- 7 Haziran 2019
- 22
- 15
- 3
- 42
Ayy yokbu sefer çizgi iyice koyulaşma kadar beklemeyi düşünüyorum iki ay önce de kimyasal gebelik yaşadım, çizgim hep silikti koyulaşmadı, kan verdim 24 çıkmıştı ama zamanla düştü.. o yüzden şööööyle güzelce koyulaşsın inşallahhh
Hepimiz için hayırlısı oldun canım bence sen de koyulaşmayın takip et. Benim geçen ay da dediğin gibi çooook silik çıktı ilk 10dakikada ama adet oldum. Bu sefer bekledikçe belirginleşti tek ümidim o. Yoksa hiçbir belirtim yok sivilce yok, kasık ağrısı yok, göğüs ağrısı yok, kabızlık yok aksine iki gündür afedersiniz ishal var üşüttüm galibaKıvama gelsin diyorsunnnpeki
Bende çıkan da senin bu ilk testin aynisi. Kafaları yicem ya. Beklemekten nefret ediyorum
Dediginiz gibi bir durumla karsilasmadim. Ama ablam hamile oldugundan haberi yokken 2 ay adet zamanlarında lekelenme yaşamıştı kahverengi olarak. Daha 3 aylık evli olduğu icin ve düşünmediği icin aklina hamilelik gelmemişti. Bu lekelenmeleri yasarken 2. Ayda bi tane gebelik testi almıştım ona ve hemen pozitif çıkmıştı çünkü bebek 2 aylıktıeger sizde 2 günde bir testi tekrarlarsaniz bebek varsa en gec 2 test sonra hemen belirir çizgiler
Hepimiz için hayırlısı oldun canım bence sen de koyulaşmayın takip et. Benim geçen ay da dediğin gibi çooook silik çıktı ilk 10dakikada ama adet oldum. Bu sefer bekledikçe belirginleşti tek ümidim o. Yoksa hiçbir belirtim yok sivilce yok, kasık ağrısı yok, göğüs ağrısı yok, kabızlık yok aksine iki gündür afedersiniz ishal var üşüttüm galiba
Benimde bugün 15.gün ama adet gibi ağrılarım var biraz açık renk lekelenme oldu sanırım adet olucam yarın test yapmayı düşünüyordumKızlaar merhabaçatlatma iğnesinden sonraki 13.günüm yumurtlamadan sonraki 12.günüm bugün. Bayramdı koşturması derken unutmuşum, Sabah test yaptım ilk dakikalarda silik çizgi çıktı, dağıldıkça belirginleşti.
Geçen ay iğneden sonraki 11.gün etkisi geçmişti tamamen negatifti. Bu ay etkisi hala devam ediyor olabilir mi bilemedimtesti yarın tekrarlicam ama sabah kadar meraktan da çatlarım kesin
Bu arada geçen ay bundan çok daha silik çizgi belirmişti yine ama adet oldum acaba yine aynısı olur mu diye düşünmeden edemiyorumkoyulaşmayı görmeden rahat edemicem sanırım..
Goncaaaaaa inanamıyorum canımmm çok sevindim yaaaa harika bir haber buuuu şükürler olsunnnn
T yı patlatmıssın resmen cnm tbr ederım masallah
Honcaaaaaa inanamıyorum canımmm çok sevindim yaaaa harika bir haber buuuu şükürler olsunnnn
T yı patlatmıssın resmen cnm tbr ederım masallah
Ilıskıden kac gun gectı bayın gectımıAllah razı olsun canım şoktayım
Goncaaaaaa inanamıyorum canımmm çok sevindim yaaaa harika bir haber buuuu şükürler olsunnnn
23 gün geçti ve hiç test yapmamıştım. Hatta zaten gebelikten vazgeçmiştim artık olmaz sanırım diyordum. Stresim hiç yoktu.Ilıskıden kac gun gectı bayın gectımı
Canımmm bak kafaya takmadığın bıraktığın anda olduKuzum inanamıyorummmmm eşim test almıśilla yap dedi ve şokkkk.
Hiç beklemiyordum
Adet belirtileri var mıydı peki canım ? Hayırlı olsunKuzum Allah razı olsun. Inan bana hiç beklemiyordum, oruç tuttum, ağır kaldırdım, yoruldum ama Rabbim nasip etti çok şükür.
Rabbim sizlere de en yakın zamanda hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Acile gidiyoruz. Haber vereceğim size.
Nasıl durdun yapmadan pekı belırtın olmadımı hıc cnm anlamadınmj23 gün geçti ve hiç test yapmamıştım. Hatta zaten gebelikten vazgeçmiştim artık olmaz sanırım diyordum. Stresim hiç yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?