Yani bnm ki ii degil ölemi bu engelliomu ve adet gununu fln etkiliomuHayit canim sakin ilaci birakma. Senin degerinin düşmesi gerek çünkü bana göre bayagi yüksek. Benim cok yuksek olmadigi icin ben umursamadim biraktim ilaci. Bi de esimde sıkıntı oldugu icin doktor tüp bebek önermişti. Bizde su an hemen tüp bebek yapmayacagimiz icin biraktim ilaci. Yapacagimiz zaman icerim dedim. Tsh yüksek olursa gebe kalma şansın azalir.
canım gebeliği engellediğini söylüyor benim doktorumYani bnm ki ii degil ölemi bu engelliomu ve adet gununu fln etkiliomu
Adet duzensizligi yapiyor bildigim kadariyla. Bence sen doktorunu dinle. Zaten hasimato ilac kullandigin müddetçe hamilelige engel degil. Icini ferah tut.Yani bnm ki ii degil ölemi bu engelliomu ve adet gununu fln etkiliomu
Maşşallah canım hamılesın ınsallah saglıcakla ilerlerAdet günüm bugün. Ama ben dayanamadım 2 gün öncesinden basladim test yapmayaen alttakini bugun yaptim sanki biraz daha koyulasmis bugun. Randevu aldim doktora gidecegim bugün ogleden once. Insallah güzel bi haber alirim
Naptın canım doktora gttn mi sonuc neyAdet günüm bugün. Ama ben dayanamadım 2 gün öncesinden basladim test yapmayaen alttakini bugun yaptim sanki biraz daha koyulasmis bugun. Randevu aldim doktora gidecegim bugün ogleden once. Insallah güzel bi haber alirim
Kan tahlili yaptırdık. Öğleden sonra 2 de sonuclar çıkacak. Insallah bi sıkıntı cikmazNaptın canım doktora gttn mi sonuc ney
İçini ferah tut canım skntı falan cıkmayacak bak görKan tahlili yaptırdık. Öğleden sonra 2 de sonuclar çıkacak. Insallah bi sıkıntı cikmaz
Allah razı olsun mesajin moral oldu bana canimİçini ferah tut canım skntı falan cıkmayacak bak gör
O da nazar boncuğu olsunKızlar bugün kan vermiştim yine, değerim 111’den 217’ye çıkmış ☺ İki katından beş eksik, denklem gibi oldu ama idare eder sanırım ❤
Amiiin canım inşallahO da nazar boncuğu olsuninşallah böle sağlıklı ilerler. Kucağına alirsin
İlk belirtilerin nelerdi ne zaman başladı yazar mısın lütfenO da nazar boncuğu olsuninşallah böle sağlıklı ilerler. Kucağına alirsin
Benimde merak ettigim konu buİlk belirtilerin nelerdi ne zaman başladı yazar mısın lütfen
Kizlar çok şükür hamileyimNaptın canım doktora gttn mi sonuc ney
Maşşallah canım tebrik ederim ne kadar olmustu adetn gcmsmydıKizlar çok şükür hamileyimBeta hcg 291 cıktı bu değer normal mi???
Canım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcaklaSizler için tek tek meryem suresını okuyacagım Rabbım hayırlısıyla birer bebiş nasip eder inşallah .hepinize okumak istıyorum ama öncelikli uzun suredır deneyıp bebegı olmayan arkadslarıma okuyacagım Rabbım kabul eder inşallah başka varsa onlarda soylesın...
Tamam canm senide listeme alıyımCanım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcakla
Amiiinnn ınsallahCanım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcakla
Kızlar okadar çok duyuyorumki etrafımda çok örnek var
İşte “ adetten 1 gün sonra ilişkş oldu hamile kaldım”
“Yumurtlama günümle alakasız bir günde birliktelik oldu hamile kaldım”
Yani nasıl olabiliyor
Biz mi bukadar dikkat ettiğimiz için olmuyor
Eskiden köylerde insanlar yumurtlama takibi mi yapıyolardı
Belki kalabalık aile olduğu için sık birliktelik şansları bile olmuyordu ama hamile kalıyolardı
Bunları düşüne düşüne bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?