Adete döndü canım bu ayda olmadı malesf
Hayirli olsun canimKuzum inanamıyorummmmm eşim test almıśilla yap dedi ve şokkkk.
Hiç beklemiyordum
Bence hamilesin canim bik iki 2 gun daha gecsin tekrar yaptiginda koyulaşacakKızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum
İnşallah inşallahhhBence hamilesin canim bik iki 2 gun daha gecsin tekrar yaptiginda koyulaşacak
Canım benim çok sevindim rabbim sizlere bağışlasın
Aynen kuzum bencede hamilesin şimdiden gözün aydınKızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum
Ay hadi inşallah canım benimAynen kuzum bencede hamilesin şimdiden gözün aydın ☺
Tabi net sonucu bekliyoruz.
Hamile gorunuosun canim kac gun gecmistiKızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum
Ay hadi inşallah canım benimbak üç gündür yaptığım gebelik ve ovulasyon testlerim
3 gün arayla gebelik testinde ki ikinci çizgi ne kadar koyulaşmış hormon artışından baksana ☺
Hadi gözün aydın şimdiden
Kanama sureklimi devam etti yoksa bi lavaboya girmende kan olup diger girmende hic olmadgi oldumu hakknda hayrlisi olsun.valla benim adetim dolu dolu gecmesine ragmen suan acaba hamilemiyim die dusunuorumGünaydın kızlar uzun zamandir girmiyorum 50.günde adet oldum ama 3 gün surdu normalde 5 gün sürerdi ilk pembe beyaz akıntıyla geldi sonra kahveye döndü koyuydu ... kırmızıya dönmedi hiç normalde çok sancim olurdu ama hafif ara ara oldu bugünde tamamen bitti yerleşme yaşayan boyle bisey yasadinizmi
İnşallah bakalımHamile gorunuosun canim kac gun gecmisti
Hamilelik görünüyor cnm, hayırlı olsun 2gün sonra tekrarla inşallah koyulaşır:)Kızlar bugünkü testim de böyle çıktı, ama hala emin olamıyorum
Cnm dikkat et uzan dinlen kanama çoğalmadığı sürece sorun yok, benimde 5haftalıkken kanama lekelenme şeklinde başlamıştı, ertesi gün deri parçası gibi parça pedime düşmüş kanamam çoğalmıştı, düşük yapmışım,2 gün de bir kan verdim değer düşe düşe sıfırlanmıştı, inşallah sorun yaşamazsın, tek yapman gereken fazla ayakta durma bekle bakalım, kanaman çoğalırsada dra görün hemen,Kızlar benim kahverengi akıntım geliyor hamilelikte bunu yaşayan var mı? Şuan 4. Ya da 5. Haftam
Gebelik tsti yptnmi hamile olablrsinArkadaşlar elimde ovulasyon testi vardı bi deneyeyim dedim t çizgisi çok koyu çıktı c çizgisi pembe şeklindeydi adetim 7 gün geçti bu arada.
böyle bir şey yaşayan var mı?
Hayır yapmadım bugün alıp yarın yapacağım inşallah.bu ayda umutlandım inşallah hamileyimdir.Gebelik tsti yptnmi hamile olablrsin
Sağıl canım dikkat edicemHamilelik görünüyor cnm, hayırlı olsun 2gün sonra tekrarla inşallah koyulaşır:)
Cnm dikkat et uzan dinlen kanama çoğalmadığı sürece sorun yok, benimde 5haftalıkken kanama lekelenme şeklinde başlamıştı, ertesi gün deri parçası gibi parça pedime düşmüş kanamam çoğalmıştı, düşük yapmışım,2 gün de bir kan verdim değer düşe düşe sıfırlanmıştı, inşallah sorun yaşamazsın, tek yapman gereken fazla ayakta durma bekle bakalım, kanaman çoğalırsada dra görün hemen,
Ovulasyon testın varmı başka .bugun mu yapmatın ovulasyonu ınsallah hamılesndrHayır yapmadım bugün alıp yarın yapacağım inşallah.bu ayda umutlandım inşallah hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?