Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günler geçtikçe belirtilerim de değişiyor
İlk önce karnıma ani kramplar giriyordu belim ağrıyor ateş basıyor bazen
bazen de göğüslerim sızlıyor şişti iyice adet olacakmışım gibi ara ara sancılar oluyor şimdi de kuyruk sokumumdan bacaklarıma vuran ağrı var böyle belirtiler yaşayan oldu mu hiç hamilelik belirtisi olabilir mi

Yok canım yazın öğretmeyi düşünüyorum tatilde şimdilik bilmeye başladı aslında ama o süreç nasıl olur bilemiyorum
Hamıleyken zorlanabılırsın hem kucagına lıp götrme skntı olur hemde stresı önce bı kaç gun denersın o bellı eder zaten duruma gore ilerlersn

Kuyruk sokumundan bacağa vuran ağrıyı fıtık diye biliyorum ama yine de dikkat et. Hatta fıtık kuyruk sokumundan diz kapağının arkasına kadar vuruyormus

Arkadaşlar az önce bir arkadaşımla konuşurken ter kokumdan bahsettim. Sol koltuk altım çok tuhaf kokuyor ve sürekli kokuyor dedim. Sen hamilesin hormonların değiştiği için kokuyor dedi ben şokkk!! Sağ koltuk altımda sorun yok ama sol tarafım fena kokuyor. Afedersiniz çok çok özür diliyorum midenizi bulandırdığım için

Test yapmaya hiç cesaretim yok. Pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum. Ama içim içimi yedi o öyle deyince. Yine de dayanacağım...

Kuzum olabilir
Kokulara karşı hassasiyet oluşuyormuş gebelikte
Ne zaman test yapcaksın
Ben sabah yaptım çıkmadı

Kuzum olabilir
Kokulara karşı hassasiyet oluşuyormuş gebelikte
Ne zaman test yapcaksın
Ben sabah yaptım çıkmadı

Bekle bakalım kuzum. Bir akrabam taaa 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi. O yüzden stres yapma ve günleri değerlendir.

Pazartesiye kadar olmazsam pazartesi test yapacağım kuzum. Nette araştırdım evet hamilelikte ter kokusu değişiyormuş. İlk kez bu kadar koktum kendime. Kısmet kuzum. Hayırlısı olsun.

Bende bugünden itibaren adet olmazsam her sabah yapacağım15. Ve 17. Günden itibaren çıkanda oluyormuş yumurtlamadan itibaren
Bekleyelim bakalım
Gerçi karnım da ağrıyor hayırlısı

Yok cnm daha yapmadım bikaç kez tek çizgi görünce bunuda geç yapacam dedim

Kızlar yeni hamilelerde beyaz veya sarımsı gibi bir akıntı var mı acaba göğüsler aynı ve yüzümde böyle bir güzellik var pürüzsüz falan yeni kahvaltı ettim böyle hiç bişey yememiş gibi karnım gurulduyor

Dedikleriniz bende 6. Haftadan sonra olmaya basladi. Ben biraz erken öğrenmiştim 3.5 haftalıkken falan. 6. Haftadan itibaren sari ve afedersiniz kötü kokulu bir akıntı. Neredeyse turuncu kopkoyu bir idrar. Herkesin bünyesi farkli oluyo onun icin belirtiler ve zamanlari farklılık gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…