- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
İnşallh kuzum evet birde 4 ünde pikti bilemiyorum ki ümitlenmek istemiyorum ya bu markayla öğrenen oldumı hiç daha önce acaba Albi ile ya güvenemiyorumCanımm çook silik ben de gördüm, inşallah vardır da yok yere umutlanmış olmayız
Ana şöyle bir şey var, senin ovulasyon testinde hatırladığım en belirgin pik yapan 7 mayıstı. 8’inde çatlamış olda yumurtan ve o günleri değerlendirdiysen bugün 12.günün yumurtlamadan sonraki. Silik çizgi normal yanidaha öncekiler olsa ihtimal vermezdim açıkçası ama öyle kalmış aklımda, inşallah da öyle olmuştur ❤
Canım bugün gecikmemin 6. Günü gidip kan vericem yoksa da rabbim büyük diyip beklicem güzel dilekleriniz için Allah razı olsunCanım sabret ya her sabah ya iki gün e testi tekrarla. Çizgi var on dakikası filan çok önemli değil iki gün bekleyip de o çizgiyi görmüyoruz yinede dua edelim mübarek günlerde güzelce tutunsun artış olsun hiç çizgi olmasa adetini bekle derdim ama inşallah bir umut bekle tabiki herşeye hazırlık lı olup olumlu veya olumsuz ama çizgi gayet güzel görünüyor sevindim
Ne bileyim kuzum negatiflerden bıktığım için Dualarımız hep bir kuzum Allah razı olsun hepinizdenkorkma ne olur güzel düşünelim dua edelim
Forumda pek güvenilir bir marka değil ama hiç belli olmaz canım. 4ündeki pik ile yumurtlama 5inde olur. Bununla da hamilelik oluşsa bugün 15.gün olacaktı, çizgi daha koyu çıkmalıydı.geç döllenme geç yumurtlama oluyor, yumurtladıysan çok sonra döllenme olmuyor. O yüzden varsa eğer 7sindeki pikİnşallh kuzum evet birde 4 ünde pikti bilemiyorum ki ümitlenmek istemiyorum ya bu markayla öğrenen oldumı hiç daha önce acaba Albi ile ya güvenemiyorum
Testlerinin hepsinde pik vardı onu bilemiyoruz ama inşallah vardır umutluyumForumda pek güvenilir bir marka değil ama hiç belli olmaz canım. 4ündeki pik ile yumurtlama 5inde olur. Bununla da hamilelik oluşsa bugün 15.gün olacaktı, çizgi daha koyu çıkmalıydı.geç döllenme geç yumurtlama oluyor, yumurtladıysan çok sonra döllenme olmuyor. O yüzden varsa eğer 7sindeki pik
Gülücük işareti değil mi o
Canım hepsi pik değildi pike yakındı ☺ 3-4 tane pik vardı diye hatırlıyorum ama asıl silikleşme 7sinden sonra olmuştu sanırım... neyse aynı şeyi umuyoruz sonuçtaTestlerinin hepsinde pik vardı onu bilemiyoruz ama inşallah vardır umutluyum
Yaptim şimdi negatif çıktı canim. Bozuk olan bebetime idi. Tekrar yaptığım test fortune markatestte çizgi de var, dağılma da
başka test yaptınmı canım
yaptıysan onu da atsana
hangi marka bu ?
anladım canımYaptim şimdi negatif çıktı canim. Bozuk olan bebetime idi. Tekrar yaptığım test fortune marka
Evet sanırım 7siydiCanım hepsi pik değildi pike yakındı ☺ 3-4 tane pik vardı diye hatırlıyorum ama asıl silikleşme 7sinden sonra olmuştu sanırım... neyse aynı şeyi umuyoruz sonuçta
Canım bugün gecikmemin 6. Günü gidip kan vericem yoksa da rabbim büyük diyip beklicem güzel dilekleriniz için Allah razı olsun
canm birşeyimiz yok derken neleere baktirdiniz eşin ve sen ikinizde tam muayeneden gectiniz mi? Biz 8 ay denedik olmayinca gittik tam detayli muayene olduk bende de esimde de ufak problemler cikti ama cok şükür 3.ayinda mutlu haberi aldik. Keske daha once hepsini yaptrsaydik dedik. Ayrica rahim filmi cektirdim ve 41 meryem suresine cok inanarak okudum 41bittikten sonra birdaha hasta olmadim cok şükür. Bitkisel seylere de inan gercekten etkili oluyor ama her hormonunu bilip ona gore kullanmak şartıyla. Mesela ben tam incir falan alip incir kürüne baslayacaktim. Megersem benim prolaktinim yüksekmiş ve incir bunu daha da yukseltiyormus. Esimde de sperm hizi ve sayisi düşükmüş mesela.. bosa kurek çekmişiz onca ay..
canm ben de goruyorum insaalah saglikli bir gebeliktir kan sonucun olumlu cikar unarim.
Ben 2017de hamile kaldigimda acıbadem e gideyim dedim muayene olmadan sirf test 150 lira dedilerdirek çıktım tabi :)
Oruçlu musunBen bugun idrar testi yapacagim ya nasil yapmaliyim normlde ilk israrla yapioruz ya idrarimi tutmammi lazim ve kac saat tutmaliyim sizce
Kac gun gecmsti gunun cokk silik bisey gorur gbiyim ama umit vermekde istemem insallah hamilesndrValla canım ben yaptım 2 dakika içinde baktım çıkmadı sonra bıraktım 10 dakika sonra birdaha baktım böyleydi
Evet orucluyumOruçlu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?