Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Test yaptınız mı ?3 gun kaldı . Nöbetçi eczane biraz uzak bana bayramdan sonrayı bekleyeceğim ama sizi merak ettim.
Canım yapmadım
Nedense cesaret edemiyorum
Bir de hiç belirti olmayınca yine negatif olur diye üzülüyorum
Senin varmı belirtin
Kaç gün kaldı sizin

Insallah bebisin seninledirr

Kızlar merhaba,
Son adet tarihim 16 mayıs.
26 mayıstan itibaren bel ağrısı başladı. Sanki ağır bir şey kaldırmışım gibi belim ağrıyor özellikle de yatarken. Yine o tarihlerden beri giderek artan göğüs ucu hassasiyeti ve büyümesi var. Normalde adet öncesi bile göğüs hassasiyeti hiç olmaz bende. 2-3 gündür de inanılmaz iştahım açıldı. 1 haftadır ara ara mide bulantılarım var. ( sadece dün sabah 1 kere kustum) Beklenen adet tarihime 6 gün kaldı. Bunların belirti olduğunu düşünüyorum. Adetlerim çok düzenli 27-28 günde bir olur. Hiç şaşmaz. 6 gün sonra test yapacağım. Sonucunu sizlerle paylaşırım. Eğer hamileysem, erken belirtileri unutmadan yazayım istedim.

Selam hanimlar iyi bayramlar Insallah bu ay bayram edecek haberler alirsiniz aliriz hayrlisyla...Benim size bir sorum olacak adetim bittikten bir hafta sonra kadar pembe kahve tarznda lekem oldu halada var bu hafta yumurtlama haftam bunun sebebi ne olabilir ki

Merhaba, hayırlı bayramlar.
Yerleşme kanaması olabilir ama adetine ne kadar kaldı?

Bazen yumurtlama zamanı da olabiliyormuş canım değerlendir istersen

Canım bazılarında yumurtlama döneminde kanama olabiliyormuş
Bazen bende de oluyor yumurtlama kanaması diye araştırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…