- 24 Haziran 2014
- 604
- 657
- 103
- Konu Sahibi masal ile efe
-
Umarım psikolojik vs. değildir de bebiş gelir. İsteyen herkes bebeğini kucağına alsın dilerim.Mrb canim.evet yerlesme gbi gorunuyo. kasik agrim gogus agrim desen psikolojk olmasi yuksek dicem de tipki bnim gbi:) ama lekelenmem oldu diosun.pembe,kahverengi.umutlanmani da istemem snra olmazsa hayal kirikligi yasarsin..
Hepimiz gülelimAybirmucide güldürdün canm beni ya yazik yokki neresi agrisin diyo bende sendenim benimde yok ama arada feci szlıyo kasık agrımda cok var allahim gelsin su salı günü Rabbim aratmasın ya isteyen herkese nasip etsin ins.
geçmez canım geçmez.ya beni durdurun da şu son testi 7sinden önce yapmayim ya
benim koca da baskı yapıyor yapma şimdi diyeSende bir daha test yapma istersen cok idrar testi yaptim hep negatif negatif sonra morali bozuluyor insanin sabredelim salıyı bekleyelim bnce
canım ben daha önce de bir düşük yaptım.ne adet döneminde ne de onda pek göğsüme etki eden bir şey olmamıştı.zaten benim göğüslerim yok gibi bir şey yazık neresi ağrısın ki cancazımın
sen de mi öylesin,neyse hamile kalırsak azcık büyür heraldeguldrdun bni yaa bende de ayni valla
işte şimdi yine umut geldiKasık ağrısı çekmiştim bende ama bir türlü adet olamamıştım bak 7 ay oldu hala olamadım :)
sen de mi öylesin,neyse hamile kalırsak azcık büyür heralde
bende de benzerleri var,belki hamileyimdir diye ağırlık taşımıyorum,uzanmıyorum,bazayı kaldırıp indirmiyorumEvet minnacikk bnmkiler de hayata kusmus gbiler :)) ya bide bnde ne var bilio musun gun icinde ne yasasam hamilelige yoruyorum.basm agrisa burnm tikansa disetm kanasa gaz olsa ama ne olursa olsun yani hemn bu niye oldu acaba mii ?? Benim koca isyanlarda:)) her dk elini alip karnima koyduruyrm diorum ne hissediosun var mi.yok dio hemen bikti bnden artik :))bu psikoloji nasl gececk bnde bilmiorum ya
işte şimdi yine umut geldi
Hamilelerin duası kabul olurmuş diyor ve koca bir aminnnn ekliyorumHayırlısıysa senin için bebekte gelsin inş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?