Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayirlisi olsun kuzum eger gebelik olurda baglattirmak istersen normal dogum olursa hemen dogumun pesine baglattiriolar ablamdan biliorum insalllah rabbim hakkinda hayirlisini nasip eder

Haber ederim canım evet ilkinde açılma olmadı kordon kısaydı zoraki sezeryan oldum ikiciside mecbur ilki sezeryan diye buda sezeryan olur varsa eger dün gece de rüyamda eşimin kucagında 3 civciv 2si sarı biri siyahımsı diyorum bunu boyamışlarmı bu nasıl civciv böyle değişik erkek oluyormuş bide

Hayirlisi olsun kuzum eger gebelik olurda baglattirmak istersen normal dogum olursa hemen dogumun pesine baglattiriolar ablamdan biliorum insalllah rabbim hakkinda hayirlisini nasip eder
Aaaa bak bunu bilmiyordum. İnşallah gerek kalmaz ama aklımda olsun, çok teşekkürler :)

Hadi ya uzuldum bu ay senden cok umitliydim olsun dier aylar var mecbur beklicez allah nadip edene kadar doktora gittinmi bi sorun yok dimi esin ve sende ne zmndir deniosun uzun sure die hatirliorum
ikimizde gittik kuzum sorun yoktu
3.ayımız bu daha sanırım erken

Kısmeeett inşallah gönlünüzden geçen gibi olur :))

Benim 2 gün gecikti, ama şunu sormak atmıyorum enfeksiyon bardı fitil kullandım ben o adet geciktiri mi yoksa umutlanayım mı hamilemiyim diye

Benim 2 gün gecikti, ama şunu sormak atmıyorum enfeksiyon bardı fitil kullandım ben o adet geciktiri mi yoksa umutlanayım mı hamilemiyim diye
test yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hic

test yapmadin mi peki ben de bu ay fitil kullandim ayy nasil dayandin hemen test yapsaydin belirti falan yok mu hic
Belirti var canım da bilemiyorum ki bana kalsa geçen 4 ayda da belirti yaşadımama bacak çekilmesi yaşıyorum günlerdir ümidim var aslında . Çalışıyorum sonucu negatif görürsem üzülürüm diye yapmadım test. Haftasonu yapıcam cesaret edersem

insallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicam

insallah vardir ayy ben bile heyecanlandim mutlaka haber ver eger sen de bu ay hamile kalirsan fitilden sonra hamile kaliniyomus kanisina varicam
Ben de çok merak ediyorum. Fitili doktor bana vajinal enfeksiyon için vermişti adetin gecikirse gel dedi de gitmeyecem beğenmedim doktoru.. ayrıca yumurtlama günümde ben 3 gün kahve leke yaşadım azar azar .. yerleşme kanaması diye düşünmüştüm doktor sorduğumda yumurtlama döneminde olur normal dedi bana daha önce hiç yaşamamıştım halbuki

Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosun

Allah Allah belki de icini temizledigi icin gelmistir ben de leke gordum ama benimki baska bisey cikti aslinda saglik ocagina gidebilsen kanda cikar tabi beklerim diyosan sen bilirsin valla iyi dayaniyosun
:):) yarın bi idrar testi yapıcam:) fitili kullanmadan önce kahve leke yaşadım yumurtlama gününde. Adetime 8 gün kala fitil kullanmaya başladım 3 gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…