Erken Hamilelik Belirtileri..umarım faydalı olur

dediklerinin hepsini bu ay yaşadım göğüs ağrısıda dahil ama hüsran. hala daha kasıklarımda ağrı var gittim dr birşey yok dedi. hayırlısı bakalım

Merhaba bayanlar bende yeni katildim araniza 10 aylik evliyim 2 aydr fln korunmayi biraktik gecen ay adet oldum fakat bu ay adetim 3 gun gecti normalde günü gnüne gelir sürekli idrar testi yapiyorum negatif cikiyor bugun saglik ocagna gittim sali günü gel kan testi yapalim dedi bir bas agrisi anlatamam ara arada kasıklarmda agri oluyo nasil beklicem sali gününe kadar bilemiyorum

Canim ben daha yeni ogrendim bu yumurtlama olaylarini:) ve bu ay basladim aslinda 3 gun once yumurtlama zamanim oyle gosteriyo hesaplayicilar ama kasik,gogus agrisi bunlar bende hic olmayan seylerdi.ya da ben mi farketmiodum acaba bilemiyrm.suan hala var o agrilar acaba yumurtlama zamanm mi ki

Son düzenleme:
Bende bu site sayesinde ögrendim coğu seyi bazilari adeti gecikiyo ertesi gün idrar testinde hmen görüyolar cift cizgiyi ben kac defa yaptim hic cikmadi ama adetimin gecmesi cok süphelendirdi beni acaba direk ultrasona mi girsem kan testinde de hemen cikar diyorlar doktor neden bu kadar bekletti anlamista degilim ertesi günü kan testi yaptiripta cikan var mi acaba

burası sayesinde çok şey öğreniyoruz bende de olan şeyler onlar ama inşallah psikolojik değildir canım

ultrasonda da hemen görünmüyor canım,ama kanda çıkar

burası sayesinde çok şey öğreniyoruz bende de olan şeyler onlar ama inşallah psikolojik değildir canım

Aynen ya ne rahatszligim varsa burda cevabi. googleye yazip aratmak yerine kadinlar kulubunde aratiyorum :) insaallah psikolojik dsgildr ama bnimki oyle gbi duruyo bu kadar erken belirti olmaz sanirim.adete 12 gun var.sende durumlar ne canim

Aynen ya ne rahatszligim varsa burda cevabi. googleye yazip aratmak yerine kadinlar kulubunde aratiyorum :) insaallah psikolojik dsgildr ama bnimki oyle gbi duruyo bu kadar erken belirti olmaz sanirim.adete 12 gun var.sende durumlar ne canim
Canım bende geçen günlerde kasıklarda özellikle sağ kasığımda ağrı vardı,aynı şekilde belimde de.Ara ara şeffaf akıntım oluyor.Adetimi de 7 temmuz salı günü bekliyorum.3 gün önce yaptığım test nagatif çıktı.Şimdi diğerini yapmamak için kendimle savaşıyorum

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. Reglime 3 gün kaldı, 5 temmuzda regl olmam gerekiyor ve çok düzenlidir. Yumurtlama günüm 21 hazirandı ve o hafta aralıksız denedik. Tam 5 gün sonra 26 haziranda benden pembe bir leke geldi peçeteye silerken. Çok açık renk pembe bir sıvı. Bir de yürürken beyaz bir akıntı geldi ama sanki regl olmuşum gibi yoğun bir şekilde aktığını hissettim. Ertesi gün de kahve telvesi gibi bir lekelenmem oldu ve geçti. Bunların yerleşme kanaması olduğunu düşündüm. Dünden beri de çok kötü midem bulanıyor ve çok iştahsızım, yemek düşününce bile midem bulanıyor. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Reglimi merakla bekliyorum. Ancak sormak istediğim şu: eğer regl olursam, bu belirtiler çok istediğim için psikolojik olarak ortaya çıkmış olabilir mi?

Ayyy hadi insaallah bebis vardirr:)) o gun geldiginde kirmizilari gormemeni diliyorum.senin goguslrde fln agrin var mi formlarda en cok rastladigim adet oncesi belirti goguslerde hassasiyet agriydi.hemen hemn herkste olmus o.bende de o varya en cok o yuzden supheleniyorum.

canım belirtile hamilelik gibi duruyoor ama kesin sonuç kanda çıkar.gününü bekle ve test yaptır istersen.elbette psikolojik olma durumu da var.ama iyi düşün iyi olsun

canım ben daha önce de bir düşük yaptım.ne adet döneminde ne de onda pek göğsüme etki eden bir şey olmamıştı.zaten benim göğüslerim yok gibi bir şey yazık neresi ağrısın ki cancazımın

canım belirtile hamilelik gibi duruyoor ama kesin sonuç kanda çıkar.gününü bekle ve test yaptır istersen.elbette psikolojik olma durumu da var.ama iyi düşün iyi olsun
Canım inşallah hamileliktir. Hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum açıkçası. Reglimi beklemek de öyle zor ki, günler geçmiyor sanki :)

Mrb canim.evet yerlesme gbi gorunuyo. kasik agrim gogus agrim desen psikolojk olmasi yuksek dicem de tipki bnim gbi:) ama lekelenmem oldu diosun.pembe,kahverengi.umutlanmani da istemem snra olmazsa hayal kirikligi yasarsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…