- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Hahah kıyamam kuzum ya ben iyiyim çok şükür arada miğde bulantısı ve ağrılar harici ama kusmam filan yok şimdilik ay zaten bize extra bir ateş basıyor çok iyi yapmışsın valla .Oh hamileliğin tadını çıkart sende kuzum işte ne güzelBulantılar, kusma, bitkinlik, ağlama krizleri dışında güzel gidiyor kuzumDoktoruma bulantı ilacı yazdırdım ve onu kullanıyorum. Su bile içemez hale gelmiştim. İnsan şu içmekten tiksinir mi, ben tiksindim. İlaç rahatlattı çok şükür. Ara ara içim sıkılıyor akşama kadar ağlıyorum. Sağolsun annemgilde kalıyorum 2 haftadır. Annemler yaylada, benim evim ise çok sıcak, o yüzden buradayım. Babam ilk torun diye heyecandan aşermediğim şeyleri bile alıyor eşim sürekli bebişe iyi bak büyüsün diye çıkmamış karnımı seviyor
İlk aylar zor geçiyor ama o da güzel kuzum.
Sen nasılsın bebiş nasıl
Cevaplerim yok muBacak çekilmesi ne ise sanırım onu yaşıyorum sol belimden aşağı baldır diye tabir edilir galiba içten içten sızlıyor hiç geçmedi kaç gündür ve göğüs ucum da acıyor bildiğin normalde şişerdi ama ağrı da yok sadece ucu acıyı, bi de bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hamile olabilir miyim yoksa fitil kullanmıştım enfeksiyon için o mu geciktiriyor olabilir
Canım benziyor belirtilerin ama enfeksiyonunda gecikmiş olabilir bunu tahlil yapmadan bilemezsinCevaplerim yok mu
Benim kimyasalda ve düşükte bacak sızlaması yaşamıştım,umarım gönlüne göre olur,test yapsan en azından ne olduğu belli olurCevaplerim yok mu
Betanın sıfırlnmasnı beklıorum canm .cuma yenıden kan verecem .pzrtrsi 27 olmstuCanımCandysisters ne yaptın bayadır girmiyosun merak ettim seni
Erken oluomusun normalde belki yerlesmedir kim bilir bekle bakalim guzel hberin olur insallah yacanım 3 günüm var normalde
Canim adet gunun gectiyse cikar normalde ama gece sabaha kadar bu gebelik hormonu salgiliyomus vucudumuz buyuzden kesin olsun die sabah ilk idrarla deneyin diolarmis eczanedeki bayan ole dedi ama emin olmak icin kan vermen daha saglikli hormonlarada bakilir allah korusun kist vsde olabilir dktora git yinede.Test için sabahki ilk idrar olması şart mi? akşam üzeri de sonuç verir mi? Bu arada çok teşekkür ederim hemen yardımcı oldunuz.
Cokgecmis olsun cnm bnmBetanın sıfırlnmasnı beklıorum canm .cuma yenıden kan verecem .pzrtrsi 27 olmstu
Hayirli olsun rabbim saglikla nasip etsin.KızlarrrrPazartesi 207,700 çıkmıştı değerim, bugün de 522,700 çıktı İnşallah keseyi de sorunsuz görür, kalp atışını duyarız ♥
Walla resmi buyutmeden gordum cizgiyi hadi insallah hayirli haberini aliriz seninde .Merhaba kızlar bugün bu testi yaptım hiç umudum yoktu hafif silik birçizgi belirdi sizce gebelik var mıdır ?
Cnm inşallah olmazsın yaa, devamı kesildi demişsin dahada rahatladım, umarım bebişin seninledir, sen devam etmezse yap gitsin sabah testi ya, valla varsa silikte olsa görürsün zaten, hadi hayırlısı neyse o olsun, yarın güzel haber duyarız inşallah cnm benimgünaydın canlar
canım çok haklısın gerçekten akışınına bırakmak lazım heyecanla bekliyorum senin de az kaldıAlyam2021
ne yazıkki benim umudum azaldı kızlar çünkü sabah kahverengi lekem geldi
genelde aynı gün yada diğer gün adet olurum
bekleyeyim bakalım kızlar ama biraz üzüldüm tabiki de
milasudoruk gonca1907 unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar
Ne guzel anlattin ya masallah nasip heveslenio insan rabbim saglikla nasip etsin masallah 41 kere.Bulantılar, kusma, bitkinlik, ağlama krizleri dışında güzel gidiyor kuzumDoktoruma bulantı ilacı yazdırdım ve onu kullanıyorum. Su bile içemez hale gelmiştim. İnsan şu içmekten tiksinir mi, ben tiksindim. İlaç rahatlattı çok şükür. Ara ara içim sıkılıyor akşama kadar ağlıyorum. Sağolsun annemgilde kalıyorum 2 haftadır. Annemler yaylada, benim evim ise çok sıcak, o yüzden buradayım. Babam ilk torun diye heyecandan aşermediğim şeyleri bile alıyor eşim sürekli bebişe iyi bak büyüsün diye çıkmamış karnımı seviyor
İlk aylar zor geçiyor ama o da güzel kuzum.
Sen nasılsın bebiş nasıl
Ayni Ama bu sefer bnde hic gogus acisi yok sadece akintim var ve uzuo acaba iki kezmi yumurtaligim catlio bilemedim bacagimda cekme var ara ara adet olucak gibi bn pek umutlu degilim ya nys sizler guzel hberle gelirsiniz insallah3 gün kaldı kızlar adetime göğüs acısı ve şişlik var inşallah olur ve yemek çok yiyorum iştahım açıldı özellikle et bide
Hahah kıyamam kuzum ya ben iyiyim çok şükür arada miğde bulantısı ve ağrılar harici ama kusmam filan yok şimdilik ay zaten bize extra bir ateş basıyor çok iyi yapmışsın valla .Oh hamileliğin tadını çıkart sende kuzum işte ne güzelbenim kendi babamda dün bana gelirken al senin mercimeğininde hakkını aldım deyip bişeyler almış bana sağolsun kocam desen seninkiyle aynı durmadan bebek seviyoruz karnımda ama benim sanırım şişkinlikten ulan biraz göbeğim var ya bu kadar erken tabikide çıkmazda Aman kuzum onlar sağlıklı olsun bakalım benimde yarın randevum var inşallah görebilirim meleğimi dualarınızı bekliyorum ❤
Allah razı olsun canım benim Rabbim sana da sağlıklı hayırlı gebelikler bebişler nasip etsin inşallahNe guzel anlattin ya masallah nasip heveslenio insan rabbim saglikla nasip etsin masallah 41 kere.
canım az kalmış haber alamayınca merak ettim iyisin demi iyi ol hepBetanın sıfırlnmasnı beklıorum canm .cuma yenıden kan verecem .pzrtrsi 27 olmstu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?