Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet pozitif duruyoor markası neKızlar lütfen bakın. Çok uzun zamandır bu anı bekliyorum. Bir kez bile idrarda pozitif göremedim. Bugün ilk kez BATa 2 gün kala silik goruyorum. Ama psikolojik mi siz de görüyor musunuz lütfen yanıtlayın
O testi predictor ile çok karıştırıyorum inşAllah doğru sonuç veriyordur ama bence bata 2 gün kala doğru verir yaaProdoctor![]()
Evet görüyorum ınsallah vardır ama bu saatte çok da umutlanma akışına bırak yarına kadar sabret . Kendını strese sokma . 3 kere yalancı pozıtıf gormus bırı olarak söylüyorum . Yarın güzel haberşerını bekliyoruz ınsallah vardırKızlar lütfen bakın. Çok uzun zamandır bu anı bekliyorum. Bir kez bile idrarda pozitif göremedim. Bugün ilk kez BATa 2 gün kala silik goruyorum. Ama psikolojik mi siz de görüyor musunuz lütfen yanıtlayın
En erken yumurtlamadan sonraki 12.gün belli oluyor bende beklemedeyimarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
ilkveson benim öyle oldu bunun neresi saçma anlamadım hem ben 21 haftalık hamileyim
Bende de oluştu o ve göğüslerim ağrıyor dpo11 bugünkızlar benim kasığımdan göbek deliğime kadar siyah bi çizgi oluşmuş ya adete 8 gün var bu şaka mı
Kaç gün gecikmeliProdoctor![]()
Bat bugün. Yani 1. Gecikme günümü şu an yaşıyorum. O test Bata 3 gün kala yapıldıKaç gün gecikmeli
değeriniz muhtemelen daha düşük, çok silik. Bence kan vermekte acelee etmeyin bu sefer değer artışı beklmek gerekiyor insanı yoruyorEn alttaki de bu sabah yaptığım test. Bat günü yani. Daha koyulasmasini beklerdim ama hala silik gibi geldi bana, yarın sabah kan vereceğim ama çok korkuyorum yine sorun olmasından.
bariz silik var canımKızlar lütfen bakın. Çok uzun zamandır bu anı bekliyorum. Bir kez bile idrarda pozitif göremedim. Bugün ilk kez BATa 2 gün kala silik goruyorum. Ama psikolojik mi siz de görüyor musunuz lütfen yanıtlayın
peki bata 4-5 gün varke de test yaptın mı nasıl çıkmıştıdeğeriniz muhtemelen daha düşük, çok silik. Bence kan vermekte acelee etmeyin bu sefer değer artışı beklmek gerekiyor insanı yoruyor
canım ben de senin benzeri şeyler yaşadın son durum ne benim bata 2 gün varMerhaba bende bir şey sormak istiyorum reglime 3 gün var ama bi 10 gündür falan göğüslerimde acı var ara ara sağ sol tarafıma ağrı girip çıkıyor 2 gündürde regl olacakmış gibi ağrım var bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor yürümesem bile ağrı var ara sıra baş dönmem oluyor hafif hafif mide bulantımda yok denecek kadar az diş macunu kokusuna dayanamadım birkaç gün önce hamilemiyim değilmiyim anlayamadım gecikmesini bekliyorum eşime sürpriz yapmak istiyorum söylemedim ama bizim şuan birliktelikte oluyor acaba bir zararı olurmu
Hayır, 3 gün varken yaptım sadece. Onda da bayağı silik çıktı. Ama şu an daha belirgin. Sabah kan vereceğim sonucu paylaşırım, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızpeki bata 4-5 gün varke de test yaptın mı nasıl çıkmıştı
Ya ama senKızlar merhaba dpo 9 dayım bugün testi negatifti ama erken yaptım. Lakin karnımda böyle seğirme var karnım hareket halinde nedende dün başladı. Gazda olabilir tabi bilemedim. Böyle olan oldu mu hiç. Baş dönmesi de var bunun haricinde. Yarın test yapcam 10. Gün bakalım ne çıkcak![]()
Anladım canım ben de iki gün var şimdi yaptım negatif bundan sonra da pozitifi göreceğimi sanmıyorum adet olurum gibi artıkHayır, 3 gün varken yaptım sadece. Onda da bayağı silik çıktı. Ama şu an daha belirgin. Sabah kan vereceğim sonucu paylaşırım, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız![]()