Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok bende pko çıktı o yüzden bu ay klomen kullandım yarın progestan başlayacağız bat 8 Haziran inşallah vardır

Ama eşimin sperm sayısı 360 milyon oldu proxeedten sonra
Bendede yumurtalik kistii vardi bi büyüdü bi kücüldü adetlerim cok düzensizdi. Sogan kürü uyguladim bütün bilgileri burdan aliyorum kürden sonra adetim hic sasmadi tam gününde geldi bat 30 Mayis insallah gelmez. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Ama eşimin sperm sayısı 360 milyon oldu proxeedten sonra
Burda keci boynuzu yok ve hic duyulmamis bisey. Biz esim icin ilk gittigimizde kasım da doktor dediki imkansiz hamile kalamassin bu sonuclarla direk tüp bebek yapin. 3 gün aglamistim. Sonra bu kürü duydum. 3 ay bitiminde de proxeed plusu duydum. Simdi ikisini birden iciyor esim

İnşallah faydalı olur canım Bende bu ay ümitliyim ama fazla da heveslenmiyorum sonra çok üzülüyor insan

İnşallah faydalı olur canım Bende bu ay ümitliyim ama fazla da heveslenmiyorum sonra çok üzülüyor insan
Insallah canim. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Bu ay icim cok fazla kipir kipir, ama bende heveslenmek istemiyorum biktim negativ test görmekten. Artik limon testi falan yapip kendimi tatmin ediyorum :)

Limon testi nasıl oluyor ?
Temiz bi kaba idrarini yapiyorsun, ben plastik bardak kullaniyorum. Icine yarim limondan sıkıyorsun. Limonun Tortulari yukari cikyorsa hamile degilsin dibe cökerse hamilesin demekmis :) dogruluk payi varmi yokmu bilmiyorum. 3 aydir deniyorum, hep tortular yukari cikti simdiye kadar ama bugün ilk defa dibe cöktü bakalim dogru cikicakmi :)

Ayy ilk defa duydum denerim bende ama daha 8hazirana var biraz yaklaşınca deneyeyim

Merhabalar kızlar bisey soracaktım bat günü test yaptım ama cıkmadı ıkı gundur de adet olmadım normalde hıc gecıktıgı olmazdı gec dollenme ihtimali de yok son iliski in uzerınden 15 gun gecti gebelik olsa cıkardı degıl mi?

Yok canım baktrmadım son adetten sonra sogan kürü uygulamıstım o mu geciktrdı haftaya kadar bekleyip doktora gıdıcem ya kist falan mı oldu diye korkuyorum
Insallah kötü bisey cikmaz iyi düsün iyi olsun :) Bende uygulamistim sogan kürü bende geciktirme yapmadi hic. Belki bünyeden bünyeye farlilik gösteriyodur

Insallah kötü bisey cikmaz iyi düsün iyi olsun :) Bende uygulamistim sogan kürü bende geciktirme yapmadi hic. Belki bünyeden bünyeye farlilik gösteriyodur
Insallah forumda sordum da bazı arkadaslar da gecikme yapmıs. Bende ıdrar testi yaptıgımda hamilelik olsa sılıkte olsa cıkması gerekirdi ama cıkmadı bilemedim

Çok sevindim İnan ki yüzümde tebessüm oluşturdu mesajın çok sağol.. Yaşadığın şeylere göre yorumlarsak beni en iyi sen anlarsın şuan.. keşke söylediğin yöntemle bende hamile kalabilseydim :/ korunup bırakarakta denedim bir kaç ay, etkisi olmadı maalesef herhangi bir sorunumuz da yok ama sanırım kendime çok yükleniyorum psikolojik olarak ve eşimede etki ediyor :/ kürü denediğimi yazmıştım ve Kasık agrılarım şu anda geçmiş bulunmakta :) 3-4 gün kadar sürdü ve sonrasında geçti bat a 4 gün var kısmet bakalım Allahtan umut kesilmez.. İyi dileklerin için sağol canım güzel kalbinle ettiğin duaların için kocaman AMİN Rabbim evladını sana bağışlasın ve doğacak bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah Dayanamadım bende uzun yazdım hakkını helal et

Gönülden amiiinn canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende hep böyle dua ediyorum. Rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallah hepimiz için en hayırlısını, en hayırlı zamanda nasip etsin.. Ben sizin destekleriniz sayesinde artık eminim sende umudunu yitirme zor ulaşılan şeyler her zaman değerli olur, kıymetli olur ve mucizem diye anılır..Mucizelerimize kavuşucaz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…