Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar günaydın, bende yaşadıklarımı yazmak istedim. Belki benzer şeyleri yaşayanlara yol gösterir. Haziran ayında ilk defa ovulasyon testi kullandım. 25 haziran pik günüydü. Çatlama da 26 sıydı. Biz de 22-25-27 haziranı değerlendirdik. Ve benim 28 haziranda inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve dolgunluğum başladı. Sütyeni çıkarıp atmak istiyordum o derece. Ve bolca ağrıyordu. Başka bir belirtim ilk başlarda yoktu. Sonra temmuz başında, hazımsızlık gaz ağrısı ve tuvalet sorunu yaşamaya başladım. 5 temmuzda bel ağrısı ile uyandım, o gün baya şişkinlik bel ağrısı vs yaşadım. Ve göğüs ağrım hiç azalmamıştı. 6 temmuzda predictor early yaptım silik pembe çıktı. Göğsümün çevresinde benekler belirgin olmaya başladı. Öyle olunca 7 temmuzda da yaptım. 8inde de hem erken gebelik hem de kaset testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı. 8 i akşam da kan verdim beta hcg 139 çıktı. Regl tarihim 10 temmuz yani yarın. 11 temmuzda da doktora gideceğim bakalım sonuç yükselmiş olacak mı. Bulantı vs hiçbir şey yaşamadım

Eklentiler

• 1000111984.webp
    1000111984.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar günaydın, bende yaşadıklarımı yazmak istedim. Belki benzer şeyleri yaşayanlara yol gösterir. Haziran ayında ilk defa ovulasyon testi kullandım. 25 haziran pik günüydü. Çatlama da 26 sıydı. Biz de 22-25-27 haziranı değerlendirdik. Ve benim 28 haziranda inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve dolgunluğum başladı. Sütyeni çıkarıp atmak istiyordum o derece. Ve bolca ağrıyordu. Başka bir belirtim ilk başlarda yoktu. Sonra temmuz başında, hazımsızlık gaz ağrısı ve tuvalet sorunu yaşamaya başladım. 5 temmuzda bel ağrısı ile uyandım, o gün baya şişkinlik bel ağrısı vs yaşadım. Ve göğüs ağrım hiç azalmamıştı. 6 temmuzda predictor early yaptım silik pembe çıktı. Göğsümün çevresinde benekler belirgin olmaya başladı. Öyle olunca 7 temmuzda da yaptım. 8inde de hem erken gebelik hem de kaset testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı. 8 i akşam da kan verdim beta hcg 139 çıktı. Regl tarihim 10 temmuz yani yarın. 11 temmuzda da doktora gideceğim bakalım sonuç yükselmiş olacak mı. Bulantı vs hiçbir şey yaşamadım
Akıntın nasıldı bende bugun yogun beyaz akıntı geldı 1 hafta once de beyaz ve sefaf geldı 2 hafta önce de kagverengi gelmıstı test negatif

Kızlaarr reglim kesildi 4. Gün bir anda 3. Buçuk gün regl görmüş oldum normalde 6 gün olmam lazım.dün pembe akıntı geldi günlük pedime acaba gebe olma ihtimalim var mı gelen giden de yok anlamadım ben neden böyle oldu hiçte böyle olmazdım bu şekilde gebe olan yada yaşayan var mı

Kızlar benim beta 92 cıktı 21. Gunde falan catlama görüyorum sat 6 hazıran hıc bir bekirtim yok gecen sene bir tane duşüğüm var gecikmenin 4. Gunu beta 92 normal mi sizce

Daha önce hamile kalanlara sorum :anneadayı: Gün içinde ara ara adet sancısı gibi kramp geliyor hatta adetim gelcek sanıyorum, o mod. Bir iki gündür sabah kalktığımda sanki ev rutubet ya da böyle küf kokuyor gibi hissediyorum. (öyle bir durum yok) Adetim henüz 3 gün gecikti, yumurtalama gününden 5-6 gün önce ilişki oldu. Normalde adetim çok düzenlidir ama ovulasyon tarihlerinde korunmasız ilişki yok. Gene de hamilelik olabilir mi? Eğer varsa da şu an 3. haftada olmam lazım, bu belirtiler haftayla uyumlu mu?

