Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin canım inş Valla acile gittiğim için pek konuşma inceleme olmadı ama haftaya tam düşmüş mü diye kontrole gideceğim rahimde birşey kalmasın diye o zaman sormayı düşünüyorum
Kesin sor cnm en azindan önlem al ne dusuruo nie dustu bidaha olcakmi allah korusun

Y ygmrikra canım üzülme oldumu ne olur
çok zor bir durum anlıyorum seni
kanamanmı oldu
yeniden beta hcg bakıldımı düştümü değerin
neden oldu acaba doktor birşey dedimi

Canim adeti 4 gun gecince yaptim cikmamisti. 1 hafta olunca kan verdim.
canım hatırladım hatta birlikte konuşmuştuk bende de çıkmamıştı
demekki idrar testlerine pek güven olmuyor , umudumuzu yitirmeyelim örnek olsun bize de
sonrasında ben adet oldum kuzum ama senden güzel haberler aldık çok şükür

Cok sagol canim evet ben de hic beklemiyordum sasirdim. İnsaallah sizlerden de en kisa zamanda guzel haberler aliriz

Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum, 1bucuk yıllık evliyim ve yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ancak malesef olmadı, prolaktin yüksekliğim vardı yaklaşık 4 aydır ilaç tedavisi oluyorum neyseki geçtiğimiz ay değerim normal değerlere düştü, size sorum şu; adetime 4 günüm var ve 2 gündür kahverengi çok az akıntım oluyor miktarı artmıyor da acaba adetimmi başlıyor yoksa hamilelik belirtisi midir? Yaklaşık 10 gündürde korkunç bir göğüs hassasiyetim var heveslenmekte istemiyorum her ay hüsran oluyor.. Bu durum gibi belirtiler yaşayan varmı aranızda? Yada herhangi bir fikri? Şimdiden teşekkür ederim

Eger akıntın kırmızıya donmuyorsa yerleşme olabılır ama umıtlenmemek en doğru karar olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…