Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu hafta mantardan dolayi baska doktara gittim. Igne bagisikligi zayiflattigi icin olmus olabilir dedi. Daha once mantar falan hic gelmedi başıma. O doktora da sordum gerek yok dedi. Tüpün kapali olsa acilmayacak sonucta dedi. Bilmiyorum ya. Haftaya üniversiteye aldim bakalim o ne diyecek.

mantar icin sirkeli su yapip taharetlenin az once ben de usittugum icin kasinti falan basladi sirkeli su biraz olsun hafifletiyo tavsiye ederim

Hayirli sabhlar kizlar adete 6 gun kala test yapmak Ne kadar dogru sizce?

Ben az önce test yaptım sonuç: negatif.. ama hala adet olmadım her şeyi hamileliğe yormuştum oysaki... neyse hayırlısı olsun

Evet bncede hem insan hayal kirikliginada ugramqz Belirtilerimi okudunmu canim Sence varmi bir ihtimal
Bende de var bacak çekilmesi bel ağrısı göğüs ucu acısı 3 gün de gecikti ama test yaptım negatif.. anlamadım ki nasıl oluyor... ben enfeksiyon için fitil kullanmıştım o geciktirdi diye tahmin ediyorum şu an .. seninki de olmayabilir ola da bilir geciksin öyle test yap bence

Evet oyle yapiyim cunku bu sayfanin onceki kullanicilarina bakiyorum 10 gjn bile gecmis ama hala negatif cikan var demek gec dollenme oluyor simdi bn bu ay neden umitlendim soyliyim dedim ya cok zYifim ve goguslerim cok kucuktu adet zamanlarimdada azicikk ya siser ya sismezdi ama suan oyle bi anda buyuduler ve adetime 10 gun kala Insallah vardir hepimizdr hadi hayirlisi

:):) hahaaa inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…