Çok teşekkür ederim Dr ile görüştüm bi önceki adetinden 40 gün geçince kan testi ver dedimerhaba, hemen çıkmaz 15 gün kadar bekleyin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Dr ile görüştüm bi önceki adetinden 40 gün geçince kan testi ver dedimerhaba, hemen çıkmaz 15 gün kadar bekleyin bence
Kan ver 5 gün gecikmişsin öyle gerçekten ama bundan kaçışımız yoksa varsa bebişim öğrenmek zorundasınYapayım en iyisi ya umutlanmakta istemiyorum çok silik çünkü insan kafasını ne kadar dağıtmaya çalışsada şu döngüden çıkamıyor asla
Anlamıyorum bi akıntı geliyor ama kahverengi sonra 5-6 saat hiç bişey yok sonra yine bir iki damla regl gibi değil hiç kafayı yedirtir dün akşam test yaptım negatif anlamadımMuhtemelen devam edecek gibi
bence bekle canım biraz 3 4 gün tam regli olmazsan yine test yapAnlamıyorum bi akıntı geliyor ama kahverengi sonra 5-6 saat hiç bişey yok sonra yine bir iki damla regl gibi değil hiç kafayı yedirtir dün akşam test yaptım negatif anlamadım
Test yaptım bu sabah tekrar silik çıktı artık bekleyeceğim biraz haftaya tekrar yaparım test regli olmazsamKan ver 5 gün gecikmişsin öyle gerçekten ama bundan kaçışımız yoksa varsa bebişim öğrenmek zorundasın![]()
Kızlar sonucum böyle adetime daha var yorumlar mısın
Adetine kaç gün var ? Bişey goremedimKızlar sonucum böyle adetime daha var yorumlar mısınız
Silik gibide görünüyor hafif tam anlayamadım markası ne testinKızlar sonucum böyle adetime daha var yorumlar mısınız
Anlayamadım bir daha yap istersenKızlar sonucum böyle adetime daha var yorumlar mısınız
Kan verdim dayanamadım HCG 24.58 çıktı tam sınırda 3 gün sonra tekrar yaptırınca net belli olur sanırımKan ver 5 gün gecikmişsin öyle gerçekten ama bundan kaçışımız yoksa varsa bebişim öğrenmek zorundasın![]()
Bişey olmaz canım gönlünü ferah tut ben oğlumda bi kere verdim daha da vermedim direk doktorun yanına gittim 1 hafta sonra keseyi görmek için bu forumda okudum dakika başı beta verenleriKan verdim dayanamadım HCG 24.58 çıktı tam sınırda 3 gün sonra tekrar yaptırınca net belli olur sanırım
Ama olmadı shshshsGerçekten süpriz olmuş olur regl başlamışken böyle bişey olursa![]()
Başka da denedim gene çıktı kan verdim negatifAşkım var gibiiii ama çokta güvenme e mi başka tesstle de deneyelim![]()