Allah kabul etsin cnm namazını dualarını, Allah razı olsunKızlar şimdi Teheccüt Namazı kıldım. Hepiniz için dua ettim. Rabbim hepinize bu duyguyu hayırlı sağlıklı bir şekilde tatdırsın.
Gebeliği, belirtileri kafanızdan atın, bol bol dua edin.
Aynen ya o kadar çok dinliyorum ki bedenimi belki günlük yaşadiğim ağrılari bile gebelige yorar oldum. Belkide üşüttüm. Kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum bu ay çıkarsa böylesine hesapsız kendimi şansin nirvanasinda ilan edeceğim.Valla dediğin gün kala bendede belirtiler vardı, hala devam ediyor, kafaya takmamak lazım, fazlaca vücudumuzu dinlemekte iyi değil aslında, hakkında hayırlısı neyse o olsun:)
Allah duanı kabul etsin,inşallah canim ağzına sağlık.Kızlar şimdi Teheccüt Namazı kıldım. Hepiniz için dua ettim. Rabbim hepinize bu duyguyu hayırlı sağlıklı bir şekilde tatdırsın.
Gebeliği, belirtileri kafanızdan atın, bol bol dua edin.
Biliyormusun bende ve eşimde sıkıntı vardı benim amh 0.01 di yaşım 38 doktorlar tüp dahil bişey tutmaZ uğraşma hamile kalanazsın dediler şuan hamileyim. Çıkın şu paikolojiden üzülmeyin ol der olur. Ovülasyon takibi yap sürekli dene elbet olcak ılmazsada vardır rabbimin bildiğiBende 2 yıldir ugrasiyorum eşim azosperm malesf
Bende böyle çıktı hemen kan verdim hamileymişimKızlar adetime 2 gün kaldı
Cesaret edemediğim için ovulasyon testi yaptım dünden beri
Dün ve bugünü ekliyorum
Yorumlayın ne olur kızlar umut varmı koyulaşıyor
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsunHayirli olsun canim cok mutlu oldum senin adina
Hemde cok güzel koyulaşmiş masaallahKızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiiiyumurtlamaya göre bugün adet günüm
Biliyormusun bende ve eşimde sıkıntı vardı benim amh 0.01 di yaşım 38 doktorlar tüp dahil bişey tutmaZ uğraşma hamile kalanazsın dediler şuan hamileyim. Çıkın şu paikolojiden üzülmeyin ol der olur. Ovülasyon takibi yap sürekli dene elbet olcak ılmazsada vardır rabbimin bildiği
İşte buuuKızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiiiyumurtlamaya göre bugün adet günüm
Mansallah koyulasmis tabi canmKızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiiiyumurtlamaya göre bugün adet günüm
Evet canim koyulaşmiş hayirli olsunKızlaaar günaydııın, koyulaşmış dimiiiiyumurtlamaya göre bugün adet günüm
Bende bu gun kan verdim belki bnm ki bugun cikabilirKizlarr az once saglik ocaginda kan verdim.idrar testinde cikmadi dedim doktor cikmayabilir bazen dedi. Sonuclarini yarin alacagim. Heyecanla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?