Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aslında laboquick olan en iyisi ama sen bilirsin kuzum
Kan verdim ya zaten guatir ilacim bitiodu vermem gerekiodu bayramda kalmocakti en iyisi kan yoksa aklimdan gecti bide burda bi al bi denilem marka var oda bni yaniltti oyuzden almadim yarina kadar nasil dayanirim bilmiorum .

Kan verdim ya zaten guatir ilacim bitiodu vermem gerekiodu bayramda kalmocakti en iyisi kan yoksa aklimdan gecti bide burda bi al bi denilem marka var oda bni yaniltti oyuzden almadim yarina kadar nasil dayanirim bilmiorum .
Valla ben senden çok merak ettim inşallah hamilesindir

Bişey sorucam peki o tuhaf adetin bittikten sonra dra koku var vs dediğin gün hcg test yapılmışmıydı acaba merak ettim cnm

Bende dün akşam rüyamda test yapmışım sonuç pozitifti heveslendim işe giderken yaptım test sonuç hüsran tabi bugün hayırlı haber Andyou senden bekliyoruz
İnsallah cnm bnm geceden beri merakdan catliorum bnde , hala adet olmadim ögleden snra cikcak sonuc insallah hayirli olur guzel hber olur rabbim nasip eder insallah cumlemize

Bişey sorucam peki o tuhaf adetin bittikten sonra dra koku var vs dediğin gün hcg test yapılmışmıydı acaba merak ettim cnm
Hayır canm adetim biteli iki gün olmuştu çocuk istiyoruz demiştim tahlil yaparız olmadı rahim filmi çekeriz demişti Bi sonraki adet tarihimi bekledim iki hafta sonrası 26 günde bir oluyorum gelmedi bekledim üç gün gecikme olabilir belki mevsimsel dedim sonra erken gebelik testim vardı hemen pozitif çıkınca kan verdim o gün sonuç 359 du canm Nisan daki adet tarihimde 3-4 gün kahve leke geldi ilaç kullandım geçti çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…