Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gece gece aklıma geldi bi filtreyle bakayım dedim yaaşu görünen hayalet umarım bikaçgün sonra daha net olurda bende rahatlarım☺

Eklentiler

• Screenshot_20190610-003054.webp
    31 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20190610-002952.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 26
Az önce lavaboya gırdım hiç bişey yoktu sonra birden sag kasıgıma sancı gırdı afedersınız birden kan geldi pecete vardı ondanda gecmıs kıyafetıme cıktı ta.acaba adetmı oldum kaç gundur kanama oluo ama leke seklındeydı şuan birden böyle oldu kafayı yememk elde degıl ya

Valla dediğin gün kala bendede belirtiler vardı, hala devam ediyor, kafaya takmamak lazım, fazlaca vücudumuzu dinlemekte iyi değil aslında, hakkında hayırlısı neyse o olsun:)
Aynen ya o kadar çok dinliyorum ki bedenimi belki günlük yaşadiğim ağrılari bile gebelige yorar oldum. Belkide üşüttüm. Kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum bu ay çıkarsa böylesine hesapsız kendimi şansin nirvanasinda ilan edeceğim. Insallah canim en onemlisi hayirli olani. Rabbim isteyen herkese hayirla saglikla nasip etsin

Kızlar şimdi Teheccüt Namazı kıldım. Hepiniz için dua ettim. Rabbim hepinize bu duyguyu hayırlı sağlıklı bir şekilde tatdırsın.

Gebeliği, belirtileri kafanızdan atın, bol bol dua edin.
Allah duanı kabul etsin,inşallah canim ağzına sağlık.

Bende 2 yıldir ugrasiyorum eşim azosperm malesf
Biliyormusun bende ve eşimde sıkıntı vardı benim amh 0.01 di yaşım 38 doktorlar tüp dahil bişey tutmaZ uğraşma hamile kalanazsın dediler şuan hamileyim. Çıkın şu paikolojiden üzülmeyin ol der olur. Ovülasyon takibi yap sürekli dene elbet olcak ılmazsada vardır rabbimin bildiği

Rabbim o mucizeyi bana da yaşatsın inşallah rabbim çocuğunu sağ salim kucağına versin inşallah

Kızlar ben çok kötüyüm bugün baş dönmem hafif bulantım var.ayın 12 si adet günüm ama dün lekelenme oldu kesildi ve 3ünden beri bel ağrım var.adet olacak diye 1 haftadır ped taşıyorum ağrım o denli....fakat dün kan verdim lekelenme olup kesilince ve negatif çıktı.adete 3 gün kala bu olabilir mi?

Bir de bunlar var.biri var biri yok gibi.bunları 1 hafta kala yaptım

Eklentiler

• 7E818821-2518-4B65-A24E-799CC1781C8A.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 42
Kizlarr az once saglik ocaginda kan verdim.idrar testinde cikmadi dedim doktor cikmayabilir bazen dedi. Sonuclarini yarin alacagim. Heyecanla bekliyorum :)
Bende bu gun kan verdim belki bnm ki bugun cikabilir
Idrar testimde çıkmıştı
Insallah sende guzel sonuc alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…