Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kuzum iyi olduğuna çok sevindim Rabbim sağlıklısını versin inşallah

Gecmis olsun cnm iyimisin biraz daha ?
Kuzum çok sağol iyi oldum şükür yatarak kendime geldim masaj filan geçmeseydi doktora gidecektim 2 3 yudumda kahve içtim Mide bulantım yok diye seviniyordum ama sanırım başladı

Canım Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun korkma

kuzumm çok sevindim iyi olmana enerjin güzel geliyor hep iyi ol
bizlerde sallan yuvarlan devam ediyoruz yeni aya yeni umutlar işte hamiş olmayanlar

kuzum geçecek bu günler milasudoruk
inşallah bir an önce bulantıların biter güzel döneme girersin hilalim
Ya Allah’a şükür çok çok abartılacak gibi değil kimilerinin daha kötü oluyor ama benimde kendini göstermeye başladı sanırım .İnşallah kuzum benim sağlıklı olsunda

Masallah hakkatten iyi beklemissin

Gecmis olsun cnm bnm dikkatli ol rabbim saglikli bi hamilelik bebek nasip etsin stres yapma insallah tamamen duzelir

Kizlar bnm adetlerim uzuo normalmi bu leke leke 7 gun 8 gun uzuo eskiden 2 gun yogun 4 gun tamamen bitiodu simdi ilk gun leke 2 gun yogun dewami hep damla halinde leke gelio ara ara hormonmu ne nie degisiodurki ?

Saglikli olsunda sende bebekde artik dayanicaksin yapcak bisey yok rabbim sabrini verir
Aynen öyle canım sağlıklı olsun yeterki Rabbim bir an önce sizlerdende güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah

Kizlar bnm adetlerim uzuo normalmi bu leke leke 7 gun 8 gun uzuo eskiden 2 gun yogun 4 gun tamamen bitiodu simdi ilk gun leke 2 gun yogun dewami hep damla halinde leke gelio ara ara hormonmu ne nie degisiodurki ?

Canım bence doktorun la görüş en azından bi tahlil filan yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…