Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım olmadın mı adet halen şimdi baktım mesajlara testi görünce bene heyecanlandım ama olsun üzülmek yok tez zamanda olucak inşallah
Olmadım kuzum teste baktım çok heyecanlandım direk gittim kan vermeye ama negatif bu testere birdahaki güvenmem eczanede de bu test var biten başkada yok gidip kadının suratına atasının geldi iki test sonucunuda resmen bi anlık umudumdu 10 güne kadar olmazsam perşembeye kadar doktordan randevu alınan yine neden gelmiyo diye

kaç gün gecikti canım? testler genelde pozitifse negatif gösterebiliyor ama negatifken pozitif gösteren çok az biraz daha bekle bakalım olmazsa gidersin canım

İnşallah canımm valla sabah verdim yarın 2 den sonra çıkacak sağlık ocağından verdim dün ve bugün yemek yicek halim yok canım istemiyor midem bulanıyor nane linon içiyorum aybı üşütmüş gibiyimm((

Canım valla ben hala bekliyorum adet olmayı ama yok gelse en azından önümdeki maçalara bakıcım sen nasılsın
bende yumurtlama dönemim gelse diye beklemedeyim kuzum
yarın ya da diğer gün muhtemelen
stres yapma sakın ve akışına bırak
civanperçemi çayı içebilirsin canım
kadın hastalıklarının neredeyse hepsine iyi geliyormuş

Birşey sorucam bu testleri daha belirgin birşey yapiyosunuzya değişik bi efekt onu nerden yapıyordunuz bi yardımcı olabilirmisiniz

kaç gün gecikti canım? testler genelde pozitifse negatif gösterebiliyor ama negatifken pozitif gösteren çok az biraz daha bekle bakalım olmazsa gidersin canım
Bugün 6 oldu canım ama ilaca göre sayarsam 7 gün beklicem mecbur ya .Bu teste güvenmiyorum yarın yine yapıcam merakımdan ama yok yani

Bugün 6 oldu canım ama ilaca göre sayarsam 7 gün beklicem mecbur ya .Bu teste güvenmiyorum yarın yine yapıcam merakımdan ama yok yani
kuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüş
neler duyuyoruz neler ama tabi her sonuca hazırlıklı olup umudumuzu yitirmemek önemli

kuzum benim bir arkadaşımın ablası 10 gün sonra kan testinde görmüş
neler duyuyoruz neler ama tabi her sonuca hazırlıklı olup umudumuzu yitirmemek önemli
Öyle tabi canım da ne bileyim benim ovü lere görede çıkması gerekirdi 5. Gün kanda negatifti bakalım be olucak

bir de kuzum yapabilirsen soğan kürü de yapsan
çok iyi geliyor o da milasudoruk
Canım ben 1 ay kullandım soğan kürünü ama yarıda bıraktım artık gerçekten çok canım sıkıldı ama bu ayda adet olayım akışına bırakıcam övü testide yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…