sen gercektennnnnnn harikasınnnnn aklımdan içimden sen geçtin hatta sana bakıyordum ki sen yazdın canım benim cokkk ozledimm seni cokkkkk neler yapıyorsun
sensin o harikaaaaaa =))) canım benim kalplerimiz birmiş demek ki.bende seni çoookkkk özledim, gülüm valla görünce nasıl mutlu oldum anlatamam, maşallah yeğenim büyümüş annesi iyi bakıyomuş kuzuya =)) ne çabuk gelip geçiyor zaman şaşırıyorum.
canım benimm geçiyor geciyordaa gel birde bana sor nasıl geçiyor yaa senleee sohbett etmeyi nasıl ozlemisim yarınnnn burdaa ol konuşalım seninlee uuzun uzun kalbi yüreği güzel arkadaşım benim sormaa cok yoruyor beni sıpacık cok zor günler geçirdim ama simdi yeni yeni düzeliyorum sen nasılsın hayat nasıl kaderim
bende bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.saol bır tanem bılıyorum senı yuregı guzel ınsan benım muhtac oldugum sey rabbımın merhametı cevremdekılerın duası ... dualarına al benı yeterInsallah Allahım benım ve benım gıbı olan butun kadınları guldurecektır
sana yazarken inan tam onu düşünüyordum yazık kimbilir nasıl geçiyordur diye, ben çok değil 2 ayda ayyy nasıl geçecek 9 ay demiştim, =)) keşke demeseymişim. hayırlısı olsun tabi de. canı sağolsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda, bitanem eminim zordur, Rabbim sağ salim geçirtsin hamileliğini de doğumunuda, kolaylıklar versin inşallah canım kardeşim, bende özlemişim valla yarın Allahtan mani olmazsa burdayım kuzum görüşürüz inşallah. yanlış hatırlamıyorsam benim numaram var mıydı sende? varsa dursun kaybetme =))) siteden çıksan bir daha seni bulamam diye çok korkuyorum çünkü.bu arada zor günlerinde destek olamadığım için özür dilerim canım arkadaşım, hakkını helal et.bende herşey aynı gülüm sadece yeniden bebek düşünüyorum inşallah hayırlısı olur.
bende bebeğim olsun istiyorum hayırlısıyla, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
amin canım inşallah hayırlısıyla bu defa mutluluğum yarım kalmasın inşallah.seninde yüzün hiç solmasın kuzum. bu arada dün giremedim kusura bakma nolur. bugün inşallah gelirsen konuşuruz canım. maille mi konuşalım daha seri olur,canım benimm cok teşekkür ederimmmmm darısı senindeee basınaa birdaha inşallah canım benimyarın bnde burda olacam konuşalım sninle ozlemsim zorr ama geçiyor günler iste..bazen bize hic gecmicek gibi geliyor ama geciyor yoktu valla canım numaran bende cunku tel kullanmıyordum ben..yaz sen bana mesajda nonu..ne demek canım benim ben pek geçemedim zaten hep hastanelerdeydim ama geçti cok sukur Allah sukur..yarın burda ol ogleden sonra girecem konuşuruz simdi çıkmam lazım canım benim ama yarın burdayım cancagızım cok opuyorumm seni iiaksamlar kaderim benim
=)) inşallah canım hayırlısıyla şafak saymaya başlarım bende.kıyamamm ben sanaa yaa sımdıı senınlee bırlıklee şafak sayıcazz bebekk beklıcezz ınsallahh canım benimmm :)))
=)) inşallah canım hayırlısıyla şafak saymaya başlarım bende.
çok şükür sen yarıladın az kaldı darısı başıma , tüm isteyenlere olsun inşallah canım hayırlısıyla birşekilde geçer günler tek olsun da sağlıklı sıhhatli.düşünüyorumda sımdıı off nasıl geçer o gunlerr :)))))))) hehehe
çok şükür sen yarıladın az kaldı darısı başıma , tüm isteyenlere olsun inşallah canım hayırlısıyla birşekilde geçer günler tek olsun da sağlıklı sıhhatli.
tabıkıde canım şaka yapıyorumm zetnn geçer gider günlerr daha burdaa dün hamıle oldugumun haberını verıyodumm 6-7 ay geçtide gitti bile bak :) onunla geçırdıgımm her anım her günümm cok degerlı benım ııcn
bilmez miyim canım, Rabbim sevinçlerini de göstersin kuzum, binlerce özel güzel anı eklensin anılarınıza =)
aminn canımm ınsallahh herkess için geçerlii olsun :))
amin canım inşallah hayırlısıyla bu defa mutluluğum yarım kalmasın inşallah.seninde yüzün hiç solmasın kuzum. bu arada dün giremedim kusura bakma nolur. bugün inşallah gelirsen konuşuruz canım. maille mi konuşalım daha seri olur,
aklımda nedense öyle kalmış canım, başka bir arkadaş mı istemişti acaba no mu, kusura bakma canım öyle kalmış aklımda, sen istediğin zaman veririm senin yerin başka bende çünkü.gelmiş geçmiş olsun canım,inşallah bundan sonra sıkıntın olmaz rahat sağsalim geçirirsin doğumunu da. bugün gelirsin inşallah. bende öpüyorum seni canım. görüşürüz inşallah.
malesef güzelim şimdi tekrar bakıym diye geldim msj ını gördüm, inşallah yarın denk geliriz, Allah razı olsun güzel arkadaşım , güzel dileklerin içinde amiiin diyorum tüm kalbimle =) Rabbim sanada yavrunla ve eşinle mutlu huzurlu ikinci hayırlı evlatlı =)) hayırlı uzun ömürler versin.aceleden cümleler içimden geldiğinden basit yazıldı kusura bakma tatlım. Allaha ol. öptm seni.canımsın benimm ben geldimmm sen cıkmıssın galiba tatlım benim geldiğinde mesaj at bana bi turlu denk gelemedik konuşamadık canım cok sık geçemiyorum nete senin için açtım tatlım benim.kaderimmmm yüreği güzel arkadaşım seninde yerin bnde ayrııı inşallah en yakın zamndaa ikinci evladına kavuşursun hayrlısıyla..Allah herseyi gönlüne gore versin inşallah cnaım benim
Arkadaslar adet olmama 5 gun var 2 gundur uykusuzluktan gozlerimi acik tutamiyorum oturdugum yerde bile uyuyorum tum gun boyunca devam eden bir bulanti hissi var ve bugun farkettim ki kokulara karsida bir tiksinti soz konusu.. bugun kan tahlili yapacaktim yapamadim idrar testinde de cikmaz diye yapamiyorum pztesine kadar merak ve stresten catlayabilirim.. sizce hamilemiyim? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?