Umarim tutar ozmnrica ederim ☺ 2 defa catlayabiliyor o yuzden siz eger hamilelik istiyorsaniz mutlaka degerlendirin
Dun degerlendirdik bakalim sanmiorum ama hadi insallah cnm bnmKuzum tam hatırlamıyorum çünkü hiç dikkat etmemiştim. Sen yine de değerlendir.
Hadi insallah guzel haber gelir ögleden snra cikio sonuclar saglik ocaginda bazi yerlerde ertesi gun ogleden snra cikiobu sabah gittim kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak... 6 hazirandı reglim...belirtilerin ne oldugunu anlayacagım
Hayirlisi olsun kuzum eger gebelik olurda baglattirmak istersen normal dogum olursa hemen dogumun pesine baglattiriolar ablamdan biliorum insalllah rabbim hakkinda hayirlisini nasip ederEğer kaza ile 3. olursa ben de bağlatırım. Sanırım senin doğumların sezeryan. Ben ikisini de normal doğurdum, doğumdan sonra bir operasyonu daha göze alır bağlatırım yani..
Dediğin gibi nasipten ötesi yok. Kısmetinde bir evlat sahibi daha olmak varsa, hayırlısı olsun :) Netleşirse haber ver burdan, merak ederim :)
Haber ederim canım evet ilkinde açılma olmadı kordon kısaydı zoraki sezeryan oldum ikiciside mecbur ilki sezeryan diye buda sezeryan olur varsa eger dün gece de rüyamda eşimin kucagında 3 civciv 2si sarı biri siyahımsı diyorum bunu boyamışlarmı bu nasıl civciv böyle değişikEğer kaza ile 3. olursa ben de bağlatırım. Sanırım senin doğumların sezeryan. Ben ikisini de normal doğurdum, doğumdan sonra bir operasyonu daha göze alır bağlatırım yani..
Dediğin gibi nasipten ötesi yok. Kısmetinde bir evlat sahibi daha olmak varsa, hayırlısı olsun :) Netleşirse haber ver burdan, merak ederim :)
Hadi ya uzuldum bu ay senden cok umitliydim olsun dier aylar var mecbur beklicez allah nadip edene kadar doktora gittinmi bi sorun yok dimi esin ve sende ne zmndir deniosun uzun sure die hatirliorum
Aaaa bak bunu bilmiyordum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımda olsun, çok teşekkürler :)Hayirlisi olsun kuzum eger gebelik olurda baglattirmak istersen normal dogum olursa hemen dogumun pesine baglattiriolar ablamdan biliorum insalllah rabbim hakkinda hayirlisini nasip eder
ikimizde gittik kuzum sorun yoktuHadi ya uzuldum bu ay senden cok umitliydim olsun dier aylar var mecbur beklicez allah nadip edene kadar doktora gittinmi bi sorun yok dimi esin ve sende ne zmndir deniosun uzun sure die hatirliorum
Kısmeeett inşallah gönlünüzden geçen gibi olur :))Haber ederim canım evet ilkinde açılma olmadı kordon kısaydı zoraki sezeryan oldum ikiciside mecbur ilki sezeryan diye buda sezeryan olur varsa eger dün gece de rüyamda eşimin kucagında 3 civciv 2si sarı biri siyahımsı diyorum bunu boyamışlarmı bu nasıl civciv böyle değişikerkek oluyormuş bide
Amin canım nasip kısmetKısmeeett inşallah gönlünüzden geçen gibi olur :))
Hadiya olsun kuzum sakın strese girme bak önümüzde aylar var yeterki sağlıklı ol olucak ben inanıyorum
test yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hicBenim 2 gün gecikti, ama şunu sormak atmıyorum enfeksiyon bardı fitil kullandım ben o adet geciktiri mi yoksa umutlanayım mı hamilemiyim diye
Belirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadımtest yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hic
insallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicamBelirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadımama bacak çekilmesi yaşıyorum günlerdir ümidim var aslında . Çalışıyorum sonucu negatif görürsem üzülürüm diye yapmadım test. Haftasonu yapıcam cesaret edersem
Ben de çok merak ediyorum. Fitili doktor bana vajinal enfeksiyon için vermişti adetin gecikirse gel dedi de gitmeyecem beğenmedim doktoru.. ayrıca yumurtlama günümde ben 3 gün kahve leke yaşadım azar azar .. yerleşme kanaması diye düşünmüştüm doktor sorduğumda yumurtlama döneminde olur normal dedi bana daha önce hiç yaşamamıştım halbukiinsallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicam
Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosunBen de çok merak ediyorum. Fitili doktor bana vajinal enfeksiyon için vermişti adetin gecikirse gel dedi de gitmeyecem beğenmedim doktoru.. ayrıca yumurtlama günümde ben 3 gün kahve leke yaşadım azar azar .. yerleşme kanaması diye düşünmüştüm doktor sorduğumda yumurtlama döneminde olur normal dedi bana daha önce hiç yaşamamıştım halbuki
:):) yarın bi idrar testi yapıcam:) fitili kullanmadan önce kahve leke yaşadım yumurtlama gününde. Adetime 8 gün kala fitil kullanmaya başladım 3 gün..Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosun
Hic canini skma canim vardir bir hayir Insallah daha guzeliyle bir daha ki sefer hamile kalirsin☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?