- 6 Temmuz 2025
- 126
- 106
- 18
- 30
Kızlar günaydın,  bende yaşadıklarımı yazmak istedim. Belki benzer şeyleri yaşayanlara yol gösterir. Haziran ayında ilk defa ovulasyon testi kullandım. 25 haziran pik günüydü. Çatlama da 26 sıydı. Biz de 22-25-27 haziranı değerlendirdik. Ve benim 28 haziranda inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve dolgunluğum başladı. Sütyeni çıkarıp atmak istiyordum o derece. Ve bolca ağrıyordu. Başka bir belirtim ilk başlarda yoktu.  Sonra temmuz başında,  hazımsızlık gaz ağrısı ve tuvalet sorunu yaşamaya başladım. 5 temmuzda bel ağrısı ile uyandım, o gün baya şişkinlik bel ağrısı vs yaşadım. Ve göğüs ağrım hiç azalmamıştı.  6 temmuzda predictor early yaptım silik pembe çıktı. Göğsümün çevresinde benekler belirgin olmaya başladı. Öyle olunca 7 temmuzda da yaptım. 8inde de hem erken gebelik hem de kaset testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı. 8 i akşam da kan verdim beta hcg 139 çıktı. Regl tarihim 10 temmuz yani yarın. 11 temmuzda da doktora gideceğim bakalım sonuç yükselmiş olacak mı. Bulantı vs hiçbir şey yaşamadım

Gün içinde ara ara adet sancısı gibi kramp geliyor hatta adetim gelcek sanıyorum, o mod. Bir iki gündür sabah kalktığımda sanki ev rutubet ya da böyle küf kokuyor gibi hissediyorum. (öyle bir durum yok) Adetim henüz 3 gün gecikti, yumurtalama gününden 5-6 gün önce ilişki oldu. Normalde adetim çok düzenlidir ama ovulasyon tarihlerinde korunmasız ilişki yok. Gene de hamilelik olabilir mi? Eğer varsa da şu an 3. haftada olmam lazım, bu belirtiler haftayla uyumlu mu?
 Gün içinde ara ara adet sancısı gibi kramp geliyor hatta adetim gelcek sanıyorum, o mod. Bir iki gündür sabah kalktığımda sanki ev rutubet ya da böyle küf kokuyor gibi hissediyorum. (öyle bir durum yok) Adetim henüz 3 gün gecikti, yumurtalama gününden 5-6 gün önce ilişki oldu. Normalde adetim çok düzenlidir ama ovulasyon tarihlerinde korunmasız ilişki yok. Gene de hamilelik olabilir mi? Eğer varsa da şu an 3. haftada olmam lazım, bu belirtiler haftayla uyumlu mu? 

bir buçuk senedir deniyoruz adet düzensizliği var sebepsiz bu ay ovulasyon testi kullandım ben. Sizlerin belirtiler ve süreç ne durumda
 bir buçuk senedir deniyoruz adet düzensizliği var sebepsiz bu ay ovulasyon testi kullandım ben. Sizlerin belirtiler ve süreç ne durumda  çok belirti aramayacağım dediğim her ay ben
 çok belirti aramayacağım dediğim her ay ben