- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım dün verdim negatif çıktımilasudoruk naptın kan verdin mi kuzu
7 ay 1 hafta 3 günBayanlar bisey sorucam 29 hafta 3 gunluk kac aylik olmus oluyo
canım olmadın mı adet halen şimdi baktım mesajlara testi görünce bene heyecanlandım ama olsun üzülmek yok tez zamanda olucak inşallahCanım dün verdim negatif çıktı
Olmadım kuzum teste baktım çok heyecanlandım direk gittim kan vermeye ama negatif bu testere birdahaki güvenmem eczanede de bu test var biten başkada yok gidip kadının suratına atasının geldi iki test sonucunuda resmen bi anlık umudumdu 10 güne kadar olmazsam perşembeye kadar doktordan randevu alınan yine neden gelmiyo diyecanım olmadın mı adet halen şimdi baktım mesajlara testi görünce bene heyecanlandım ama olsun üzülmek yok tez zamanda olucak inşallah
Canım valla ben hala bekliyorum adet olmayı ama yok gelse en azından önümdeki maçalara bakıcımkızlar selam neler yapıyorsunuz
kaç gün gecikti canım? testler genelde pozitifse negatif gösterebiliyor ama negatifken pozitif gösteren çok az biraz daha bekle bakalım olmazsa gidersin canımOlmadım kuzum teste baktım çok heyecanlandım direk gittim kan vermeye ama negatif bu testere birdahaki güvenmem eczanede de bu test var biten başkada yok gidip kadının suratına atasının geldi iki test sonucunuda resmen bi anlık umudumdu 10 güne kadar olmazsam perşembeye kadar doktordan randevu alınan yine neden gelmiyo diye
İnşallah canımm valla sabah verdim yarın 2 den sonra çıkacak sağlık ocağından verdim dün ve bugün yemek yicek halim yok canım istemiyor midem bulanıyor nane linon içiyorum aybı üşütmüş gibiyimmcanım merhaba,regli gününüz geçmiş tabi ki ama 0.25 sonucuda negatif gözüküyor yani tekrar bi test ya da kan verseniz şimdi 5gün geçmiş oluyor şu an kesin olur çıkan sonuç,inş rabbim gnlünüze göre versin☺
bende mart ilk hafta kürtaj oldum,bu ay denicez bugün yarın yumurtlama günümÖnceki hamileliklerimde en büyük belirtim göğüslerimin koyulaşması şişkinliği ve orta kısmında ki beneklerin netliği olmuştu,kabızlık biraz daha ilerleyen haftalarda gelmişti,inş gönlünüze göre olur bu ay hamilesinizdir
Allah gönlünüze göre versin inşallah
bende yumurtlama dönemim gelse diye beklemedeyim kuzumCanım valla ben hala bekliyorum adet olmayı ama yok gelse en azından önümdeki maçalara bakıcımsen nasılsın
Bugün 6 oldu canım ama ilaca göre sayarsam 7 gün beklicem mecbur ya .Bu teste güvenmiyorum yarın yine yapıcam merakımdan ama yok yanikaç gün gecikti canım? testler genelde pozitifse negatif gösterebiliyor ama negatifken pozitif gösteren çok az biraz daha bekle bakalım olmazsa gidersin canım
Ben bi deneyeyim canım programlaBu canım
kuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüşBugün 6 oldu canım ama ilaca göre sayarsam 7 gün beklicem mecbur ya .Bu teste güvenmiyorum yarın yine yapıcam merakımdan ama yok yani
Öyle tabi canım da ne bileyim benim ovü lere görede çıkması gerekirdi 5. Gün kanda negatifti bakalım be olucakkuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüş
neler duyuyoruz neler ama tabi her sonuca hazırlıklı olup umudumuzu yitirmemek önemli
Canım böyle olduBu canım
Teşekkür ederim canım yaptığın yerinde bi bağlantını kopyalayıp atarmısinCanım böyle oldu
Canım ben 1 ay kullandım soğan kürünü ama yarıda bıraktım artık gerçekten çok canım sıkıldı ama bu ayda adet olayım akışına bırakıcam övü testide yapmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?