- 6 Temmuz 2025
- 98
- 51
- 3
- 30
Kızlar günaydın, bende yaşadıklarımı yazmak istedim. Belki benzer şeyleri yaşayanlara yol gösterir. Haziran ayında ilk defa ovulasyon testi kullandım. 25 haziran pik günüydü. Çatlama da 26 sıydı. Biz de 22-25-27 haziranı değerlendirdik. Ve benim 28 haziranda inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve dolgunluğum başladı. Sütyeni çıkarıp atmak istiyordum o derece. Ve bolca ağrıyordu. Başka bir belirtim ilk başlarda yoktu. Sonra temmuz başında, hazımsızlık gaz ağrısı ve tuvalet sorunu yaşamaya başladım. 5 temmuzda bel ağrısı ile uyandım, o gün baya şişkinlik bel ağrısı vs yaşadım. Ve göğüs ağrım hiç azalmamıştı. 6 temmuzda predictor early yaptım silik pembe çıktı. Göğsümün çevresinde benekler belirgin olmaya başladı. Öyle olunca 7 temmuzda da yaptım. 8inde de hem erken gebelik hem de kaset testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı. 8 i akşam da kan verdim beta hcg 139 çıktı. Regl tarihim 10 temmuz yani yarın. 11 temmuzda da doktora gideceğim bakalım sonuç yükselmiş olacak mı. Bulantı vs hiçbir şey yaşamadım