunuz lütfen yanıtlayın
Evet görüyorum ınsallah vardır ama bu saatte çok da umutlanma akışına bırak yarına kadar sabret . Kendını strese sokma . 3 kere yalancı pozıtıf gormus bırı olarak söylüyorum . Yarın güzel haberşerını bekliyoruz ınsallah vardır 🙏

Kızlar merhaba dpo 9 dayım bugün testi negatifti ama erken yaptım. Lakin karnımda böyle seğirme var karnım hareket halinde nedende dün başladı. Gazda olabilir tabi bilemedim. Böyle olan oldu mu hiç. Baş dönmesi de var bunun haricinde. Yarın test yapcam 10. Gün bakalım ne çıkcak 🙈

Herkese Merhabalar
1 yıldır anne olmaya çalışıyorum henüz başarılı olamadım:) reglim çoğunlukla düzenlidir 26. Gün olmasam 27.gün kesin olurum.

26.08 akşamı az miktarda çok açık kahverengi leke geldi reglim başladı diye düşündüm ama arkası gelmedi

27.08( yani bat) nokta kadar aynı lekeden geldi asla arkası yok // freely marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

28.08 bugun yine regl olmadım

Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Stresli ev taşıdığımız bi dönem ondan mı gecikti diye düşünüyorum ama gecikseydi o lekeler neden geldi diye kafam çok karıştı . Birileri beni aydınlatırsa çok mutlu olacağım 🙏🏻🥲

En alttaki de bu sabah yaptığım test. Bat günü yani. Daha koyulasmasini beklerdim ama hala silik gibi geldi bana, yarın sabah kan vereceğim ama çok korkuyorum yine sorun olmasından.

Eklentiler

• 1000116047.webp
    1000116047.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 220
En alttaki de bu sabah yaptığım test. Bat günü yani. Daha koyulasmasini beklerdim ama hala silik gibi geldi bana, yarın sabah kan vereceğim ama çok korkuyorum yine sorun olmasından.
değeriniz muhtemelen daha düşük, çok silik. Bence kan vermekte acelee etmeyin bu sefer değer artışı beklmek gerekiyor insanı yoruyor

Merhaba bende bir şey sormak istiyorum reglime 3 gün var ama bi 10 gündür falan göğüslerimde acı var ara ara sağ sol tarafıma ağrı girip çıkıyor 2 gündürde regl olacakmış gibi ağrım var bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor yürümesem bile ağrı var ara sıra baş dönmem oluyor hafif hafif mide bulantımda yok denecek kadar az diş macunu kokusuna dayanamadım birkaç gün önce hamilemiyim değilmiyim anlayamadım gecikmesini bekliyorum eşime sürpriz yapmak istiyorum söylemedim ama bizim şuan birliktelikte oluyor acaba bir zararı olurmu
canım ben de senin benzeri şeyler yaşadın son durum ne benim bata 2 gün var

Kızlar merhaba dpo 9 dayım bugün testi negatifti ama erken yaptım. Lakin karnımda böyle seğirme var karnım hareket halinde nedende dün başladı. Gazda olabilir tabi bilemedim. Böyle olan oldu mu hiç. Baş dönmesi de var bunun haricinde. Yarın test yapcam 10. Gün bakalım ne çıkcak 🙈
Ya ama sen 🤣🤣🤣

Hayır, 3 gün varken yaptım sadece. Onda da bayağı silik çıktı. Ama şu an daha belirgin. Sabah kan vereceğim sonucu paylaşırım, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏼
Anladım canım ben de iki gün var şimdi yaptım negatif bundan sonra da pozitifi göreceğimi sanmıyorum adet olurum gibi artık

Back
X