Kızlar normalde bugün adet günüm testim böyle çıktı yalancı olabilir mi 2 farkı marka yaptım

Eklentiler

• 44DCC212-1BFA-42FD-AC8F-E0C1A0C7F6B4.webp
    44DCC212-1BFA-42FD-AC8F-E0C1A0C7F6B4.webp
    66 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_1566.webp
    IMG_1566.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba kızlar bende hep burayı okuyan ve aylardır hamile kalmak için çabalayan biri olarak bekirtilerimi söylemek istedim. Kesinliklee benim en büyük belirtim bel ağrısıydı regl zamanlarımda hiç bel ağrım olmazdı regl gününden bir gün önce ağrımaya başladı 2 gün ara ara sürdü sonra kesildi. Hafif kasıklarda kramp ve aşırı göğüs ağrısı oldu ama benim önceki ay da aşırı göğüs ağrım oldugu için pek umursamadım. 6 gün gecikince test yaptım ve pozitifti bugün kan verdim yarın sonuç çıkıcak inşallah hayırlı haberi alırım.🥹🥹

Arkadaşlar merhaba 7+3 teyim çok şükür tüm doktor kontrollerim çok iyi geçti bebek gayet sağlıklı kalp atışıda duyduk benide muayene etti istenilen kan testlerini yaptım temiz çıktı herşey yolunda fakat benim sağ boşluğumda bir haftadan fazladır geçmeyen nefes alırken batma ağrı var ve artık dayanamıyorum iki doktorda hiç birşey olmadığını bebeğe organların yer açtığı için bazı gebelerde bu durumun gözüktüğünü söyledi sola yatınca rahatlıyor ama tüm hayatımı kısıtladı her gün bu gün geçecek diye uyanıyorum geçmiyor bunu yaşayan varmı aranızda ne yapabilirim bana yardımcı olur musınuz

Benim adete 11 kala pembe kahverengi akıntı geldi şüphelendim beta hcg 28 çıktı pazartesi kan tahlili vericem bel ve kasık ağrım oldu çok hayırlısı olsun inşallah diyelim artık
Şu an aynı durumdayım 11 gün var iç çamaşırımda kahve pembe akıntı gördüm öbür ay tüp bebeğe başlayacaktım inşallah bebiştir

Şu an aynı durumdayım 11 gün var iç çamaşırımda kahve pembe akıntı gördüm öbür ay tüp bebeğe başlayacaktım inşallah bebiştir
Adetin ne zaman canım 22 si mi çünkü benim de 11 gün kaldı sadece çok kötü göğüs ağrım var arada bel ağırısı o kadar ve mide bulantım var o çok erken olduğu için belirti olarak görmüyorum galiba sıcaktan oluyor

Adetin ne zaman canım 22 si mi çünkü benim de 11 gün kaldı sadece çok kötü göğüs ağrım var arada bel ağırısı o kadar ve mide bulantım var o çok erken olduğu için belirti olarak görmüyorum galiba sıcaktan oluyor
Evet 22 si gibi, 2 gün önceden göğüs ağrım başladı ve kasıklarımda ağrı var regl olucak gibi bugün akıntıda hafif pembelik gördüm lekelenme gibi başka bir şey yok adet içinde erken ama heveslenmekte istemiyorum

Evet 22 si gibi, 2 gün önceden göğüs ağrım başladı ve kasıklarımda ağrı var regl olucak gibi bugün akıntıda hafif pembelik gördüm lekelenme gibi başka bir şey yok adet içinde erken ama heveslenmekte istemiyorum
Diğer arkadaşta da aynısı olmuş bende hiç böyle bir şey olmadı.Umarım sizin ki yerleşmedir çünkü evet adet için çok çok erken başka ihtimalde yok

Benim de ki gündür bulantım var şiddetli göğüs hassasiyeti 23,23 gibi bat benim de aynı sizinle. Daha çok erken yumurtlama döneminde olabilir misinz bazen yumurtlama dönemlerinde de bazı belirtiler olabiliyormuş 🫠

Benim de ki gündür bulantım var şiddetli göğüs hassasiyeti 23,23 gibi bat benim de aynı sizinle. Daha çok erken yumurtlama döneminde olabilir misinz bazen yumurtlama dönemlerinde de bazı belirtiler olabiliyormuş 🫠
Hepimizin aynı hep beraber belirtilerimizi mi takip etsek 🫶

Ay çok iyi olur 🥰💕 bir buçuk senedir deniyoruz adet düzensizliği var sebepsiz bu ay ovulasyon testi kullandım ben. Sizlerin belirtiler ve süreç ne durumda 🌼 çok belirti aramayacağım dediğim her ay ben 😂😂😂
Hahahah ay ben de öyleyim ama dayanamıyoruz 😂 benim de 2.5 yıl oldu.Sadece göğüs ağrısı var.midem bulantım var ama erken belirti olmaz o bence sıcaktan oluyor.ve afedersin çok gaz var zaten gazım olunca tamam diyorum kesin adet olcam

Back
X