Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yani bnm ki ii degil ölemi bu engelliomu ve adet gununu fln etkiliomu

Adet günüm bugün. Ama ben dayanamadım 2 gün öncesinden basladim test yapmaya en alttakini bugun yaptim sanki biraz daha koyulasmis bugun. Randevu aldim doktora gidecegim bugün ogleden once. Insallah güzel bi haber alirim
Maşşallah canım hamılesın ınsallah saglıcakla ilerler

Canım benimde 1 yıl oldu biliyorsunuz burda konuşuyorduk daha önce Buraya da çok fazla girmiyorum artık arada girip okuyorum mutlu haberleri görünce çok seviniyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıcakla

Kuzum zaten adeti görene kadar ilişkiye devam edilmeli. Baktın adetin normalden fazla gecikti, o zaman ilişkiyi bırakıp test yaparsın. Bazen 2 kere bile yumurtluyoruz. Hatta kimyasal gebelik yaşıyoruz ama adetle atıldığı için farkına varmıyoruz. Belirti aramadan ilişkiye devam edilmeli. Ben bu ay öyle yapmıştım. Zaten gebe olacağımı bile düşünmemiştim. Oruç tutuyorum bebek tutunamaz ki demiştim o yüzden gebelik aklımdan çıkmıştı. Bu yüzden adet günüm gelse bile ilişkiye girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…