Belirtilerimiz aynı göğüslerimde aşırı acı hassasiyet var ama bunu daha önce de yaşamıştım çok umutlanmıştım ve çıkmadı tabi o zaman kendime kızıp düşünmeyeceğim demiştim (sözümde durma seviyem)Hahahah ay ben de öyleyim ama dayanamıyoruzbenim de 2.5 yıl oldu.Sadece göğüs ağrısı var.midem bulantım var ama erken belirti olmaz o bence sıcaktan oluyor.ve afedersin çok gaz var zaten gazım olunca tamam diyorum kesin adet olcam

bulantı evet kesin sıcaktan oluyor benim de öyle , eşim diyor yoksaaa ama çok erken bir dönem
 bulantı evet kesin sıcaktan oluyor benim de öyle , eşim diyor yoksaaa ama çok erken bir dönem  bian önce 23 temmuz falan olsaaa
 bian önce 23 temmuz falan olsaaa 

ben geçen ay başlıyordum doktorum yurt dışındaydı bu aya kaldı vardır bir hayır dedim
 ben geçen ay başlıyordum doktorum yurt dışındaydı bu aya kaldı vardır bir hayır dedim  ben de rahim filmi çekileceğim adet olursam bu ay ona göre tedavi başlatacakmış doktorum
 ben de rahim filmi çekileceğim adet olursam bu ay ona göre tedavi başlatacakmış doktorum
 hepimiz bu ay güzel haberler alalım sağlıkla hayırla olsun herkese dua ediyorum
 hepimiz bu ay güzel haberler alalım sağlıkla hayırla olsun herkese dua ediyorum  

inşallah sizin pozitiftir.
 inşallah sizin pozitiftir. Düşükten sonra genelde daha çabuk hamile kalınır diyorlar doğru mu
 Düşükten sonra genelde daha çabuk hamile kalınır diyorlar doğru mu