- 27 Temmuz 2018
- 176
- 69
- 13
- 28
Hemoroid var mıydı sende? Gebelikte yaşanılan sıkıntılardan biri çünkü belki hemoroid oluşmuş ve onun ağrısını hissediyor olabilirsinBi sorum olucakti 32 haftalik gebeyim makatta agri var erken dogum olabilirmi
Canım yapmadımTest yaptınız mı ?3 gun kaldı . Nöbetçi eczane biraz uzak bana bayramdan sonrayı bekleyeceğim ama sizi merak ettim.
Yoktu canimHemoroid var mıydı sende? Gebelikte yaşanılan sıkıntılardan biri çünkü belki hemoroid oluşmuş ve onun ağrısını hissediyor olabilirsin
14 15 gün sonra canımKızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım
23ünde yaptırmıştım ozaman 8 9 hazıran gibi yapsam 16.güne falan denk gelir14 15 gün sonra canım
Insallah bebisin seninledirrKızlar 23 Mayıs’ta çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 tane yumurta vardı 24 ve 25 inde ilişki oldu bat 12 Haziran ama göğüslerimde dolgunluk ve acıma var bazende adet gibi bel ağrısı oluyor bazen beyaz bazen sarı gibi akıntı var ve aşırı sinirli gergin ve sürekli ağlayasım geliyor ilk hamileliğimdeki gibi sanki var gibi hissediyorum
Merhaba, hayırlı bayramlar.Selam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki
Canim tekrar kan verdin miAmin canım inşHayırlı sonuçlar al inş Ben de yarın kan verecek inş kesinleşsin bakalım umarım güzel sonuç olur
Bazen yumurtlama zamanı da olabiliyormuş canım değerlendir istersenSelam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki
Canım bazılarında yumurtlama döneminde kanama olabiliyormuşSelam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki
Verdim canım bugün sonuç 46 çıktıCanim tekrar kan verdin mi
İnşallah canım göğüslerimin şiş ve acıması beni umutlandırıyor ilkinde de öyle anlamıştım zaten çünkü adette bile böyle olmuyor benim hiçInsallah bebisin seninledirr
Daha 15 gun var canm yakn olsaydi bende oyle dsunecektim ama daha varMerhaba, hayırlı bayramlar.
Yerleşme kanaması olabilir ama adetine ne kadar kaldı?
Bazen yumurtlama zamanı da olabiliyormuş canım değerlendir istersen
Dedgnz gbi olabilir ozaman bide eve kosu bandi aldim 20 dkk faln kosmustum onunlada alakasi olabilir mi ki acabaCanım bazılarında yumurtlama döneminde kanama olabiliyormuş
Bazen bende de oluyor yumurtlama kanaması diye araştırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?