Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallh kuzum evet birde 4 ünde pikti bilemiyorum ki ümitlenmek istemiyorum ya bu markayla öğrenen oldumı hiç daha önce acaba Albi ile ya güvenemiyorum

Canım bugün gecikmemin 6. Günü gidip kan vericem yoksa da rabbim büyük diyip beklicem güzel dilekleriniz için Allah razı olsun

İnşallh kuzum evet birde 4 ünde pikti bilemiyorum ki ümitlenmek istemiyorum ya bu markayla öğrenen oldumı hiç daha önce acaba Albi ile ya güvenemiyorum
Forumda pek güvenilir bir marka değil ama hiç belli olmaz canım. 4ündeki pik ile yumurtlama 5inde olur. Bununla da hamilelik oluşsa bugün 15.gün olacaktı, çizgi daha koyu çıkmalıydı.geç döllenme geç yumurtlama oluyor, yumurtladıysan çok sonra döllenme olmuyor. O yüzden varsa eğer 7sindeki pik

Testlerinin hepsinde pik vardı onu bilemiyoruz ama inşallah vardır umutluyum

Kuzum rahim filmi hariç her türlü tahlili yaptırdık, her türlü muayene olduk ve her şey çok iyi çıktı. 3 ay aklıma bile getirmedim heyecan olmasın vücudum etkilenmesin diye ama yine olmadı. Âdet olursam âdet bitimine rahim filmi çektireceğim. Eşimle yediğimize dikkat ediyoruz. İlaç kullanmıyorum. 2 güne bir ilişkiye giriyoruz ama bebek yok.
Rabbim henüz yazmamış. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Çünkü ben 2 buçuk sene vajinismus imtihanı yaşadım. Çok çok zor günlerdi. O kötü günler bebeğin olmamasıyla yine geldi... Burada mesajlaştığım arkadaşlarımın bebeklerinin cinsiyeti bile belli oldu ama ben yıkığım...

Ben bugun idrar testi yapacagim ya nasil yapmaliyim normlde ilk israrla yapioruz ya idrarimi tutmammi lazim ve kac saat tutmaliyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…